Люксембург въвежда безплатен градски транспорт от юни 2019 година

Целта е намаляване на трафика, замърсяването на въздуха и улесняване на придвижването

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъпаци! В наща кочина даже вдигнахме билетите и потекоха реки от мед и масло.

София е чист и прекрасен град в който задръствания няма, хората са усмихнати и искат да плащат поне по 3 лева за билетче ;) Благодарим ти, лельо Данче :)

А бе Люксембург и трамваи от къде ги копате тия снимки.

В Люксембург имат трамвайна линия от края на 2017.

Е, имат си добри кметове хората. Тука нашия кмет нищо не прави. Хвърлят прах в очите на хората само. А и предполагам техните шофьори са отговорни и интелигентни хора. Не като нашите гамени тука. Днеска един пичага беше решил да направи температурата в автобуса 35 градуса (това пишеше на таблото на автобуса). Ей така, мега пича - вън 3 градуса, вътре 35. То да се чудиш тъпо ли е, чудеш се да му се сърдиш ли, да го биеш ли, да се смееш на тъпотията му ли, не знам, не знам направо, тука положението е само некадърници. Ама сааааамо.

Където са крадлива мафия като у нас , билета за рейса ще стане 30 лв скоро

Политиците ни произлизат от българския народ. А у нас се краде на всички нива.

Така е. Нашето усмихнато лице на мафията дана селяндана само мънка и каканиже колко добрини е направила. И НИТО ДУМА в самокритика. Талин е също град с безплатен транспорт, има и други. Но по нашите форуми можете да прочетете тъпи реплики (преди три дни прочетох), че няма безплатен обяд - колко мъдро - и не разчитайте на безплатен транспорт. Това били мечти на комунистите.