"Луфтханза" отменя 33 хиляди полета заради Омикрон

Наблюдаваме рязък спад в резервациите от средата на януари до февруари, заяви главният изпълнителен директор Карстен Шпор

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

боже,боже да не фалира и българският туризъм,който дава работа и хляб,на безброй обръчи от фирми и хора,но до лятото може и да има някакъв шанс за нормалност на животът!

точно зарад микрона и грижата за хората го прават.... по-скоро са пред фалит и се чудят как да се оправдаят... ако се грижеха за хората и здравето им що не затворят съвсем и не спрат всичкиа си бизнес

от луфтханза!

Шваб, като известна шваба, стяга примката около овцете, няма толкоз разходки, тази заблуда са свобода и хубава трева приключиха. Дребния и средния бизнес, заедно със средния клас се гасят. Самолети да, но частни и малцина. Както преди беше нормално робите от Занзибар, Нигерия, Хаваи, Бали, нямаха пари да пътуват на почивки със самолет в ЕС, ние се надувахме убедени, че сме заслужили с нещо този наш стандарт. Както временно ни бяха дали повече права, сега ни ги отнемат. Просто тези права бяха временни, в интерес на глобализацията. Глобализацията приключи, и правата ни приключват. Получава се странно, "Роба мислещ се за по-велик от останалите 6 милиарда роби"

Жалки педали са ЛХ. Най долната авио компания.

Отменят 33 000 пътувания на пътници или полета на самолети? Много ми се струва да са отменили 33 хил. полета.

Е те един по един ги карат вече.

Да го духат Луфтханза, налягме им няколко милиарда вече.

Още искат.. всички големи фирми ще изпапкат още 50+ млрд като нищо

Те ги изплатиха обратно на правителството преди около 2 месеца. Имаше увеличение на капитала и парите дойдоха от инвеститорите в акции. Сума ти заблудени рибки си набиха спестяванията в Луфтханза, разчитайки че от догодина всичко ще е както преди, а то се появи Омикрон и ги потопи.