Лондон категорично включи трансакциите със злато в санкциите срещу РЦБ

Опасенията на Запада са, че Москва може да опита да монетизира златните си резерви, като така получи достъп до чуждестранна валута

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е сега златото ще се качи още.

Небезизвестните евроатлантически санкции 50/150 - 50% санкции за Русия/ 150% по високи цени на руските стоки за ЕС.

Очертава се руски стоки в Европа изобщо да няма!

Запада и тези англосакски клоуни разсмиват света с безпозмощни мерки -декрети заявявани по медиите.И какво от това .На кой му пука за фалиралите дждужета.Русия и света отказаха вече напечатаните им фалшиви пари. Отказ от долари и евро върви в пълен обем при 80% от света.Това означава -край на западналата пиратска икон.и финансова систета и забиване в трета глуха.Който от тях съумее да се нареди до Евразия може и да отане поне регионален играч но нищо повече.

България се отказа от добив на шистов газ без никаква причина, само защото стотина човека били против. България не изследва черноморския шелф за наличие на газ. Караме я по най-малкото съпротивление. Да, ама това време свърши!

Там където се добива шистов газ, питейната вода гори във виолетов пламък, а хората си отиват най-често от ракови заболявания.

И в случая говорим за Добруджа - житницата на България.

В САЩ и Канада се добива шистов газ. От там ли са тези данни?

В интернет могат да се видят доста кадри на земи около такива находища в Щатите - приличат на пустиня. Всъщност в повечето европейски държави такъв добив е забранен. Да се чудиш, защо?!

А така разигравайте си коня още малко, но от първи Април природния газ се продава в рубли, нямам търпение да видя тогава нещастното джендър квичене на единния и сплотен като никога до сега "цивилизован свят".

Това няма да е възможно без участието на централната руска банка, така че този вариант отпада! В Европа ще съмне без руски газ!

Твърдиш, че централната руска банка ще бойкотира Путин ли, не те разбирам? Видях го по телевизията как им даде една седмица срок да се подготвят.

Не, европейците няма да могат да придобият рубли! Затова казвам, че руски газ в Европа няма да има!

От 1 април Владимир Владимирович Путин ще си има ужасно много газ и рубли. Ще се къпе в тях!