Марио Драги: Вече не искаме да зависим от руския газ

Диверсификацията е възможна и осъществима в сравнително кратък срок, по-кратък, отколкото си представяхме само преди месец, заяви италианският премиер

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сетих се...

1/ Франция изкупува почти цялото производство на газ на Алжир и внася остсналоте 80% от Русия , Норвегия и други. Така че за Италия и остсналия ЕС остава един среден пръст от Алжир 2/ Като са големи дяволи да инвестират и да си намерят газ в Либия.. ама и там има един среден 3/Турци, Гърци и Евреи , когато/ако и колко ? започнат да добиват газ от Ср. море дали ще го дадат на ЕС/ Италия-Германия (и то на каква цена, като се замислите за себестойнистта !?) , или ще си оправят техните нужди, пък тогава за износ .. 4/ И с какво ще се кара този газ през Ср.море ? Че италия няма един танкер - газовоз (LNG carrier) ! А ще им трябват поне 6-8 по 80-100,000 тона , ако возят само от Ср.море плюс поне 4 терминала за разтоварване в Италия със съответните помпени станции и тръбопроводи .. И още куп проблеми и инвестиции за следващите мин 3-5 години .. Така че европа е много гладна за руския газ, но ако с нас-източно европейските държавици могат да се държат нагло, надменно и господарски, с Русия тоя номер не минава вечно, и ако си бяха спазили обещанието дадено на Горбачов, че “..НАТО Няма да се премести на изток нито на сантиметър..” нямаше да има нищо от сегашната свинщина-война,противопоставяне, санкции, кризи и т н. Ама алчните западни гадове нямат мярка и насищане и все те да са тарикатите-използвачи! Като искат пазари и обединена Европа, без риск от войни - да заповядат - ЕС от Португалия до Владивосток , вкл. Русия ..кеф ти технологии, кеф ти суровини .. Амаа, това ХИЧ не се харесва на Аметика щото товс ще е краят на тяхното царство ! И вместо мир и просперитет, я по-добре кавги и войни в Европа и северна Африка та третият отвъд океана винаги да печели ! Е, но все пак нямс нищо вечно - нито хора, нито империи, особено на злото , нали ?!

Що за глупости постоянно се плямпат от ЕС? Русия не е изнудвала, нито е спирала газа до сега, че да се говори за политическо изнудване. ЕС са тези, които постоянно налагат санкции.

В Алжир, като ти спретнат краваристанците една цветна революция, както в Либия, пак ще идеш с протегната паничка при Путин.

Кой го интересуват желанията на Драги! Всеки има някакви желания!

Хаха МАрио, Марио, голяма излагация си.. Италианската икономика какво мисли по твоето американско "желание"!?!?

И аз не искам да поскъпват горивата....

А бе то и аз искам жената да е с големи цици и тънка снага -ама нема как.

Драги е американска подлога без никакво съмнение. Явно не си дава сметка, че алжирския газ е с ограничен капацитет и желанието му за увеличени доставки е неизпълнимо. На теория може да се доставя газ за Европа от огромните находища открити в източното Средиземноморие, но на практика това няма да се случи по политически причини в следващите десетилетия.

lu4ka

Много бързо забрави, как ФАЩ отнеха от Италия евтините либийски енергоносители .

ние не искаме скъп Американски газ и продажни хора като вас

ДРАГИ иска ТАВАНна цените на ГАЗта по логиката на Асен Кокорчо ''не може '' да има таван на цените на срока защото цитирам;Хората ще се презапасат и изкупят стоката.Значи по логиката на Кокорения италинците ЩЕ тръгнат да са запасяват ПЪЛНЯТ с ТУБИ ГАЗ и бутилрат в пластмасови шишета от 10 литра минерална вода сАлжирска газ

Драги, би трябвало да знаеш, че цената на продуктите се определя от продавача, а не от купувача. Така че може да си правите агитки за таван на руския газ, но Путин може да ви затвори кранчето. След това ще бъдете свалени от власт. Вие сте свикнали да крадете, и да получавате безплатно, но Путин ясно ви каза, че „край на благотворителната дейност”. И не бавете плащанията за руския газ, защото ще пресъхне.

Нали ти обясняват в статията, че иска да купува от другаде, не е да няма откъде бе руско врякало. Цената се определяла от продавача, ти да видиш знаяр да видиш. Продай си галошите за 100000долара като е така. Отде ви изравят бе.

ИЗРАЕЛ-КИПЪР-ГЪРЦИЯ започват да разработват находищата на ГАЗ ''ЛЕВИАТАН'' и ''ТАМАР'' в Средиземно море после с гръцки кораби-цистерни и тръби до порт АЛЕКСАНДРОПОЛИС от там по интерконекторната връзка за България и среден пръст кур в гъзо за руските крадливи Путински олигарси итехните подлоги Вальо Златев,ГЕРБ и ДПС Харвардските възпитаници Мицотакис и КИРЧО се договорили/диил/

Толкова си заблуден, че никой не може да ти помогне за съжаление.

Русия има 64% от всичко като световни залежи. Каквата и идеология да измислите ВИЕ драги глобалисти, целта ви ще бъде една и съща ресурси. Тия истории за бързата развръзка ми ги говори на старата ми шапка.

Светът доскоро караше без руските залежи, пак може да кара. Като изгладнеят достатъчно вследствие на това руснаците сами ще поискат каквото е разумно за всички, и вече никой няма да ги остави безконтролно да имат достъп до световните пазари. Свърши тя мечтата на дебилите дето го съветваха Путин да превзема света, като оня брадатия загубеняк как му беше името. Ум патки пасе, това важи за тоя в Кремъл с пълна сила в момента.

иди пий една рикия по-добре и не се мъчи да коментираш, че малкото мозъче вече е тотално загладено и промито

Айде стига с тоя свят де, ЕС не е света а САЩ си ползват руските залежи без никакви угризения.

Нема начин. Сори

Русия е много зле, обаче е една шеста от сушата на тази плнета, а и притежава 47% от всичките залежи на Земята без да броим дървесината!

Италия и до ден днешен се управлява от мафията. Ние от тях се учим. Дали е за добре?

През 70-те имахме много добри отношения с Италия, бай Тошо нещо беше ги позалъгал и инвестицциите бяха почти одобрени. Оливети имаха планове да отворят заводи на няколко места у нас, Фиат, една фирма за електронни органи, за обувки и в много други сфери. Обаче руснаците не харесваха тази работа защото България ставаше независима държава и с техните силови методи провалиха всичко. А след случая с Папата ни отрязаха отвсякъде. Ето това е Русия.

Скрий се с пръдливата ти държава! Добре че е ес да ви дава пари да съществувате, но като се разпадне този съюз отново ще събираме помощи за гладните италиански деца, както сме го правили и в миналото, но явно сте го забравили. Външният дълг на италия в момента е 3 трилиона и 200 милиарда долара!!!

Отде ви изравят бе смешници такива?

"отде"... Сельо.сельооо... Откъде изпълзяват такива като теб???

Тогава ще сте зависими от американския газ и ще правите каквото ви наредят, не че сега имате собствено мнение де.

Ще минем на нафта баце, като едно време. Е малко ще пуши и мирише, но тогава пък химиците ще трябват малко да се понапънат и измислят нови катализатори. Спомни си как пушеха дизелите а сега само вода излиза от аспуха ;-)

Важното е да не сме зависими от рушляците

Цивилизованите страни са зависими една от друга - отдавна е така и ще остане така за дълго. Русия е вън от играта защото ясно показа, че не се числи към цивилизования свят и с тях търговия не може да се води, нито думата им нито "законите" им струват повече от хартията, на която са написани. Всички ще платят цена, но ако западът може да си я позволи изпитвайки някои неудобства - няма и 5% от брутния продукт да им струва - за Русия блатото, в което Путин я натопи е пълна катастрофа, отиват в 19-и век.

Глупости, Русия е в БРИКС, най голямата реална икономика в света. А ти си едно жуже щом си ЕС

> 2022-04-17 22:15:18 >Хи хи (нерегистриран) > >Глупости, Русия е в БРИКС, най голямата реална икономика в > света. А ти си едно жуже щом си ЕС Изгълтай си цялото канче с лекарствата и мирясвай да не те вържат пак.

До десет години и никой няма да купува руски газ, ще се измисли нещо. Просто тъпите европейци не разбираха играта на Путин и останаха зависими, което е непростимо в големия бизнес. Всяка компания по света, малка или голяма, никога не разчита само на един източник на суровини или материали. Никога, винаги има по два достачика минимум или други алтернативи.

Путин си има солташаци във всички европейски държави. В Германия например мекерето му е Шрьодер, как не са го опандизили още им се чудя на швабите.

Кво ще измисли.??? Тоалетна хартия, втора употреба ???

Драги Марио, като си нямаш газ, сирене, хляб и сланинка и до сега си ги купуваше с хартийки свиквай да плащаш в натура! Не става с култура, нито с халтура, а само в натура! Така, че свиквай, работи и ... ще имаш и газ ... Руснаците си имат всичко и не им трябват печатани хартийки, сори.

Какво имат руснаците бе паляк, знаеш ли че половината им заводи разчитат на вносни компоненти, качествени, а не китайски ментета и консерви.

Руснаците купуват около 30% продукция от Запада за да функционира икономиката им. Например, тръбите за газопроводите им се покриват със специални полимери слоеве, доставени от чужди фирми. Смятай ако им ударят ембарго я закъсват. Години са необходими за да се разработят такива композити, а руснаците нямат човешки ресурси и опит.

Който има крава, пие мляко, който няма, плещи врели-некипели! Богатството е в природните дадености, не е в хартийките ви.

Богатството на една държава е в нейните хора. Както виждаш италианците са навсякъде по света, добре приети и уважавани. За приноса им към световната култура и технологии може и сам да се информираш.

То дебила си е дебил. Направо добре е приета навсякъде италианската и сицилийската мафия. Много ги уважават.

Абе дебила си ти, знаеш една мафия само. Италианците са най-иновативния народ на планетата, но какво да обяснявам на слепец.

Е Баси вица !! Уважавани италианци ??:)))))

Това виц ли е или ирония ?

Путята не само изложи Русия и руснаците, не само показа слабостта на армията им, но и е решил да изгуби единствения останал доход на Рашата - газ и нефт. Путяка разчита на дядко Си, но той ще му го сложи четвъртит. Путята се оказа пълен лузър и загубеняк.

Жалката история е, че умствено изостаналите руски слуги дето врещят кога от тролефермите, кога самодейно (Ленин нарича последните "полезни идиоти") се кълнат в Путин - мислейки си, че са русофили (безмислено понятие). А Путин вече закопа Русия така, както никой не е успял досега да я закопае, нито по съветско нито по царско време.

Бензиностанцията изгуби висчките си клиенти! Скоро ще ядат брезови кори и шишарки в сибирската кочина! ХИ ХИ ХИ

ЕС е уродливо създание на САЩ, създадено да се конфронтира непрекъснато с Русия

Отде ви изравят бе.

са те изродили от на майка ти путката. Ти и за зомби не ставаш

Ясно, и този кандиса да плаща в рубли. Сега само пуска пушилка.

Вряк-вряк, пак жалки напъни да излъжеш. Никой не е платил в рубли и няма да плати.

ще плати, ще плати, още не е дошъл следващия период за плащане

Проблема е че вие сте представители на всички и всичко,но не и на собствените си избиратели.

както казах, турската ебалница от итали е в братски, чеченски, космати ръце. Аз повече от това не мога да направя за нейните желания. както казах, турската ебалница от итали е в братски, чеченски, космати ръце. Аз повече от това не мога да направя за нейните желания. както казах, турската ебалница от итали е в братски, чеченски, космати ръце. Аз повече от това не мога да направя за нейните желания. както казах, турската ебалница от итали е в братски, чеченски, космати ръце. Аз повече от това не мога да направя за нейните желания. както казах, турската ебалница от итали е в братски, чеченски, космати ръце. Аз повече от това не мога да направя за нейните желания. както казах, турската ебалница от итали е в братски, чеченски, космати ръце. Аз повече от това не мога да направя за нейните желания. както казах, турската ебалница от итали е в братски, чеченски, космати ръце. Аз повече от това не мога да направя за нейните желания. както казах, турската ебалница от итали е в братски, чеченски, космати ръце. Аз повече от това не мога да направя за нейните желания. както казах, турската ебалница от итали е в братски, чеченски, космати ръце. Аз повече от това не мога да направя за нейните желания. както казах, турската ебалница от итали е в братски, чеченски, космати ръце. Аз повече от това не мога да направя за нейните желания. както казах, турската ебалница от итали е в братски, чеченски, космати ръце. Аз повече от това не мога да направя за нейните желания. както казах, турската ебалница от итали е в братски, чеченски, космати ръце. Аз повече от това не мога да направя за нейните желания. както казах, турската ебалница от итали е в братски, чеченски, космати ръце. Аз повече от това не мога да направя за нейните желания. както казах, турската ебалница от итали е в братски, чеченски, космати ръце. Аз повече от това не мога да направя за нейните желания. както казах, турската ебалница от итали е в братски, чеченски, космати ръце. Аз повече от това не мога да направя за нейните желания. както казах, турската ебалница от итали е в братски, чеченски, космати ръце. Аз повече от това не мога да направя за нейните желания. както казах, турската ебалница от итали е в братски, чеченски, космати ръце. Аз повече от това не мога да направя за нейните желания. както казах, турската ебалница от итали е в братски, чеченски, космати ръце. Аз повече от това не мога да направя за нейните желания.

Шматката с мандолината. Много си тъп баце ..Бегай на психиатър !! Неее, че ще се изгубиш по трасето

Драги иска да е НЕЗАВИСИМ от Русия В ДЪЛГОСРОЧЕН план; Германия СЪЩО: "ГЕРМАНСКАТА ИКОНОМИКА ЩЕ ЗАГУБИ 220 МЛРД. ЕВРО през следващите две години, ако спре незабавно вноса на енергия от Русия заради войната в Украйна, предупреждават икономически институти, съветващи правителството в Берлин. В съвместна прогноза, публикувана на 13 април, те посочват, че пълно спиране на руските доставки на природен газ ще потопи страната в "ДЪЛБОКА РЕЦЕСИЯ".  Икономистите подчертават в своя анализ, че "решението на германците да станат независими от руския внос на суровини вероятно ще остане в сила дори след успокояването на военното и политическо напрежение", "което означава, че част от енергийните доставки и едрите промишлени потребители на енергия ще трябва да се пренастроят към новите условия".  Оценената на 220 млрд. евро загуба е еквивалентна на 6.5% от годишния БВП на Германия." Европа се управлява от ИДИОТИ.

както казах, турската ебалница от итали е в братски, чеченски, космати ръце. Аз повече от това не мога да направя за нейните желания. както казах, турската ебалница от итали е в братски, чеченски, космати ръце. Аз повече от това не мога да направя за нейните желания. както казах, турската ебалница от итали е в братски, чеченски, космати ръце. Аз повече от това не мога да направя за нейните желания. както казах, турската ебалница от итали е в братски, чеченски, космати ръце. Аз повече от това не мога да направя за нейните желания. както казах, турската ебалница от итали е в братски, чеченски, космати ръце. Аз повече от това не мога да направя за нейните желания. както казах, турската ебалница от итали е в братски, чеченски, космати ръце. Аз повече от това не мога да направя за нейните желания. както казах, турската ебалница от итали е в братски, чеченски, космати ръце. Аз повече от това не мога да направя за нейните желания. както казах, турската ебалница от итали е в братски, чеченски, космати ръце. Аз повече от това не мога да направя за нейните желания. както казах, турската ебалница от итали е в братски, чеченски, космати ръце. Аз повече от това не мога да направя за нейните желания. както казах, турската ебалница от итали е в братски, чеченски, космати ръце. Аз повече от това не мога да направя за нейните желания. както казах, турската ебалница от итали е в братски, чеченски, космати ръце. Аз повече от това не мога да направя за нейните желания. както казах, турската ебалница от итали е в братски, чеченски, космати ръце. Аз повече от това не мога да направя за нейните желания. както казах, турската ебалница от итали е в братски, чеченски, космати ръце. Аз повече от това не мога да направя за нейните желания. както казах, турската ебалница от итали е в братски, чеченски, космати ръце. Аз повече от това не мога да направя за нейните желания. както казах, турската ебалница от итали е в братски, чеченски, космати ръце. Аз повече от това не мога да направя за нейните желания. както казах, турската ебалница от итали е в братски, чеченски, космати ръце. Аз повече от това не мога да направя за нейните желания. както казах, турската ебалница от итали е в братски, чеченски, космати ръце. Аз повече от това не мога да направя за нейните желания. както казах, турската ебалница от итали е в братски, чеченски, космати ръце. Аз повече от това не мога да направя за нейните желания.

както казах, турската ебалница от итали е в братски, чеченски, космати ръце. Аз повече от това не мога да направя за нейните желания. както казах, турската ебалница от итали е в братски, чеченски, космати ръце. Аз повече от това не мога да направя за нейните желания. както казах, турската ебалница от итали е в братски, чеченски, космати ръце. Аз повече от това не мога да направя за нейните желания. както казах, турската ебалница от итали е в братски, чеченски, космати ръце. Аз повече от това не мога да направя за нейните желания. както казах, турската ебалница от итали е в братски, чеченски, космати ръце. Аз повече от това не мога да направя за нейните желания. както казах, турската ебалница от итали е в братски, чеченски, космати ръце. Аз повече от това не мога да направя за нейните желания. както казах, турската ебалница от итали е в братски, чеченски, космати ръце. Аз повече от това не мога да направя за нейните желания. както казах, турската ебалница от итали е в братски, чеченски, космати ръце. Аз повече от това не мога да направя за нейните желания. както казах, турската ебалница от итали е в братски, чеченски, космати ръце. Аз повече от това не мога да направя за нейните желания. както казах, турската ебалница от итали е в братски, чеченски, космати ръце. Аз повече от това не мога да направя за нейните желания. както казах, турската ебалница от итали е в братски, чеченски, космати ръце. Аз повече от това не мога да направя за нейните желания. както казах, турската ебалница от итали е в братски, чеченски, космати ръце. Аз повече от това не мога да направя за нейните желания. както казах, турската ебалница от итали е в братски, чеченски, космати ръце. Аз повече от това не мога да направя за нейните желания. както казах, турската ебалница от итали е в братски, чеченски, космати ръце. Аз повече от това не мога да направя за нейните желания. както казах, турската ебалница от итали е в братски, чеченски, космати ръце. Аз повече от това не мога да направя за нейните желания. както казах, турската ебалница от итали е в братски, чеченски, космати ръце. Аз повече от това не мога да направя за нейните желания. както казах, турската ебалница от итали е в братски, чеченски, космати ръце. Аз повече от това не мога да направя за нейните желания. както казах, турската ебалница от итали е в братски, чеченски, космати ръце. Аз повече от това не мога да направя за нейните желания.

както казах, турската ебалница от итали е в братски, чеченски, космати ръце. Аз повече от това не мога да направя за нейните желания. както казах, турската ебалница от итали е в братски, чеченски, космати ръце. Аз повече от това не мога да направя за нейните желания. както казах, турската ебалница от итали е в братски, чеченски, космати ръце. Аз повече от това не мога да направя за нейните желания. както казах, турската ебалница от итали е в братски, чеченски, космати ръце. Аз повече от това не мога да направя за нейните желания. както казах, турската ебалница от итали е в братски, чеченски, космати ръце. Аз повече от това не мога да направя за нейните желания. както казах, турската ебалница от итали е в братски, чеченски, космати ръце. Аз повече от това не мога да направя за нейните желания. както казах, турската ебалница от итали е в братски, чеченски, космати ръце. Аз повече от това не мога да направя за нейните желания. както казах, турската ебалница от итали е в братски, чеченски, космати ръце. Аз повече от това не мога да направя за нейните желания. както казах, турската ебалница от итали е в братски, чеченски, космати ръце. Аз повече от това не мога да направя за нейните желания. както казах, турската ебалница от итали е в братски, чеченски, космати ръце. Аз повече от това не мога да направя за нейните желания. както казах, турската ебалница от итали е в братски, чеченски, космати ръце. Аз повече от това не мога да направя за нейните желания. както казах, турската ебалница от итали е в братски, чеченски, космати ръце. Аз повече от това не мога да направя за нейните желания. както казах, турската ебалница от итали е в братски, чеченски, космати ръце. Аз повече от това не мога да направя за нейните желания. както казах, турската ебалница от итали е в братски, чеченски, космати ръце. Аз повече от това не мога да направя за нейните желания. както казах, турската ебалница от итали е в братски, чеченски, космати ръце. Аз повече от това не мога да направя за нейните желания. както казах, турската ебалница от итали е в братски, чеченски, космати ръце. Аз повече от това не мога да направя за нейните желания. както казах, турската ебалница от итали е в братски, чеченски, космати ръце. Аз повече от това не мога да направя за нейните желания. както казах, турската ебалница от итали е в братски, чеченски, космати ръце. Аз повече от това не мога да направя за нейните желания.

Значи ще зависиш от друг газ, и там яко ще те работят с цената, щото не искаш да зависиш от руски газ.

Този е от най-долните световни банкстери - глобалисти.

Няма "Не искам!", няма "Недей!" Може би не искате да се подчинявате и на гравитацията, а?

Търпи драга красавице, не мърдай ....

минета с китарата е един луд мой колега. Пак не си е пил хапчетата.

бала! Наслушахме се вече, давай да видим!

тик-так-тик-так драги ми драги, пазете си виличките! ние ненавиждаме неверниците! това ни е общото с моите мюсулмански братя! тик-так-тик-так драги ми драги, пазете си виличките! ние ненавиждаме неверниците! това ни е общото с моите мюсулмански братя! тик-так-тик-так драги ми драги, пазете си виличките! ние ненавиждаме неверниците! това ни е общото с моите мюсулмански братя! тик-так-тик-так драги ми драги, пазете си виличките! ние ненавиждаме неверниците! това ни е общото с моите мюсулмански братя! тик-так-тик-так драги ми драги, пазете си виличките! ние ненавиждаме неверниците! това ни е общото с моите мюсулмански братя! тик-так-тик-так драги ми драги, пазете си виличките! ние ненавиждаме неверниците! това ни е общото с моите мюсулмански братя! тик-так-тик-так драги ми драги, пазете си виличките! ние ненавиждаме неверниците! това ни е общото с моите мюсулмански братя! тик-так-тик-так драги ми драги, пазете си виличките! ние ненавиждаме неверниците! това ни е общото с моите мюсулмански братя! тик-так-тик-так драги ми драги, пазете си виличките! ние ненавиждаме неверниците! това ни е общото с моите мюсулмански братя! тик-так-тик-так драги ми драги, пазете си виличките! ние ненавиждаме неверниците! това ни е общото с моите мюсулмански братя! тик-так-тик-так драги ми драги, пазете си виличките! ние ненавиждаме неверниците! това ни е общото с моите мюсулмански братя! тик-так-тик-так драги ми драги, пазете си виличките! ние ненавиждаме неверниците! това ни е общото с моите мюсулмански братя! тик-так-тик-так драги ми драги, пазете си виличките! ние ненавиждаме неверниците! това ни е общото с моите мюсулмански братя! тик-так-тик-так драги ми драги, пазете си виличките! ние ненавиждаме неверниците! това ни е общото с моите мюсулмански братя! тик-так-тик-так драги ми драги, пазете си виличките! ние ненавиждаме неверниците! това ни е общото с моите мюсулмански братя! тик-так-тик-так драги ми драги, пазете си виличките! ние ненавиждаме неверниците! това ни е общото с моите мюсулмански братя! тик-так-тик-так драги ми драги, пазете си виличките! ние ненавиждаме неверниците! това ни е общото с моите мюсулмански братя! тик-так-тик-так драги ми драги, пазете си виличките! ние ненавиждаме неверниците! това ни е общото с моите мюсулмански братя! тик-так-тик-так драги ми драги, пазете си виличките! ние ненавиждаме неверниците! това ни е общото с моите мюсулмански братя! тик-так-тик-так драги ми драги, пазете си виличките! ние ненавиждаме неверниците! това ни е общото с моите мюсулмански братя! тик-так-тик-так драги ми драги, пазете си виличките! ние ненавиждаме неверниците! това ни е общото с моите мюсулмански братя! тик-так-тик-так драги ми драги, пазете си виличките! ние ненавиждаме неверниците! това ни е общото с моите мюсулмански братя! тик-так-тик-так драги ми драги, пазете си виличките! ние ненавиждаме неверниците! това ни е общото с моите мюсулмански братя! тик-так-тик-так драги ми драги, пазете си виличките! ние ненавиждаме неверниците! това ни е общото с моите мюсулмански братя! тик-так-тик-так драги ми драги, пазете си виличките! ние ненавиждаме неверниците! това ни е общото с моите мюсулмански братя! тик-так-тик-так драги ми драги, пазете си виличките! ние ненавиждаме неверниците! това ни е общото с моите мюсулмански братя! тик-так-тик-так драги ми драги, пазете си виличките! ние ненавиждаме неверниците! това ни е общото с моите мюсулмански братя! тик-так-тик-так драги ми драги, пазете си виличките! ние ненавиждаме неверниците! това ни е общото с моите мюсулмански братя!

тик-так-тик-так... аз? два дни? аз пиша два дни непрекъснато, а турска подлого? аз? два постера за два дни, но не съм длъжен да ти се обяснявам, а да ви унищожавам! туркия и гъркия са във фалит!

тик-так-тик-так... майора, казах ти! с вас е свършено... тик-так-тик так, а другата ви турска, неграмотна подметка ще я направя на пестил! ама имаше яки цици, а!

Пий си хапчетата луд трол. Намери си нормална работа.

тик-так-тик-так... туркия и гъркия са във фалит!

Минетчия с мандолина си

тик-так-тик-так... драги е педераст и знае само да НИ налага мнението си, но ще свърши както свърши дучето! оке, поради вълната ще го отмием, изметта!

Какво постигна като посвети 2 почивни дни на пламенна защита на чуждата държава и чуждия президент из форумите?

Драги, би трябвало да знаеш, че цената на продуктите се определя от продавача, а не от купувача. Така че може да си правите агитки за таван на руския газ, но Путин може да ви затвори кранчето. След това ще бъдете свалени от власт. Вие сте свикнали да крадете, и да получавате безплатно, но Путин ясно ви каза, че „край на благотворителната дейност”. И не бавете плащанията за руския газ, защото ще пресъхне.

тик-так-тик-так... ако руссиян тоя път ви подминем натовски педерашчета, като щолтенберг, щото руснака е с меко сърдце! То Аз Няма! при това с Доказателства! Аз не съм Случаен! ако не сте го забелезАли до сега, а ще требва!

Напротив! Ти си случаен тъп руски трол! :)

Човек, ти си за психото. Сутрин погледнах, пишеш наред. Сега поглеждам - пишеш наред. Снощи те мярнах пак. Знам, че за вас путинолюбците не съществува друг живот, освен този на вашия президент, но чак до такава степен...

Ще бъдете зависими от Алжирския или Американския. По-скъпо, но както ви харесва. Ние какво общо имаме? Защо каро бедна държава да не си позволим лукса да купуваме евтина газ? Не ме интересува от къде е, сомо да е най-евтината…може ли?

По-добре, отколкото да зависят от вашия газ и прищевките на вашия фашистки президент от КГБ.

Пусни газ с различни цени и да видим коя ще се купува повече, отделно който иска по-скъпа газ, нека да купува…това е демокрацията

майоре, не ви остава много време! гледам по часовник!

но дай за жертвите от ковида, педерст! горкият, толкова е прост, като бай дънака е прост. как е бил управител на европейската банда не ми я ясно. но, като гледам дереджето на италия и европа започва да ми става ясно защо трагедията едва сега започва. трагедията с €врото! драги ми драги. тупръв ще закопаеш моята белла италия, след циганските ви номера с ковида! ти си изчадие адово и ще бъдеш пометен от вълната, която ще ми измие палубата от такива, като теб. вонящ, биологичен отпадък. да! наричам драги вонящ, биологичен отпадък. и ще го докажа пред всеки ваш, педофилски съд! русия, русия, русия... сами сте си виновни, а не русия, нито путин, путин, путин. такова алчни дебили са ви назначили по върховете, че дори миличките ми бели акулки изглеждат като човеци в сравнение с вас! за отпадъкът драги също имам заделена килийка в нюрнберг 2. а и чеченска, братска ракетка за виличките му.

Този Драги Никак не мие драг ! Глупак до дъното на краката ! Евтина газ от Русия , българина няма да се откаже , а ти върви на Майната си с твоята Политика ! Ти Марио Драги си Богат и можеш да ползваш газ дори о марс , а ние сме бедни хора които едвам свързваме двата края , никога няма да се откажем от руския Евтин Газ ! Бедна е България и вие прикривате и нашите Крадци !

Каот не ти харесва ... чемодана, вокзала и доброволец в чеченските отряди на Рамзан Кадиров да умираш за ботоксовият плешивец!

майоре, не ви остава много време! гледам по часовник!

Спасе, взимай си партакешите и беж към държавата на господарите си. От западни подлоги нямаме нужда в България? Искаш да работиш ибрикчия - може, но не и в България. Понял?

ще се откаже , ще се откаже доста скоро