Мартин Димитров: Не трябва да се отказваме от членство в Еврозоната от началото на 2024 г.

Еврозоната е инструмент в тези трудни години да се премине по-плавно, да имаш стабилна котва като еврото е важно за всички ни, смята икономистът

Обратно в новината

Коментари - Мартин Димитров: Не трябва да се отказваме от членство в Еврозоната от началото на 2024 г. | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Провалите държавата мръсни копелдаци

Лъжецо, благодарение на теб, Борисов и още няколко продажни копелета нямаме Белене и се отказваме от всякаква: енергийна, финансова и т.н. независимост. Затвор за вас! Доживотен!

Студентите ще затъпеят , ако ви слушат щуротиите. Всичко се решава на маса и агне и парапети, затуй всичките в БСП ПП са баджанаци. Чао чао Мартине

мартине мартине като знам колко разбираш от финанси замълчи и се покрий.И ти вероятно си прикрепен към групата на партийните клакъори които изпълняват поръчки.На практика тези отвън повтарят сценария с приемането ни в ЕС без по политически причини .И резултата е виден-най бедната и най болната страна в ЕС.Дори Румъния е с два пъти по висок стандарт от нас.Ликвидират ли ни борда като прибере ЕЦБ милиардите крепящи борда,тогава става страшно.Това е истината Мартине а твоите лакардии политически.

Причината, да искат, да въведат еврото и да сме в еврозоната, е да може България, да продължи, да тегли кредити, защото сега с тази икономика и нарастващи кредити с по-много всяка година, никой няма да иска да дава повече. Проблемите са, че така освен, че ще затънем в кредити до неплатежоспособност и фалит, ще задлъжнеят и внуците ни и правнуците ни, децата ни ще се родят задлъжнели, тогава ще изкупят на безценица България, ще я приватизират, ще ни смачкат финансово и ще ни направят техни роби, разчитащи само на тяхната милост. Освен това ще трябва да плащаме и кредитите на богатите, на Италия, на Гърция, когато сме в еврозоната. Еврозоната ще фалира България и ще я пороби. Вкарат ли ни там - няма излизане. Това е едно предателство срещу българския народ и България.

човече никой не иска да те слуша, вече всеки те знае какъв си. Помисли как завинаги да изчезнеш от очите и ушите ни.

Този ми прилича на остаряло десетгодишно дете.

Първо за Еврото. А после и за ЕС.

Да, защо не се пита народът за нещо основно и значително за него?! Нещо набързо, на всяка цена. Когато някой иска нещо набързо и на всяка цена - това е измама.

Когато гледам тоя човечец, единствената ми асоциация е с Cucumis melo, или пъпеш по български, което ярък представител на семейство Тиквови.

Докога тези национални предатели ще продължават да лъжат хората?!?! Съд и затвор!!!!!

Малоумник

Това не беше ли този идиот,който твърдеше ,че няма нужда от Белене? Ако бяхме народ това кречетало сега щеше да е в затвора,за дълго.

Въфлещият идиот М. Димитров щял да вкарва България в Еврозоната. Алооо - кретен, България не ти е бащиния. Трябв да има референдум.

За имганиерните ползи от еврото и кой ще спечели релано , гледайте интервютата с доц.Сарийски, Освен това има и едно интервю от миналата година по БТВ с Янис Вруфакис ,,,, Може да видите и мнението на Стив Ханке (бащата на борда). Всички са на мнение че България ще загуби от приемането на еврото

дам, и доклада на БНБ беше в този смисъл, затова се оправдаха, че е само драфт и в крайната версия ще са оправили 'фактите'...

България ще загуби, но тоя мазен идиот от снимката и крадците като него ще спечелят!

част от бенефициентите на „Америка за България“ са: „Икономедия“ на Иво Прокопиев – 3 милиона лева Институт за правни инициативи на Христо Иванов – 1,2 милиона лева „Медиапул“ на Стояна Георгиева – 1,2 милиона лева Съюз на съдиите – 0,5 милиона лева Института на Антоанета Цонева(за развитие на публичната среда) – 300 хиляди лева. Каква е тяхната връзка с политическия проект? Иво Прокопиев е идейният организатор на проекта. Той спуска задачи и дава напътствия. За това признава тогавашният депутат от Реформаторския блок – Мартин Димитров – който започва изложението по темите на срещата с думите „Иво ни възложи...“ Медиите на Прокопиев са основният рупор на политическия проект „Да, България".

За да влезем в еврозоната както му е платено да обяснява, целият ни народ трябва да плаща двойни суми по кредитите си, за да се намаляло някак по вълшебен начин лихвеният процент. Моля хората в София да почнат да ги намират такива и да ги пребиват с кирки и лопати на място! Това не са българи. Това са чуждестранни шпиони, агенти и тотално корумпирани шматки.

Някой от вас какво точно добро е видял от членството ни в ЕС? Ако ложе с детсйли!

Разбирам този пън какъв дебил е! Ще трябва да вкараш парите си в пирамида за да се справиш с тежки дни... Ясно е, че този усвоява яко американски грандове и вече тотално ни е писнал. Иде денят на разплатата!

На Пиротска

ЕЙ МАРТИНЕ, ЖИВЕЕШ НА ПИРОНСКА ПРЕДИ ПАЗАРА. НИКАКВА ЕВРОЗОНА. НАРОДА БЪЛГАРСКИ НЕ ИСКА.

Минах през новината и видях само за лихвените проценти и реших да я пропусна! Гледах в народното събрание как се оказа че лихвените проценти няма да са по добри но дори и по лоши! Никои не оспори този факт!!! Това беше преди месец, защо пак твърдим че ще са по добри? Един простичък въпрос! защо Румъния преди няколко месеца отложиха влизането си за по късен етап? Няма ли един журналист които да обърне внимание на този факт? Дори да прескочи до там и да попита - абе защо отлагате??? Па да знаем и ние ганьовците!

ААааа и как знам че не е зададен въпроса за Румъния и еврозоната... ми то по презумпция си знам че няма журналисти които да задават този въпрос - може би им е в черният списък!

Очевидно, че това с лихвените % е опорка спусната от запад и си я повтарят...

Мартине това че си политик, ами ти друго не можеш. Но не говори глупости човек, Титаник отдавна е потънал.

Нищо против еврото. Да ни отворят 4 те блока на АЕЦ, да ни построят Южен Поток и Белене.

меко казано разочарован от европейския съюз в детайли и като цяло

Това че не сме "правова държава" според Нидерландия и Австиря явно не ни спира за членство в Еврозоната, което означава, че ще загубим от това членство. Не е необходимо да слушаме разни "експерти" като този от снимката, а да следим какво правят западните държави. Те ни спъват за това, което е полезно за нас и ни "насърчават" по отношение на това, което е вредно за страната ни и ще ни донесе само загуби. Според мен трябва да замразим кандидатурата си за членство в Еврозоната.

Трябва незабавно да излезем от ЕС и да влезем в Руската федерация. Искаме да се сме бедни и изолирани от света, за да не може да пътуваме свободно из чужбина, както сега.

Че ти и сега не можеш, дрисльо.

РЕФЕРЕНДУМ на всяка цена!! Иначе, ще стане като масовата приватизация и обезценяването на лева за сметка на народа!!!

Никакъв референдум. Средният пияч на бира не може да решава относно неща, от които нищо не разбира.

Тъпанар си бай иване...

Пабло, пий си ракийката и си трай.

Средничт човек много добре разбира. Щом престъпници като тоя евроаталнтик,боко тиквата,курнела,христо бойкики,итнннн друга евроаталнтическа пасмина е за ерврозоната занчи ще блажат от нея а ние ще плащаме

Еееех бай Иване, пия си аз ракииката само дето никой от вас не може да ми обясни защо сърболята имат пъти повече инвестиции от нас при все че са нито в ЕС нито в НАТО. А ти сигурно си бакалин та само ще смениш паричнивт знак след цифрите на етикетите.

Ама как ще се отказваме, това е лудост! Хората от Третия свят си рискуват живота, само и само за да се докопат до еврозоната. На нас ни поднасят еврото на тепсия, ние ще се отказваме. Левът и без това е вид евро откакто имаме валутен борд, сега само трябва да сменим банкнотите.

бай Иванe гледай си кокошките и не ни занимавай с твоите глупости!

Бай Иване незнам от кое НПО -ти плащат или си тъп по рождение. Скоро имаше едно изследване коя държава от еврото какво е спечелила на човек .Единствено печелившите са Германия и Нидерландия .Всички други са назад...... Както навсякъде по периферията ще спечелят олигарси,банкери и,НПОтата (на тях им плащат )

Или за още по-ясно воденичен камък на шията. Печатницата ще си върви, а ние ще плащаме сметката и ще пазим портата,ама от външната страна.

Написах, че този е същински барон Харконен, и го изтриха. МРЪСНИ ФАШИСТИ!

Ороблемът ако не влезем в Еврозоната е, че рао или късно някой крадлив политик ще отмени Валутния борд и ще завърти печатницата на столевки. И между другото тиквун вече преди 3 или 4 години посредством подлогата си Мента Стоянова прекара закон за автомчатично обезценяване на лева от 15% при приемане на еврото. Познайте къде ще отидат 15% върху всички налични левове в обръщение.

Има логика, обаче вгледайте се какви хора управляват ЕС в момента и ще разберете, че Еврозоната не е никакво спасение.

А наште са по-убави. Както казват франсетата (почти буквален превод): "По лишса на по-добре той бил принуден да чука собствената си жена".

Този винаги като го видя, си мисля, че или е педофил или ексхибионист

Няма, няма и някой плъх излиза от някоя дупка и почва да обяснява колко сме прости и да ми дава акъл и наклон на дедовия... Абсолютен цирк е България. Не случайно цирковете изчезнаха, за какво да ходиш да гледаш представление като си имаш такова в НС?

Трябва да излезем от ЕС преди 2024.

Шилo

Искаш да си беден ли бе? Добре, можеш да мизеруваш и в ЕС. Или просто да се изнасяш в любимата ти РуSSия.

Е ние сега да не сме богати случайно? Това че единици взимат някаква читава заплата не означава, че всички сме добре и сме богати. Ти най-вероятно не живееш в България от десетки години и ни даваш акъл как да живеем. Аз също предпочитам да живея сред богати, а не сред бедни, ама тия еврогейци не искат да сме богати. Все пак трябва някой да им бърше гъзовете на старини, трябват роби.

Защо ни посазвате този КАВАЛ?

Шилo

Кавал е сина на майка ти!

Не ми трябва ЕЗ без Шенген и с нмакедонски официален "език". Вие луди ли сте? Да обеднеем Да нямаме правата на другите евроепйци Да сме униузени и изпреварени дори от северомакетата Защо да си го причиняваме това? Ако Европа продължи същия курс на поведение спрямо България, мога да й покажа само комбинация от 3 пръста с преобладаващ среден! Искаме пълна промяна на отношпението - РСМ, Шенген!

Едва ли трябва да слушаме такива Квазимодота ако искаме да развиваща се страна, а не слуга и патерица на други държави.

МАЙ НА МОЛБА ГО УДАРИ... ВКАРАЙ НИ В ШЕНГЕН, ПЪК ТОГАЗ ЩЕ ПОМИСЛИМ...

Припомням, М. Димитров преди не много време ни убеждаваше колко ненужна е нова атомна енегиина мощност за България. Времето показа, че това твърдение е пълна глупост. Сега се изземват свръхпечалбите на енергетиката и се ползват за компесиране в икономиката. Този доказан малоумник няма място в НС.

МАРТИНЕ, ЗНАЕШ ЛИ ЧЕ ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ТИ ОЧИЛА СА ИЗЦАПАНИ С КОРУПЦИЯ , НЕ ГИ ВИЖДАШ ЛИ ? ПРАВИШ СЕ НА УЛАВ. ЩОМ ПОДКРЕПЯШ БЕЗЗАКОНИЕТО ЗНАЧИ СИ ПРЯК УЧАСТНИК В ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. НЕ ЗНАЕШ КОЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ЛИ??? ОТКАКТО ТЕ МАХНАХА ОТ СДС МИ СТАНА АНТИ, ЗАЩОТО НЯМАШ СОБСТВЕНА ПОЗИЦИЯ И ПРИНЦИПИ, САМО НА ДУМИ, НО ВСЪЩНОСТ НИЩО, ПЪЛНА НУЛА!!!! ВСИЧКИ ПЕТДЕСЯТНИ ЦЪРКВИ ТЕ ИЗДИГНАХА, КАКВО НАПРАВИ ЗА ВСИЧКИ ТЕЗИ ХОРА ДОСЕГА? НИЩО!!! НИЩО...500 РЕГ.ЦЪРКВИ ПО 150 СРЕДНО ТАМ ТИ БЯХА ГЛАСОВЕТЕ.. СЕГА ПАК ХОРАТА УМОРЕНИ И ОТ ТЕБ, НИЩО НИЩИЧКО СЪЩЕСТВЕНО НЕ СИ НАПРАВИЛ. МАХАЙ СЕ ОТ ПОЛИТИКАТА НЕ СТАВАШ ЗА ПОЛИТИК!!!! МАРШ С ХРИСТО ИВАНОВ НА БОКЛУКА МАРШ!!!!!

не е корупция това.. сперма е. връщам се от Посолството.

Заливат ни с пропаганда. Същата като тази, с която ни убеждаваха, че с влизането ни в ЕС ще цъфнем ... Затова имам предложение: Всеки един от тези, които излизат да ни агитират като комсомолски агитатори за трудова бригада, да декларират и да си заложат цялото имущество и финансови активи, а също и тези на семействата и фирмите им и ако след като влезем в еврозоната инфлацията стане 10% или повече над прогнозната в рамките на 2 месеца слуд датата на влизане, всичко това да отива право в държавната хазна. Още от сега да подпишат записни заповеди за това. Това да се отнася за абсолютно всеки, който ни агитира чрез медиите и държавните институции.за еврото - политици, банкери, работодатели, медийни собствецици и журналисти ...

Много е важно да се слуша и чете внимателно. Особено по теми отнасящи се за много пари! Никой не е обещавал, че няма да има инфлация, а че няма да е заради еврото. И инструмента да си вържат гащите по този въпрос е пълна бутафория - щяло да има цени в евро и лев едновременно. Това по мое мнение е пълна гавра, разбира се.

Вярно е много важно да се чете вничателно. Ако няма да има инфлация заради еврото, то тя (инфлацията) ще остане в рамките на прогнозната. Затова човекът е написал над прогнозната, т.е. - инфлацията, която ще бъде предизвикана от приемането на еврото.

А истината е, че инфлацията ни я помпат сега изпреварващо.. точно за да не попадаме в горните хипотези. Точния тайминг е от решаващо значение за добрия ПР. Затова толкова натискат за тая дата 01.01.2024. От това им зависят бонусите, а на някои (като мъжката кунева) и кариерите.

Аааааааа, сетих се. На мавъра дясното мъдо.

А-а-ааааа не така, момче! М.дята на караиван драгалевския веган, убиецът на мечтите на българите за по-добър живот стоят на работа в централата на фондация бъдищи за България, на жена му, кака ленче партия секретар... Едно време имаше големо бюро на втория етаж над сладкарница "Роза", срещу Народния театър...Седяха като писани яйца и чакаха нишан, за да хукнат по задачи Сега не я знам къде е забегнала... май на Развигор...

Туй момче от кои беше?

Изродииии стига сте пропагандирали, не свършиха ли още грантовете, които отпуснаха.

Лица като този, изявявайки се в подкрепа на Еврото, постигат по-скоро обратен ефект...

Кривогледия фъфляк от сороспийско котило въобще не го вадете за реклама - не върви.

Е нали и той приглася, иска и той да изкара някой лев за подаръци на децата.. ако излезе и го каже това бих му пратил една минимална работна заплата да им купи нещо, но да се излага така...

Не го слушайте този идиот. Навремето той най-много говори срещу АЕЦ "Белене". Това мекере е всичко друго, но не и българин.

За какво канели магарето на сватба... Жокер - не за да еве булката.

Те англичани, норвежци, швейцарци... прости мАвтинчо умИн.

е идеален за антипропаганда на еврото и ЕС.