Марк Мобиус: Търговската война е началото на финансова криза

Евтините пари свършиха, който не вижда това, ще понесе сериозни удари, смята инвеститорът

Обратно в новината

Коментари - Марк Мобиус: Търговската война е началото на финансова криза | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Накратко казано на спекулантите ще им се разкаже играта.

Работата върви към разпадане на натуто :) Вземайте пуканките и гледайте :)

На Сорос ли? А да видим сега

А всяка глобална финансова криза е началото на нова световна война. Това е записано във всеки един учебник по международна икономика. Така че, всеки да се спасява.

абе доскоро гледахме как се разпада СССР-ту, скоро ще гледаме как се разпада Руската федеращина...така че пуканки ще има със сигурност!

Много сте емоционални писачите. Ако искате да познаете заложете на БОГАТИТЕ и НАЙ- СИЛНИТЕ !! Ха сега ще се разминете с простотията си - познайте кой ще е на кяр.?! Жокер:При распада на СССР само РОТШИЛД от тази операция ИЗКЯРИ 200 милиарда долара!!! И ние кярихме.........................! След скапването икономически на Р.Ф. познайте кой ще кяри ?! МИСЛЕТЕ не плямпайте.

България няма да бъде засегната, ние и без това сме зле. Виж ако спрат еврофондовете - тогава нещата се променят - няма да има какво да се отклони и открадне, купуването на скъпи коли ще се прекрати и предприемачите ще се наложи да изтискват повече пари от работниците. Нека всички бъдем добри и човеци и се обичаме.

Всички тролове марш от форумите - говоря и на двете "агитки"! Бонго гордият "европеец" и отговарящият му също горд някакъв си, са тролове - единият е руски, а другият американски, тоест и двамата не мислят доброто за Европа, респективно за България... Най-много да помагат за разцепление и последващо разпределяне на влиянието, като едно време в Ялта... Идва срещата между двамцата изкривени мозъци и европейците трябва да внимават и да се обединяват, че може пак да ни "поделят"!!!

Нещо като : Аз ям свинско, ти зеле....двамата по уравниловката на социълизъмът - свинско със зеле. Нали?