Мащабна акция в Гърция срещу фалшиви стоки

Полицаи съвместно със специалисти по качеството проверяват магазини и складове за фалшиви стоки на скъпи търговски марки

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Продават в бг.магазините и няма орган ,който да ги спре.Купих си бял боб египетски ,накиснах го,хвърлих първата вода,сварих го /през цялото време миришеше на отрова/ не ставаше за ядене и след сваряване,продължаваше да мирише на отрова.Как е допуснат до пазара ни?Как? Де да беше само това. До скоро във всички луканкити и колбоси бъкаше от отровии ,сега вече не .Но и ние им казахме НЕ.Нека да дават пари за реклама,за мен това е антиреклама ,защото което е некачествено се рекламира.Да произвеждат колокото си искат отрови ,за да БОГАТЕЯТ.Алчни "производители.

Гърците са хулави, как ша унищожават, я ги дайте обратно за нашите овци , баламурници , па ако останат, другата коледа пак !

Ееее ... ти гръцки власти как защитават интересите на гражданите си ,не са като нашите ченгета ...!?За нема нищо ще те арестуват и опандизят/ако не можеш да си платиш,ако си потърсиш правата ...,може и як ..бой да отнесеш...!?

Чудя се само как така влизат такива стоки от България след като и ние имаме като тяхните служби? ИЛи нашите са на хранилка само и си папкат - веднъж от държавата и веднъж от трафикантите на такива стоки.

Как позна от първия път !!! Ми от фалшива ,,държава,, какво да очакваш :)))

държава, ане смотаните фрнация германия с претенции и акъл дет нямат да дават на другите