Меркел и Ко разгневиха бизнеса в Германия

Трябва да се подготвим за перспективата новите варианти да станат преобладаващи, предупреди канцлерът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докато, не продадът ваксините Няма отваряне.... поне, на 70-80 процента трябва да се Оберът парите от "Световното Правителство" на "Новият,.. Световен Ред" ...5-6 човека са... които дърпат конците на целият свят такива като Бил Гейтс , Сорос , Шваб един двама от Рокфелеровите , Ротшилдовете и.т.н ...Те се събират в Давос и "дават указанията" !!! От няколко стотин хиляди собственици на хотели и ресторанти или производители на бира ТЕ нямат полза !! Целта е от почти 8 милиардното население да оберът 70-80 процента СТАДОТО, СТАДОТО искат да стрижат ...боли ги оная работа за бизнес или пък за здравето на хората ... въобще не им ПУКА !!! Парата ...ПАРИТЕ гледат да Лапнат ...другото е ПУНТА МАРА !!;) За това измислиха този "СВЕТОВЕН БАЛ с Маски" !!;)

То е ясно че чакат лятото. Въпроса е какво ще стане есента.?

Няма локдаун тук хората са по улиците.Задръстванията също са си както преди.

Я, като нас 200 на 100,000 и тогава ще му мислим! А, банкянския толуп ще излезе пръв от кризата !!! Не ми се четат глупостите на всички дебили по долу на Кой се грижи по-добре за здравето на нацията си е очевАдно от цифрите !!!

Първа втора трета ....вълна и така до безкрай Това ако е живот

Че не е живот, не е, ама още по-малко ни се мре.

Тиквичке, ако знаеше, каква е де факто смъртността на... "смъртоносната коронка", то нямаше да се налага да носиш памперс:)))!

Тези от "бизнеса" от Марс ли падат? Как искат да им се каже предварително кога ще отварят, като пандемията е неуправляема? Като отворят и самите те или близките им се гътнат от вируса, ще реват как държавата не се грижи за тях. Швабските "бизнесмени" явно са толкова умни като нашите, за да не разберат, че тази пандемия няма да свърши скоро и да се насочат към други бизнеси. Ресторантчета, хотелчета, пътувания - това скоро няма да се възстанови, ако въобще се възстанови до нивата преди пандемията.

Тикво, ти със сигурност си една от "безсмъртните", на които дори и за месец още не й се е наложило да стои без заплата, нали?!?

Германия е много богата държава.Бизнеса в туризма се подпомага с много пари,без да работи!Говорих с моя шеф,който има два хотела в планината.Дипломатично ми спомена,че не бързат да отварят до април...Да сме здрави!

Хайде сега някой да се опита да обясни на индивида с квадратни поглед и не здрав ковид блясък в очите какво точно е сатанизъм, форума в Давос и Клаус Шваб..... Ами по телевизора нищо не са казали..... Генерала, Кунчо и бай Шиле също..... Не може да е истина..... Гадни конспиратори....

Оф, добре, че си ти да ни светнеш за световните заговори. На Путин боксерките какъв цвят са знаеш ли?

Сигурно Хитлер се върти в гроба от яд, че не е измислил този брилянтен план, ами се е хабил с армия да завзема Европа и Африка.

меркел требва да бъде разчекната. или тя или ние! ГАДНА КРАВА, ИЗПЪЛНЯВАЩА ЗАПОВЕДИТЕ НА БИЛДЕНБЕРГ.

Докато търпят някаква ненорнална бабка да ги командва - така ще е.

Фашисти. Пред стената и разстрел какво още ги чакате. Правят на маймуни цяла Европа. Хората не са крадци като вас с банкови сметки с милиони. С честен труд с ръцете си и с потта си си изкарват хляба. Няма какво да я чакате Меркел. Пред стената и куршум.

Вдва ли: германците са по-големи овце от нас.

Како чакам да звъннеш и на мен (на преводачката, че знаеш-аз съм полуграмотен ) да ми кажеш и тук от коя дата да стартираме третата вълна и да затваряме !!!

крайно време е, Бебела да пита НОЩ и Вожд, как се правят тия работи ние чакаме 3 та вълна, 4 фаза и сме с най-леките мерки...

А тя редовно ми звъни да ме пита как се манипулират бройките на заразени и се създава паника от телевизора ! Ама напоследък повече на Вожда и на Сачева звъни да и дават съвети за помощите за граждани и фирми в пЛандемия !!

Абе те ни го казват хората цяла година - светът няма да е същият. Ама ние не вдяваме. Ще видим какво точно са ни нагласили.

Не съм съгласен, това не са хора.

Ами то трудовите армии бяха измислени някъде по тези земи, а един друг глобалист преди около 100 години взе да ги претворява в дела.

Глобалните сатанисти няма да си идат без бой

Какви сатансти бе келеш :-) Много филми гледаш. Сатанисти били! Щом като цели индустрии губят - които плащат рушветите и предизборните кампании на политиците - можеш да си убеден че нещата са истински! Иначе кои себеуважаващи се фирми в Германия със стотици милиарди евро в приходи, ще търпят такъв удар по икономическите им интереси. Сатинисти му се превиждат на глупака в панелката дето си мисли че Земята е плоска и извънземните са построили пирамидите. С времето вместо хората да стават по умни, те стават по тъпи и се връщат назад в средновековното мислене!

Tова, че обикновеният човек вярва в конспирацци, не означава, че в тях няма истина. Генерално религията на лидерите на света винаги е била античовешка. Хегелиевата диалектика дава обаче възможност индивидите с рационално мислене да презират неграмотните и обратно. Идеална имплементация на "Разделяй и владей". Съответно една огромна маса от образовани хора игнорира исторически доказателства свързани със символика и окултни вярвания. Ако си направите труда да прочетете идеите на лидерите в Давос и особено книгите 4та индустриална революция и Ковид 19 Великият ресет с автор Клаус Шваб ще разбрете колко удобна платформа им дава тази ситуация на омаломощаване на малък и среден бизнес и създаване на публична идея за контрол от интелигентни дигитални системи. Аз лично на това пренебрегване на свободата на индивидите и налагане на фашистка идеология под знака "Да спасим Планетата" му казвам чист сатанизъм. Сатанизма не е варене на кокали и кокошки, сатанизма реално е целенасочена физиологическа и психологическа атака срещу свободата и идентичността на индивидите. За което имаме в момента хиляди доказателства, как през масовата култура и забавления в комбинация с монополни системи се създава трансхуманистична идеология в пълен контраст на естествените природни нужди на човека.

Да, всичко което не ти харесва е фашизъм, сатанизъм или комунизъм. Съседката не ти пуска - фашизъм! Съседката пуска на всички останали - комунизъм! Съседката пусна даже и ония балък от 6-тия етаж, но не и на тебе - сатанизъм!

Ей, психясал птеродактил, нали не си чак толкова заблуден и тъБ, за да се опитваш да ме убедиш, че някои от онези горе се интересуват от... голия ти гъз:)))?!? Всъщност, интересуват се, но по съвсем други причини, които нямат нищо общо с твоето благоденствие освен, ако не си... третополов:)))?!?