"Лукойл": Отказът от руски нефт застрашава работата ни, потребителите са губещите

Разтревожени сме от действията на депутатите, които саботират дерогацията на ЕК, не можем за 30 дни да сменим източника насуровина, казват от компанията

Обратно в новината

Коментари - "Лукойл": Отказът от руски нефт застрашава работата ни, потребителите са губещите | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе народе МАХАЙТЕ го това правителство те почнаха да се подиграват с народа ама те ни върнаха по времето ма турско робство какво ще чакаме Левски и Ботев за да ни оправят лу бе??? Българи от ден на деннестава АД в България стига сте спални и не се предавай те както направиха протестиращите преди зърнарите НА НАРОДА НЕ МОЖЕ ДА ГО ПОДКУПИШ ВСИЧКИ ЗАЕДНО

Правителството ни розно съдира чергата, на която живее бъларинът. Това са фашизирани мародери, не българско праивтелство. Явно добре им плащат, защото единственото, което и интересува е - има ли останал ъгъл, под който не са облизали задника на господаря си. Такова не сме имали от времет на комунизма, когато слдяха ъгъла на близане на задниците от ЦК на КПСС. Тоава обаче ни доставяха евтини суровини и нямахме окопиращи войски в Бълария. Днес ни доставят скъпи суровини и сме пред окупация. Българи, не знаете колко мръсотия се диша под западен ботуш! Илюзия е, че ще ни е много хубаво! Коато го разберете, вече ще ревете. Историята НИКОГА не е показвала друо, освен страдание за този, който се е предал под управление на друг. НИКОГА. НИКОГА!!! Американският посланик о казва вече няколко пъти - единствента му задача е да защитава интересите на САЩ! Кой идиот не му вярва? - този, когото подкупват. Всеки останал би следвало да има грам мозък в главата си. Не съм русофил! Българофил и еврофил съм. За това ме боли, че ЕС в момента е продаден за 30 сребърника. И забива надолу така, че няма да можем да го спрем. Урсула е предателка. ЕС е над 700 млн. души. Владее висои технологии. Кой идиот вярва, че ЕС им анужда някой да го защитава?! Кой идиот хареса това, че Урсула даде управлението на САЩ, за да бъде ЕС оглозган?! Как така се дава суверенитет?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Осъзнайте се, българи и европейци!

А бе Путин е виновен да са толкова големи подкупите в ЕС за обслужване на американските интереси. За американските никому ненужни бойни машини ще си разделят милиард наште умнокрасиви. Ако не беше войната в Украйна кой щеше да даде повече от 100 милиона а?

Духайте го всички!!!!!! Прости, страхливи роби…. Блеете и се съгласявате с всичко…. Вие нямате чест и достойнство! Просто сте жалки…..И затова ви правят на маймуни……

Ясно! Декември бензинът става 4.50 ...

Копейкарите

Хващай метрото и бягай за работа, че имаш да изплаща кредит

Много сте прости всички с тази гърция , били горивара 4 лв , там акциза е 700€ на 1000 литра а в бъкгария е 646 лв , ддс тук 20% там е 22% —— и по борсови цени в момента горивото от нефтохима и от хеленик в солун е + - 10€ на тон !!!! Престанете да спекулирате с цени на колонки в гърция и цена на едро без данъци в дадената държава

Добре че не идват избори, че тогава щяхме да се притесниме.

За това са политиците ВАЖНОТО Е НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ ДА ИМ Е ГАДНО.ТОВА СЕГА ЩЕ Е БАЙДЪНОВИЯ ПЕТРОЛ ТАКА ЛИ? ПОМНИТЕ ЛИ ПРЕДИ САНКЦИИТЕ КАКВО КЪПАНЕ С ЛЪЖИ БЕШЕ ОТ СТРАНА НА ЗАПАДА ЩЕ НИ ПРОДАВАТ ПО ЕВТИН ПЕТРОЛ Е КЪДЕ Е??? ВИДЯХТЕ ЛИ,ЧЕ ЗАПАДА НЕ СТРУВАТ И СЕ КРЕПЯТ ГЛАВНО САМО НА ЛЪЖИИ СПРЯМО НЯЩА ДЪРЖАВА И НЕ САМО!!!

Хайде,както конфискуваха активите на Лукойл да направят същото с фирмите,които експлоатират златните мини Челопеч.

Днес в дирник.беге не може да се галсува за изказвания против Бойко Борисов, дпс, Кирчо и Кокорчо !

Чемодана, вокзал и в северна московия!

Пи- продажни депутати и правителство не сме имали. Сами си режат клона на който седят. То бива тъпотия ,но тия прекалиха.

Това антибългарско правителство подготвя унищожаването на най голямото предприятие в България! Белег на българската държавност! Също както под маската на антикомунизма си унищожихме другите големи заводи, а нови демократите не построиха! Полека-лека заприличваме на Косово! Да же се подготвят американците с нова, уж натовска база край Ямбол! Не държава-територия!

Имахме ли глави да гласуваме ,дори два пъти. Е сами сме си виновни.

В такъв Батак ни забиват че няма да има излизане !! И всичко от идеологията и омраза !! А хората ще сърбат попарата да не се лъжем видяхме я евтината газ !!

WTF.... Какво ме интересува Украйна..., защо трябва да ядем дървото заради тях...

Защото си слаб, и Брюксел ти е сложил чатала на врата! Ти вече не можеш сам да избираш!

Умно красивите ще станат напълно независими от всички ресурси ;) кеф и красота.

Дам, но и ти ще платиш сметката. Та не виждам на какво се радваш :)

Крайно време е, след като от доста време вече са независими от здравия разум.

Е по-тъпо правителство не сме имали. Държавата ако караше без правителство 100 пъти щеше да е по-добре. Сега Украйна купува петрол от Русия нелегално и го продава на Румъния, а Румънците като част от ЕС ни го продават съвсем легално. От друга страна Азърбайджан купува от Русия и газ и петрол и снабдява всичко чак до Унгария. От трета страна САЩ не е спрял да купува петрол от Русия и го продава на Европа 4 пъти по-скъпо, наскоро от Европа имаше протести. ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО Е НАЙ-ТЪПОТО В СВЕТА. САМО ДОБРОВОЛНО СЕ ОТКАЗА ОТ ДЕРОГАЦИЯТА. Всичко това е удар по джоба на българина, в момента бедна България финансира САЩ.

че русия спира износа поради недостиг на горива в страната. Бензиноколонката с ракети остана без достатъчно бензин. Войната гълта всичко

Пак някой сънувал нещо си

Тия депутати не работят за България а за америка и за себе си!!! Може да не съм прав но кюфтетата без лук не ги уважавам....

Това е отговорът, на протестите на земеделците,"Терористи"!! Като няма дизел ...тракторите ще стоят по нивите , а..НЕ на жълтите павета ,..НО.. хляба ...по 5 евро ...да ви е Честито !!;)

Нещастнициии, първо ни направете заплатите като западните и тогава ги редете тези глупости.

Погрижи се сам за заплатата си. Никой няма да ти я направи висока. Откакто осъзнах, че никой не ми дължи нищо.... ми е много добре.

Заради такива овци като тебе България е на това дередже. За една и съща работа тук се плаща в пъти по-малко. Аз съм се погрижил по-добре и от тебе, но това състояние поставя държавата в неконкурентноспособност в сравнение с другите от ЕС. Такива овчи мозъци като тебе няма как това да го разберат, че средата трябва да е богата за да са богати и фирмите.

Льольо, хайде да не казваш кой колко се е погрижил. Дори не знаеш кой стои срещу тебе. Да, никой на никого НИЩО не дължи! Не ми пука за малоумните ти нелогични доводи. Приходите ти и разходите ти са ТВОЯ ОТГОВОРНОСТ! Не на държавата! Само изпадняци чакат на държавата. Само смотаняци не могат да изкарват пари! Само имбецили вярват, че някой трябва да ги оправи. И да, оправят ви. За това врещите по разни форуми, че някой трябва да ви намери работа и вдигне заплатите! Никой нищо не ви дължи! Нищоставащи и нищоправещи сте излишните хора и скоро ще си разберете мястото! Държавата е клоака заради такива като теб!

В Гърция дизелът е 3,40 евро. Това ще е цената и у нас.

Като за начало 3.2 лева до седмица. След това ще стигнем цените в Западна Европа. Планът е добре обмислен :) Лукойл ще бъде продаден. Вече промениха сместа и слагат по-голямо количество Брент, който си е по-скъп. Правят каквото им каже държавата :) Хората да свикват с новата цена.

е 3,61 лв. ЛЕВА бе руснак ...

2,92лв е в Шел. Хайде стига лъга, а?

е по скъп и съм там и е 3.60 леа....

И що не си написал, че имаш предвид Гърция, бе тулуп?

аз отгорих на ония с мнгото плюсове че бил 3.80 ЕВРО... те гърците в севера верно са българи ама не са толку тъпи да ги тарашт 8 леа за литър...

Като гледам колко минуси получи.... и. само ти си си сложил +.... явно само ти разбираш на кого си отговорил. Най-много мразя индивиди, които обиждат. Научете се малко да уважавате другите! Смешни сте и мнението ви не струва и стотинка.

който е разбрал, разбрал... ама искам тоя дето дава 3.40 евра за дизел... ела при мен имам 50 литра до горе... ще ти го дам по 20 евро литъра....

Отказът от руzки нефт застрашава само и единствено финансирането на Руслямска държава и на родните рублофили!!

Да ти сера в устата бе приятелче драго

ще ви върнем и останлите попове...

И привет мизерия и високи цени. Нямаме търпение!

Прави са от Лукоил, а и след замяната на петрола с неруски, цените на горивата в страната вече няма да да едни от най евтините в Европа а даже напротив. Опитваме се да бъдем по ревностни католици от папата. Очевидно е откъде идва всичко това, както и отмяната на вноса на зърно от Украйна, но нещата могат бързо да се объркат и да се окажем с празни бензиностанции и космически цени на горивото.

Изгонете Лукойл от България. Дружеството да си смени името и държавата да приватизира цялото оборудване и земя.

Държавата не приватизира, тя национализира. Искаш като през комунизма ли? Еййй мноооо прости соросоиди бе, поне един обпазован между вас?

този е на свободна практика. Не може да се квалифицира като соросоид.

Швейцарската гирма лукойл нългария ако я изгоним дали няма да цунем един другарски ЕС съд?

Бензинът вече скочи ,ще видим колко ще стигне и не само в бензиностанциите на Лукойл.

Лукойл не е руска компания, правителството удари Ротшилд. Дано Ротшилд удари правителството .

Гигантската антибълската офанзива продължава с пълна сила!

Аз съм на ток, на бензин нафта и газ да духат супата, тъкмо и безразборното строителство ще спре щото всички багери, фадроми и бетон помпи няма да имат нафта

Те твойте хора ще ти спрът тока , ще духаш сам перката

Варшава извика спешно украинския посланик в Полша, за да протестира срещу думите на президента на Украйна Володимир Зеленски, изречени пред Общото събрание на ООН в Ню Йорк.

Нагли. 30 години не плащаха стотинка данъци а сега пищят Корумпираха наред Гонете ги

Въобще да ви няма!!! Махай те се!!! Друг ще я купи рафинерията! А ако е неефективна, ще последва съдбата на Кремиковици и другите соц, предприятия - фалит!!! Като ще на цена изнудване - НЕ ЩЕМ "ЕВТИН БЕНЗИН"!!! ... абе въобще не искаме руски петрол!! :))

70% от продукцията на лукойл заминава за усрайна. Това ще е удар за тях.

Ами, като сте тъпи и нахални. Издействаха ви дерогация ами платете си лептата към хазната и си правете печелбите. Ама пуста руска алчност. Знаете лафа, алечн г.з кръв се.е.

Сигурно заради лукойл се вдигна и цената на горивото във Великобритания за последният месец от 149 на 156. Ние в България излиза че определяме цените на всичко. Нямам думи какви умни хора пишат коментари тук.

ЛУКОЙЛ спекулират с руския нефт. Затвориха, разрушиха дълбочината преработка на нефта. Разрушиха 5 производства в завода НХК и сега са като ракиджийски Казан.

искам да затворят Лукойл за да му дойде акъла на русофоба

И аз така - затварят Лукойл - щета за България - нула - за един месец ще видиш че друг ще купи рафинерията. И без това вече съкратиха около 10 000 човека, само руснаци и молдовци са там, ти кво си мислиш - тоя и данъци не е плащал, нищо , на плюс ще сме да се чупира.

Хора, не разбирате ли, че като се вдигне цената на бензина в финансовото министерство са много радостни. При цена на бензина 2 лева държавата получава като акциз и данаци най малко 1.3лева. При цена на бензина 4 лева държавата получава като акциз и данаци най малко 1.70лев. ето ви 20% увеличение на приходите и следва изпълнение на държавния бюджет. Нашите депутати мислят за нас и как да вържат бюджета.

Й

Браво

Браво ! Аз продадох Колата и няма нужда да си купувам друга ! Бензина след седмица ще е 5 лева , а нафта 6 лева ! Ще си лигите чуя за солило !

Аз пък за другата година си купих малка градинка да си сея картофите, защото след горивата и храната ще поскъпне. А за 2026 подготвям инвестиция в свещи и юргани заради тока.

Русия заяви че намалява драстично износа на Нефт. Да видиме колко ще струва бензина и дизела а той тръгна нагоре лека полека а и минаване на свободния пазар на ток с близо 300% увеличение. Спокоино драги Българи ДПС е във власта и колко пъти е била толкова пъти потъваме. Орешарски беше от ДПС и за 9 месеца ни ликвидираха промишленоста. Карадая и двмата му Киряк Стефчовци, Пичлеевски и Данчо Ментата така ще ни оправят че с 500 ще бягаме от България. ДПС, ППДБ, ГРОБ са гробокопачите на страната ни.

Значи имате интернет.Ха сега проверете Lukoil in USA и колко бензиностанций има.Неможели да ги затворят защото…били частни а не държавни.

проблема е че с парите финансирате войната и геноцида в украйна .. та ще извинявате за неудобството но се налага

За усраина?

Теб и за България не ти дреме.

Не купуват Руски нефт, ама купуват с удоволствие азерски газ?... Големи миротворци :) ...

Глиги е щастлив, Глиги кара колело, Глиги е либертарианец, Глиги пикае на МОЧА, Глиги плюе, Глиги храчи, Глиги е смел и свободен!

Крайно време е да си изринем боклука!!!

Тези платените (не говоря за управляващите, на тях продажността им се вижда от самолет) от форумите, студиата и влогърите, си мислят, че получените от тях грантове за защита на чужди интереси, няма да ги узнае никой! Колко са заблудени горките! Как набързо ще лъснат траншовете със задна дата! Тогава ще настане еидн вой: - Ама аз не исках да го правя но ми трябваха пари; - Не знаех, че по този начин придавам родината си; - Принудиха ме със сила... Тези и много други оправдания, които няма да ги избавят от народния съд! Три десетилетия търпим псевдо демокрация в България! Бившите комунисти се пребоядисаха и продължиха с краденето и закриването на държавата ни! Последните няколко години този процес стана толкова очеизваден, че само промитите и платените не могат да видят реалността в България! Но народът започна да се пробужда!

Еми, почни от себе си.

Доволен съм , говедата дето гласуват за предателите Тиквата , Простото и Прасето като не могат да си сипат гориво ще обърнат гъза и ще ги налазат само с пропаганда няма да ги залъжат вечно , в крайна сметка Американските господари сами ще се наиграят , народа е прост ,но и гладен като огладнее още малко ще се усети ,че царя е гол ,наглия предател Тиквата заклевам те да почувстваш народната любов ,че ти си най-продажната и подмолна невестулка

Руснаците и те ли са доволни, имат ли горива по бензиностанциите , тъпанар си и цял живот ще си останеш така червен промит мозък

За Украйна е по-добре горивата да не са произведени от руски петрол, за да има Русия по-малко приходи. Себестойността няма никакво значение, защото така или иначе горивата ще бъдат предоставени безплатно, даже е в украински интерес потреблението на горива, произведени от Лукойл, да се пренасочи изцяло в Украйна, за България не е никакъв проблем да внася горива от съседни страни, освен това всеки може да се диверсифицира и да премине на зелена енергия!

ли си или украинец? Ако стане нещо за своето дете ли мислиш първо или за онова дето живее в друг квартал или град? Що сте такива ограничени? С какво ви напушват евроатлантиците? Ел ес ди като на американските войници във Виетнам ли ви дават да смучете???.

Ку-ку, без руски петрол и горива минаваме на купони. Между другото руснаците изтеглят инженерния и специализиран технически персонал от една година, ама това не се споделя. Търсят се всякакви специалисти, но има само айти, икономисти. Ще е весело. Ония с тракторите ще вият на умряло само след 4 месеца. И най - интересно е от къде ще намерим гориво, на борсата фючърсите са за на лято ама 2024г

Ку-ку, без руски петрол и горива минаваме на купони. Между другото руснаците изтеглят инженерния и специализиран технически персонал от една година, ама това не се споделя. Търсят се всякакви специалисти, но има само айти, икономисти. Ще е весело. Ония с тракторите ще вият на умряло само след 4 месеца. И най - интересно е от къде ще намерим гориво, на борсата фючърсите са за на лято ама 2024г

За това европедалските ти лидери в Брюксел седяха с кожуси и препоръчваха да не се къпеш, да не харчиш ресурсите, които ти спряха. После се оказа, че пак се потребява руски газ през посредници, иначе щеше Европа да се върне в каменнната ера. Обиждай колкото искаш, но лицемерието не може да се скрие.

Миналата година като спряха газта руснаците ни плашеха ,че щяла да стане с космически цени , сега руската сволач пак се е активизирала да ни плаши с цени на дизел и бензин

американеца прати ли ти танкери? Сега газат ти откъде идва? Да си чувАл ще америкоса отива на север, пълни руски газ и ти го продава облагороден от това че е докоснал американски танкер, на трой а цена? Ти откъде да знаеш, по биЧи ви и нова няма да ти го кажат. То се иска и езици да знаеш, че да имаш и други канали на инфо

Лукоил възнамерявал да напусне българския пазар и на изпроводяк , другарят Пути, може да изстреля един Кинджал , за да поизравни терена около завода и да освети небето на Бургас и неговите трудови хора.

Тия Кинжали нещо не летят напоследък, само ирански дронове, а пък откакто имат западна ПВО украинците няма поразена цел в Киев, само някакви свалени и паднали преди целта нанасят поражения по земята..

Всеки демократ знае че: Диктарорските ракети и снаряди, сами падат, сваля ги ПВО-то на 100%1 улучват само цивилни цели и пожарите са от парчета. Всеки демократ знае че демократичните снаряди и ракети улучват само военни цели. Възниква въпросът от какво са Загубите на ВСУ? От приятелси огън трябва да са!!