Масови оставки в Асоциацията на българските туроператори

Освен председателят Димитър Попов, АБТТА напускат и трима членове на Управителния съвет

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От тея ку*ви ползата е колкото от брокерите с идвижими имоти. Единственото което правят е да вдигат цените и да лапат от 2те страни, няма нужда от посредници днес.

Много е важно всички да имат реален информиран избор формиран на база некомерсиален преразказ. Абе нещо дето не идва от официалните медии. Ето го на едно място за всички вас. Информирайте се за всичко, което медиите и щабовете към правителството и фарма "медицината" няма да ви кажат НИКОГА (заб: видеата са отключени за лесно сваляне с един клик, а за по-добро виждане на субтитрите им си ги извикаите на цял екран) https://bit.ly/SecretVideoLibrary

"Балкантурист " със щампованите пепелници от алпака , с "коопкола" и "лимонада " направиха България туристическа дестинация известна в цял свят , а Вие СМЕШНИЦИ ЖАЛКИ с Вашите лъскави офисчета и помпозни простотии му ЕБ...ТЕ М....ТА !!

Горките те!

Чи кво искат тес лешпери ?

Това е целта, мизериата води до милиардите да се направиат, и воината, то сега е воина , короната, Борисов е Саочастник, тои е лакеиа послушин , така мислиа

Заради Туроператорите нашите курорти бяха пълни с евтини туристи и станаха евтини алкохолни дестинации. Благодаря ви че съсипахте Българското черноморие.

Кой освен супер пропаднал и мизерен ингилизин ще дойде на фекаломорието ?

Ако се съди по снимката на тези "туроператорки " - Трябваше да си седите ТЪКАЧКИ ( многомашиннички) и ПРЕДАЧКИ , а не да се захващате с неща дето не разбирате !! Туризма както и много други браншове го имахте за дойна крава , която лекомисленно затрихте с ПРОСТОТИЯТА си , за да си играете на " бизнесмени и бизнесдами " !!!

Е ми като " искате да работите " - По селата и в селското стопанство , защото и винопроизводството ни куца , че няма кой да копае лозята !!! Айде каки по една мотика и на пролет с бодра песен ( няма какво да чакаме на Есен ) - Тъкмо с хубаво вино и туризма ще потръгне !!

Още на ръка ли ги копаете тези лозя бе деди?

НЕ - Копам ги дистанционно от " HOME OFICE " !!

Пропускате много, ако все още не сте изпробвали CryptoTab Browser! Това е първият в света Chrome браузър с вградена функция за копаене /mining/. Всичко, което трябва да направите, е да инсталирате CryptoTab Browser и той ще започне да добива Bitcoin за вас. 1 Bitcoin се търгува над 45 000$. Без инвестиции, без рискове, без допълнителни усилия, без да променяте сърфирането си в интернет или навиците ви! Опитайте и вижте колко е просто и изгодно https://cryptotabbrowser.com/landing/55/18757804 Ако го използвате регулярно след наколко месеца ще сте благодарни за решението си, а скептиците нека продължават да гледат отстрани.

Абе ти глупак ли си ? За 30 минути ще ти изтърбуша насрания браузер бе момченце !!!! АМАТЬОР ПРОСТ !!!!

Държавата ли плаща на УС на Частни Фирми ?

Ида, идааааа!

айде сега пък велосупеди.... бе една кака тури бе

за да напускат такава чудна лапаческа синекурна длъжност начи само ще ги наредят на още по добра

а какво се случва с асоциацията на хигиенистките ще ни съобщите ли??

А в бюджетната сфера не искат да работят - дай им да варят боб и да опърдяват одеялата, докато се правят, че бачкат дистанционно :)))

Ми да работят бе , не е само тая работа на света. Като тая работа не става , се преструктурираш и почваш нещо друго.

ДИР, А КАКВА НОВИНА Е ТАЗИ,СМЯТЯТЕ ЛИ, ЧЕ НЕКОЙ СЕ ИНТЕРЕСУВА?????????

Бай Ники паси си кравите и не питай. Утре като ти утрепят стадото ще разбереш какво е да си безработен.