Любимият министър на Джонсън ще ръководи "икономическо супер министерство"

Британският зам.-финансов министър Риши Сунак е истински поддръжник на Брекзит

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой както иска, така го прави.Такива като Джонсън, разчитат на външни фактори за прогрес, такива като Орбан обаче, не. Ние се движим добре засега, защото никога не сме били много добре, отколкото сега и се нядяваме и мечтаем по смело.

един подобен видях вчера в столипиново, мяташе куки да гепи ток. Ако не беше жалко щеше да е смешно!

iwastef@

Жалкото е твоя коментар! Щото не външният вид, цвят на кожа или раса са от значение, ако имаш някакви качества!! Щото този неизползван човешки ресурс на българските цигани, които определено определят външната картинка на България, съсипва развитието на държавата. Когато голям процент са хора на възраст, тоест пенсионери, други са болни, тоест неработоспособни, и почти една четвърт от населението неграмотни и мързеливи цигани, ще има само да мечтаете за добър стандарт на живот! Старите и болните не можеш да впрегнеш да произвеждат, но всички тези млади роми ако се интегрират успешно в някакво производство, а защо не и в спорта?, биха носили успехите, който на англичаните им носят индийците...

Джонсън луд,луд ама май ще излезе най-читав от всички преди него.

Вечна дружба между Карачи и Лондон!

Карачи Марачи, какво значение има, важното да е кадърен. Много хора от Пакистан и Индия са го доказали. Не е лесно да се ръководи икономиката на петата страна в света. Самият Джонсън има турски корени. А ти си викай ура! В това сме добри.

Дядото на Джонсън е издал смъртна присъда на Ататюрк, но е линчуван от тълпа националисти.