Коментари - Лондон и Париж са най-добрите градове за инвестиции в имоти | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Париж е клоака, Лондон е почти там, Берлин е на път.

Да, едни от най добрите градове за инвестиция. Затова и ми е смешно когато разни наши разбирачи обясняват как цените тук трябвало да растат защото видиш ли в Лондон и Париж били много високи. У наше село цените никога няма да са като тези там

Лондон и Париж е широко понятие. Квартал с квартал нямат общо като цени и наеми. Да не говорим за градска околна среда и начин на живот на обитателите.

Аре нема нужда. Пратете тази новина в Африка, така ще се донапълнят тези два града с материала който винаги са искали.

Лондон беше прдеи петнадесетина години. В момента инвестициите за buy to let properties са обложени с големи данъци и при задържане на цената на имотите както е в момента инвестицията не е от най добрите. Много показателно е че в града са останали по малко от 30% от коренното население англичани. За Париж няма какво да се коментира, той се превърна в клоаката на Европа, факта че евреите масово го напускат говори много. За фашистите в Берлин, не мога да коментирам, но при положение че се напълни с мултикулти пачлач, положението няма как да е по различно.

Тука само топ разбирачи и световни урбанисти са се събрали! Добре, че ги чаткате нещата и не си слагате милионите в Париж и Лондон, че шейховете нямаше да могат да инвестират заради такива разбирачи, кото вас! ХАХАХАХАХАХ

На мен ной-много ми харесва Люлин . Всичко е планирано и разчертано. През соца разума работеше в полза на хората.

Пълни глупости, в Берлин цари бедност и мизерия, там се нанесоха милиони неудачници, защото наемите бяха смешни, сега вече не са и тия всичките живеят по спирките на метрото и друсат с каквото намерят. Много перспективно.

Хапечета нещо? Всеки може да отвори google maps и да види какво "цари", руско тролче.

Абе вие болни ли сте ? Бил съм в Париж един месец. Там ако не си роден и не си свикнал не може дасе живее, има места където метрото минава горе през жилищните сгради, шум прах вибрации, притегателен център на престъпници, наркомани, проституция и каква ли още не отврат. Богатите живеят извън Париж. Като турист може да минеш и заминеш , но да живееш не.

Много е кисело това грозде.

Кисело е за такива като тебе, дето са го виждали само на картинка.

Младост е най-добре. Особено горе около новия Кауфланд. Няма дори улици, а "главната" ще е задръстена като селски кенеф като се нанесат всички да живеят в новите блокове.

Не и за покупка на имот за живеене, само за инвестиция

И асофия как,инвестирайте в манастирски ливади и студентски град

Не мога да повярвам, че Драгалев и Манастирски ливади не са преди Париж ;)

Драгалевци

Брау