Коментари - Mercedes-Benz измести Tesla от първото място в класацията за най-скъпи автомобилни марки | Бизнес.dir.bg
назад

Mercedes-Benz измести Tesla от първото място в класацията за най-скъпи автомобилни марки

Нарастващият интерес към електрическите превозни средства (EV) стимулира поскъпването на бренда

Обратно в новината
| Автор : Георги Вулов, 3е-news.net

Коментари - Mercedes-Benz измести Tesla от първото място в класацията за най-скъпи автомобилни марки | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мерцедес, бмв и ауди са много далече от качеството на лексус и тойота Справка, гуугъл Тесла няма да коментирам … да се сравнява с хюндай

Докато разчиташ на гугъл ще е така. От собствен опит - Мерцедес от магазина, Две тойоти от магазина. Тойота е епично надценена. Мерцала е в пъти, ама в пъти по-читав!

"Много скъпо бе братчее, как не ги е срам!"

Като са в рецесия какви чудеса правят а като не са смятай ! Това е да си сила в капиталистическият демократичен свят

Кога ще садим дървета или не се вадят пари от истината!?

Къде е това бренди?

Не виждам "Лада"...

Със Северно корейските коли

Дирници

Мой колега продължава да си кара Мерцедеса 190Дизел, производство 87 година, на реални 1 504 000 км, без основен ремонт на двигател и автоматична скоростна кутия. Доливал повечко масло, но го харчела само тогава, когато я карал на по високи скорости. Казва, че му била свидна и не можел да се раздели с нея. Не е за вярване, нали? Само какви коли са правили навремето? Какво ще кажете?

Уникални

Имахме такава 190-ка, но мъжа ми е продаде, защото нямаше климатик и лятото потъвахме в пот. Взехме от по новите модели Мерцедес 6 годишна, но половината му заплата отива по части, сервиз, обслужване. Със старата само гориво и масло слагахме, никога на пътя не ни е оставяла. С новата 3 пъти сме викали Пътна помощ и със седмици стои по сервизите да и оправят някакви датчици, сензори, скапана електроника. Климатик имаме, но кола насреща нямаме.

не бих си купил енщо от тоя със лица на синдрома "даун" ! . физически ми е антипатичен, да не говорил че тия коли тесла са пълен боклук ! . признавам ца качествени неща само нези, които са оригинал призведени в германия ! . Дайчлан юбер аллес !

Сегашните коли са като сегашните хладилници и перални - пластмаса, електроника и след няколко години хвърляш на отпадъци.

Си купувал нова кола??? На бас никога

Ама, че логика! Омбре, нужно ли е да изпиеш морето, за да разбереш, че е солено?