Коментари - Лобизмът не е престъпна дейност, а професия, но трябва да има правила за нея | Бизнес.dir.bg
назад

Лобизмът не е престъпна дейност, а професия, но трябва да има правила за нея

Необходимо е да имаме закон за лобистите, в Европа вече мислят за това, казва Любомир Иванов

Обратно в новината
| Редактор : Красимир Тодоров

Коментари - Лобизмът не е престъпна дейност, а професия, но трябва да има правила за нея | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лобизмът е съвременият окупатор !!! Всеки войник извън границите на държавата трябва бъде убит, както и всеки лобист!!!

Лобизма е само и единствено ПРЕСТЪПЛЕНИЕ! Намесата в естественото развитите не обществото съгласно изискванията и капризите на един олигарх не е нищо друго освен престъпление. Е, плаща се добре съдейки по стремителното забогатяване на някои депутати. Спомнете си лобизма на онова мекере ,,Ревизоро" - тъпака, който лобираше за онези с ракията, за милионите на един друг олигарх... Лобизма е само и единствено престъпление! Левски не е мечтал за колония управлявана от лобисти!

.....има само едно решение - лобистите в Белене да хранят прасетата.

Любчооо,пиле шарено,що не лобирате за увеличение на пенсиите,за онкоболните,за социално слабите,за борба със престъпността- битовия и организирания,за борба със убийствата по пътищата и т.н.,а?Кажи бе,сине майчин.Може един друг набеден професор да ни изкара дебили 80% от народа,ама не се опитвай да се направиш на нещо,което не си.Ако имаше закони и държавност,както трябва,такива като тебе трябваше да си в панделата със циганите,отврат.

се бивш зам.министър трябва да му набият канчето и да му влезе малко в кухата глава,че народните представители са избрани от народа в определен регион на страната и не могат да бъдат лобисти на определена група хора със изявени комерсиални интереси,без да се съобразяват със народа.Това си е чиста открита корупция,т.е че тези"лобисти" получават облаги от определени хора със корпоративни интереси.Хайдебе,келеш,млъквай и се скрии.Съвсем си се самозабравил.

"Лобизмът не е престъпна дейност" НАПРОТИВ, Е ПРЕСТЪПНА ДЕЙНОСТ!!!!!!!

Професия лобист = професия платен посредник за корупция!