17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Макрон реши да се прави на голям фюрер, но бързо бе поставен на място! Тръмп ще сключи двустранно търговско споразумение и с ЕС, както го направи с Китай, Мексико, Канада, Бразилия . Това бе едно от предизборните му обещания и твърдо го следва . Глобалистката търговия, която облагодетелстваше едно за сметка на други, вече е история! За това либерастите толкова мразят Тръмп! За това Пелосито и Байдън са пощурели! Но...машината Тръмп върви напред и гази наред!

Ма Тръмпи верно ги разбира нещата.

Мекотели са станали "евролидерите" Де Гол, Сталин и Чърчил в гроба се обръщат, като гледат какви ги вършат сегашните.

Френският президент обяви в социална мрежа притежавана от САЩ, че няма да вдига данъка на американските социални мрежи във Франция.

Това е то свободна търговия.

Какво излиза че само бедните плащат данъци.Над 750мл. оборот и с три офшорки и без данъци. На всичко отгоре се пъчат че са найвелики вместо да са в затвора за неплащане на данъци. Пенсионна възраст 100год. Честито. И в БГ е същото. Технологичните компаний не плащат данъци.

Все си мислех,че законите в една държава се определят от Народното събрание (сенат, дума или там както му е името на купчината депутати). Тоя що обещава нещо да е 3%? Той може да предложи на депутатите да гласуват 3%, ама дали те ще се съгласят?

Най после разбра от кьде му идват стачките.