"Лукойл": Българските власти не са искали доставка на гориво за Украйна

От компанията отрекоха твърдението на бившите премиер и финансов министър, че сме изпращали дизел, за да може Киев да воюва

Обратно в новината

Коментари - "Лукойл": Българските власти не са искали доставка на гориво за Украйна | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лъжец, по голям лъжец, Киро простото и Кокорчо крадеца. Барон фон Мюнхаузен може само да им завижда на теа двамцата.

Затова дизела струеаше двойно. И защо канадския педал не е доживот за дърбавна измяна и нанасяне на огромни щети на държавата и народа , ако изобщо е останал тскъв?

Хм, как да го кажа. И едните (ПП), и другите (Лукойл) не лъжат.

Лукойл е само един обикновен дистрибутор на...лук - стар, пресен, праз, ама голем праз!

ГРОП и Пепе , активно бутат България във войната , а народа блее и си ги редува на власт през две годинки .... както украинците редуваха Порошенко и Зельо , докато не изядоха дървото ....

Не са те, ИНСА кара за Украйна.

Инса отдавна я няма приятел!

ще вярваме на Киро -шарлатана?

Да се завърнеш в Банкянската къща, властта ти мутренска кога угасне, и кой те види да му се повръща, и да му иде с нещо да те прасне. Да ти тежи народната умора от твоите лъжи и от твоите кражби. И да поемеш пътя към затвора където те очакват постни дажби. В килията ще те посрещне той - бай Ставри, където ще му паднеш там на сгода и най-болезнено със теб ще се изгаври, тъй както ти изгаври се с народа

Ге(й)чо,явно си любовник на кокорчо и си от женската страна

Руските шефове на Лукойл е добре спешно да потърсят политическо убежище в САЩ. Нещата са сериозни.

Ако е така, значи кирлю откачалката е подарил на осрайна целия държавен резерв от гориво. И ако въобще са го възстановили, гнусните кирлю и кокорчо за взели парите от нашите джобове. Шарлатани!

Ог 2009 година селянина от Банкя съсипва и дърпа страната назад. - Стои и се напъва да се върне не заради друго, а ми защото "паразита иска да остане сух".- Не му се ходи в затвора заедно с Ахмет Доган и останалите. . А трябва

Попов да си смениш веднага на пу…тев олиго….фен ,амбрияж долем

Бай Мангау бледнее пред дъртия канадски циганин и неговите шарлатании....

Така е! Българското правителство никога ме е питало Путин дали да изпращаме гаубици за Украйна. Бре! Ще трябва и да ги питаме от Лукойл.

Улавия Киро иска да ни вкара активно във войната. Мръсна гад продажна.

Значи Киро Олигофрена лъже кат дрът циганин. Тоз и оня Ококорения с обратната резба требва да бъдат тикнати в затвора или най-малкото прогонени от България с камъни.

Наши на фронта искам Киро и Асен да са първи!

И пак излезнаха наяве частни фирми - посредници, които са купували дизел и са го доставяли в Украйна. Но лошото е че са правили това със пари от бюджета - тайно от хората и съответно срещу печалба и комисионни за ПП и компания. И в тази помощ за Украйна са направили далавера ПП - Петков и Василев от посредници и яко надценки.

А ся Кире напърде грънците ! Ся ки има пак висш служител от ЛУКОЙЛ скочил от 18 етаж Дано не е мъжа на Курнелия

Избора е, че или всички ще служите на ДпС, или ставате еврогей-жендъри, командвани от сорос и брюксел, без право на глас!

Неразбирам защото лука и олиото треба да знаят на къде си пътувам с цистерната....а и въобще защото рафинерия построена с кръвта на народа през миналия режим е в частни ръце и ме е през оная работа чи са у Чехия я продадоха на Полша таи тука а същите мазни момченца...

А забравих сера на Кирчо че ни въвлича в война в Русия...

прокопиев и комунистите около него. комунистическите приватизатори. комунистическите приватизатори са се обединили срещу демокрацията. уви откраднаха парите и ги изнесоха. а сега народа ще връща кредитите.

Кви демократи , кви комунисти? Явно си живееш в паралелна вселена.

"Момчето не е добре."

Лукоил лъжат, че не са правили парички от Украйна, а може тайничко и да са пълнили чекмеджето на руската тиква, а Кирчо лъже, че заслугата е негова, за да не лъсне истината, че схемата я е измислила Корнелия.

Пеперастите пак лъжат? Защо ли не съм изненадан...

И тъпата нация щом едни шарлатани и един мухльо президент Си разиграват коня както намерят за добре.

България скочи срещу ЕНП и Манфред Вебер след чадъра над хунтата в Брюксел - “Виждаме, че стабилността в политическата ви група в Европейския парламент е по-важна от демокрацията, върховенството на закона и човешките права в България. Благодаря ви, г-н Туск”, пише Евгени Божилов. “Срам за вас Вебер. Заради вас никога повече няма да се доверя на Европейския парламент. Подкрепата за Борисов ще ви струва главата…какъв позор”, пише Диян Янев под публикация на Манфред Вебер от вторник. “Не забравяйте България. Ние също живеем с един Лукашенко, а очите ви са затворени”, пише Атанас Благоев.

Кои са тия анонимници, които цитираш???

Срещата е продължила ме повече от 8 s, а Киро Малоумникъ я изкара, че е била 30 min до час! Избрахте си кукумицин да ви управлява......

Да де, на хартия е за Румъния После на 4 км от границата става румънско гориво. Тоя филм сме го гледали вече

Не виждам каква е ролята на България в случая.

Кирето е патологичен лъжец, а Асенка е патологичен мошеник-спекулант. Селския идиот и руска подлога мунчо ни ги натресе с гръм и трясък и се изцепи, че ако има повече като тях Булгария ще дръпне напред. Кирето продавал пробиотик и торти, а Асенка - самолетни билети, но откраднал софтуер и го продал, за което бил осъден от лондонски съд… кой е предложил тези мошеници на мунчо не е известно, но мунчо е съучастник в техните престъпления.

Целта на западната пропаганда е да въвлече България във войната. Киро и Асен са бушони.

Според мен целта на копейкаджиите е да вкарат България във война с НАТО.

Целта на Иво Прокопиев!!

Харвардските шарлатани Киро и Асенка се сблъскаха с руските шарлатани от Лукойл, едните лъжат, другите мажат…никой не признава, че е лъжец и крадец

Герберастките русофили да го духат.

Не е ли рано за предизборна кампания?:))) Предния път сзпяхте с писане на тъпотии да загубите 150 хиляди гласа. Изчакайте малко, за да не е пълна катастрофа:)))))))

Кой е русофил бе. Мухльо тъп

Защо се впрягате на приказките на Киро Лъжата? Този откакто се появи в политическия живот не е казал и една истина. И сега, защото пред западняците ще лъснат връзките им с международните мошеници от Нексо, Кире Простото сипе лъжи на поразия как едва ли не само ние сме подсигурявали хохлите. Един вид индулгенция. Обаче не само Москва, а и Берлин не вярва на сълзи.

Патология!

Но всички цистерни бяха с украинска регистрация. Фирмата купувач и продавач сигурно не е Лукойл или украинска фирма.

Коя е тази фирма "купувач и продавач" ?

Питай Кирчо. Руснаците отричат да са продавали на Украйна. Кирчо твърди, че е продавал. Аз виждам само цяла година как вървят цистерни с украинска регистрация. Може би транспортират горивото за Германия?

Това май само ти си го видял. Журналистите са били слепи.

Руските тролчета педерастчета ли ?И това ще стане скоро, ще ги изловят по ip-ата!!!

Гледай първо да те не хванат тебе.

А тия десетки хиляди украински цистерни, които дори правят задръствания по пътищата в България, за к'ъв чеп са тук?

Няма една украинска цистерна. Лукоил каза че не е продавал на Украйна.

Всички с регистрационни табели от Украйна.... Сигурно за маскировка и заблуда са а????

Вместо и те да се похвалят, че са спасили Украйна от орките, те тръгнали да си плюят по имиджа!

Викаш Лукойл да лъжат, за да си лъскат имиджа ли, точно както Кирчо и Кокорчо?

Може и така да е. Кирчо лъже да си лъска имиджа, а в действителност е пращал дизела на Путлер. :)

То не бяха самолети су-25, то не беше нефт, то не са негодни снаряди… Защо го правят преди изборите? На каква помощ се надяват за изборите и от кого? Това значи ли че резултатите от изборите ги решават на друго място?

Ама ти вярваш в изборните резултати ли....лелелелелелел!

Стои кръгът "Капитал" - с Иво Прокопиев, а покрай него - политологът Иван Кръстев и НПО-та на Сорос! Те са тези, които командват! Внимавайте, другият път за кого гласувате, за да не ревете, че сте излъгани!

Русия губи по 170 млн. долара на ден от тавана на петрола, а скоро - по 280 млн. Таванът на цените на руския петрол струва на Кремъл 172 милиона долара на ден (160 млн. евро), докато Западът се опитва да възпре военната машина на Москва, каза финландски изследовател. Загубените приходи ще нараснат до 280 милиона долара на ден, когато таванът бъде разширен за рафинираните продукти от 5 февруари, се казва в доклад на базирания в Хелзинки Център за изследване на енергията и чистия въздух (CREA). Изследването предоставя допълнителни доказателства за това как таванът, наложен от страните от Г-7 - и свързаните с него санкции на Европейския съюз - удрят Москва. Водещият руски суров петрол вече се продава на по-малко от половината международни цени.

Всички знаят, че Лукойл правят най-якия дизел. Нема такъв дизел! Да.

Преписването на чужди мисли показва липса на самоуважение. Предполагам е някакъв тежък комплекс, но така само се задълбочава. Иначе, Русия обеднява, така е. Но пък НАТО смята, че войната вероятно ще продължи дълго. А това не става без пари. Това означава, че написаното е извадено от контекста. И не е осмислено достатъчно.

Това звучи като отговор на chatgpt. Без майтап.

Идея нямам какво е chatgpt. Сигурно е нещо много умно:))))))))) Нечовешки интелект:))))

Хасъл ЧИСТ ВЪЗДУХ. Откъде ги губят тия пари, като в момента цената на Уралс е доста под този измислен таван???

Ами един от Лукойл вече го споходи инцидент, другите не искат да го последват. Ще отричат до последно, но статистиката казва друго.

Адски трудно е да се каже кой лъже в този случай:)))))) Най-вероятно дизел е изнасян към Украйна през посредници, и е плащано на огромна цена. По време на война и то в началото, цената няма значение. Разбира се, че са направени огромни пари. Но пък как Лукойл да си признаят и да изпопадат шефовете от десетия етаж, както много други преди тях из Русия и по света:))))) В този ред на мисли, най-вероятно не става дума за мълчание, а за омерта:))) Който не мълчи умира. Следва втора серия с дизела - от Лукойл през Украйна и по широкия свят.Дерогация за милиарди. В Украйна всичко е възможно. Има тук двама влюбени в Кирчо и Асен и пишат ли пишат....че другите са тролове:))) Ето това е смешното:)))))) другото е ежедневие в България от няколко десетилетия:))) Слагайте минусите и пишете, че съм гербераст, че ще си лягам;))))))))

Минуса е ОК. Сега напиши, че съм гербераст и лягай да сънуваш Трътлестия:))))))))))

"В същото време обемите на продажбите на компанията през 2022 г. в страната бяха значително по-ниски от нивото на нейното потребление, посочват от компанията" Незнам ама за последната година само на Лукойл съм виждал редовно опашки....

Руските тролчета педерастчета нямат почивко дори за минута, отново са на амбразурата от фабриката за руски тролчета педерастчета

Оставаше да си признаят, че са знаели къде отива горивото им и Путин живи щеше да ги одере . :)

Тоя от Лукойл си мислят, че като са пълнили резервите на държавата по документи, това гориво е било за вътрешна консумация. Ако си мислят, че русколизаческата компания Лукойл е била известена за плановете на министър прецедателя, то трябва наистина да са феноменално глупави. Добре, че нищо, ама нищо не се разбрали - нито кой е купил, нито за къде е бил предназначен, иначе вероятно са щели да кажат - свръши ни наличността и чакат от Раша доставки...

Войнолюбците глас от нашето семейство повече няма да видят Казвам го на ПП ама и Герб да не се надяват,дб пък изобщо.

Почтени управляващи няма ли в тая държава бе.......само ненаяли се лапачи

А НА ФРОНТА РУСНАЦИТЕ СЕ ПРЕВЪРНАХА В ЧЕРВЕНИЯ КРЪСТ .... ОТИВАТ ДО МОБИЛИЗИРАНИТЕ УКРАИНЦИ КАЗВАТ ИМ ДА СЕ ПРЕДАДАТ И ТАЙНО ГИ ИЗВЕЖДАТ ОТ УКРАИНСКИТЕ ОКОПИ .... ЗАЩОТО ФАШИСТИТЕ СА ПОСТАВИЛИ ЗАГРАДИТЕЛНИ ОТРЯДИ :))

Това го знае всяко хлапе!