Лошото време повиши цените на едро на храните през последната седмица на януари

От началото на годината храните по стоковите борси и тържищата са поевтинели с 1.75%, а на годишна база, спрямо 29 януари 2020 година, са спаднали с 4.24 на сто

Обратно в новината

Коментари - Лошото време повиши цените на едро на храните през последната седмица на януари | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лошото време???? Това някакъв майтап ли е????

Ех изтаковаха ни 30+ години с тези цени на яденето :Д Най-скъпото нещо в БГ заедно с парното. Абсурдна държава, я която да се нахраниш е все още най-скъпото. И после като нямаш вземеш пооткраднеш да купиш джипка като госпожата на снимката! Рай!

Очевдидно не

В Англия времето е непрекъснато лошо, но цените на храната са два пъти по ниски.

А като е 15 градуса през януари, цените ще паднат ли?

Спекулантите повишават цените на храните.

Интересно дали цените като се запролети цените ще спаднат.В най-измислената държава в света всичко е наопаки.Целта е да се пълни бюджета и така или иначе ДДС-то си върви.Колкото по-високи цени толкова повече данък в бюджета.То идолара не е мраднал но и цените на горивата взиха да се покачват нежно само нагоре.За качеството на храните да не говорим ,тук ядем отпадъците на целия свят и всичкото е за да могат някои лица да си карат джипките и си строят замъци и пирамиди.Лекарствата също не са далеч от темата.Също така някои основни лекарства се покачват с някои и друг лев отгоре.Това което уж ти дава вожда и учителя на народа си го взима отново под други форми.Прост народ слабадържава.

мани ги тея, тЕх сичко им е наопъки

Времето не само лошо, направо си е гадно, или пече или вали ден-два... понякога има и облаци още по гадно е слънцето, изгрява - залязва. не вземе да се определи - или-или. ужас!

не разбрах кое е лошото време - "сковани" сме от положителни температури почти цялата зима досега. По скоро управлението на държавата е лошо.

"Кайма" 3,65 и "сирене" за 4,60 лв. Абе вие на коя планета сте? Луди ли сте? Явно става дума за ментета забъркани от химикали, факалии и вида. Цените на истинските неща които цитирате са по 2-3 отгоре.

А защо лятото не поевтиняват ???

Тая с джипа дет не може да стигне вратата на багажника притеснява ли се от цените ?

То пък едни продукти... С хуй да ги сочиш. Но за сметка на това, скъпи...

Може и да се притеснява, те покупките струват повече от този дърт кошник.

някой да знае природно, икономическо или политическо явление/събитие, което трайно да намалява цените, в частност у нас? Че аз не се сещам да съм виждал такова.