МАЕ: Откажете се още сега от нови петролни или газови проекти

За да се постигне въглеродна неутралност, трябва да спре и продажбите на нови коли с двигатели с вътрешно горене до 2035-а

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Това е една нова инициатива за отглеждане на нови пазари и усвояване на милярди чрез зелените енергии и т.н. Но защо не се произнася МАЕ или САЩ, ЕС и други, какво ще се случи когато смяната на магнитните полюси (която е зпочнала) навлезе в същината си. Има доказателства, че преди когато се е случвало това са настъпвали катаклизми, сменяли са се заледените области и пустините, изчезвали са цели видове. Тогава прачовеците са били маймуни, не са ползвали петрол газ и коли с вътрешно горене, нямало е тецове. И ако това пак се случи, каво ще ни помогне зелената енергия, освен че богатите ще още по-богати. Можеби чакат Мъск да закара най-богатите на Марс докато приключат катаклизмите на земята.

Русия е само една бензоколонка за Европа. 70% от руския БВП пада върху газта и петрола. Общо 95% от БВП на империята пада върху природни суровини, а само 5% падат върху други индустрии, включително оръжие. Първите пет позиции за износ на САЩ и некадърната Русия: САЩ Потребителски стоки - 198 милиарда долара. Автомобили - 158 милиарда долара Селскостопански стоки - 133 милиарда долара. Самолетите - 121 милиарда долара Химикали - 77 милиарда долара. Русия Суров петрол - 93 млрд. Долара Нефтопродукти - 58 милиарда долара. Природният газ е 38 милиарда долара. Дизелово гориво - 23 милиарда долара. Машини и оборудване - 28 милиарда долара. Ко значи? Че, като се изчерпи това което земята им даром им дава на ватенките без да имат мозък (като маймуна, която чака да падне кокоса и банана) , ще останат само с: Машини и оборудване - 28 милиарда долара. (разбира се ако есе още не са измрели от алкохолизъм, глад и нищета)

МАЕ се опитва да нахуйни лошо дрОгарете от Маскве!

Те тези от Москва - има какво да произвежда и продават , но какво ще правят камиларчета ?

Ами имат ми, ко прикааш.