Коментари - Манията по iPhone вдигна двойно печалбата на Apple | Бизнес.dir.bg
назад

Манията по iPhone вдигна двойно печалбата на Apple

Технологичният гигант отчете скок на приходите и печалбата благодарение на култовия смартфон

Обратно в новината
| Редактор : Виктор Стефанов

Коментари - Манията по iPhone вдигна двойно печалбата на Apple | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никога не съм имал IФоня. Първият ми бе Самсунг и така е до днес. От 2000г. Тогава T-mobile стъпиха в САЩ с клетъчната с-ма като пробна версия Voicestream, раздавайки телефонни номера с "баровски" цифрички безплатно. Оттогава имам телефонен # с много 8-ци. В момента пиша от Note9 - преносимият ми офис. Основният си бизнес върша през този телефон чрез десетки Apps, имам инсталирани напълно безплатни допълнителни Apps за Android, телефонът ми сам е и Hotspot за интернет на още 2 лаптопа и таблета и други WIFI устройства. Или когато е близо до Sequrifi Almond рутера сами се свързват и рутера препраща интернета от телефона на скоростта на която пристига до телефона. И всичко това са едновременни процеси. Единственият недостатък, за мен, на Note9 е, че няма безжична връзка със смарттелевизор. Затова, през свободните минути вместо да гледам приятен видеоклип на YouTube,на голям екран, пиша в ДИР. Това е коригирано при 5G серията. Телефона го ползвам 2,5 години и батерията се държи прекрасно, издържайки на тежката консумация на ток при мах. натоварване. Цената от $1000.00 директно от Samsung си оправда инвестицията.

Нямам компетентност във всички технически параметри, но тъй като предпочитам най- доброто/ по мое мнение/ имам Макбук про с тачпад /намирам го много удобно / ,и Самсунг нот 20 5G. За мен Самсунг са най- добрите телефони.

Пропастта между Интел+Уиндоус машини и новите М1 макове просто стана гигантска вече. Айфона няма какво да го коментирам, като реални възможности и ОС е светлинни години напред, но това си има свойте причини: затворена екосистема, не се съобразяват с н-брой производители и т.н. Както долу някой е написал - има по-евтини и по-практични решения... Ами не, няма, особено сега с М1 машините - М1 макбук про 13 инча на базова цена 1800 лв е по-производителен от всички лаптопи на нашия пазар (тук изцяло изключваме гейминга). Така че реално няма алтернатива в момента и няма и да има, докато АМД, може би и Интел, не почнат да си вадят главите от там където са ги завряли.

След като изключваш гейминга, защо ти е макс производителност. Все едно имаш джип 230кс. но реално използваш 60-80 до 130 к.с. За какво плащаш 2-3 пъти повече за нещо което не можеш да го натовариш, ако не е за да се перчиш пред комшиите.

След като основно ти е за гейминг защо въобще си в тема за епъл? Фактите са такива - на пазара няма по-добри машини в момента за хора, които си изкарват хляба с това, а не си прахосват времето.

МакБук е най-добрият портативен компютър! АйМак е най-добрият настолен компютър! АиПад Про/Еър са просто най-добрите таблети! Айфон е най-добрият телефон ако не гледаш качеството на звука! ТОВА е! Ако обаче си геймър тогава Alienware или Playstation 5!

Те сите са гей - мъри като тебе...

Kакво е МАНИЯ. Мания е слабохарактерност,тъпота и снобизъм на едно място. Когато рекламата ти е взела ума и искаш на всяка цена да го имаш, без да отчиташ че има и други по-изгодни и практични решения.

Явно не ползваш продукти на Епъл....

Айфон просто е най-добрият телефон правен някога! Единственият му проблем е аудиото! Телефона не подържа хайфай и популярните аудиофилски стандарти като лдак и аптхикс! Ако сте аудиофили и ваш приоритет е качественият звук ви препоръчвам Sony Xperia 1 iii - ще излезе след около месец някъде!

другия проблем - цената ? като летящото килимче - обикновен килим на цената на самолет а относно аудиото - аз съм с старичък htc m9 - отличен звук и прилична 'работа'

Гледам, че HTC m9 подържа aptX!