17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Филията е емоционално положително качество ... Фобията е психологическо заболяване, лекува се с големи дози от това което предизвиква Фобията! ... Ако оцелее, пациентът се преобразява и става нормален член и членка на обществото!

Тия май взеха следващата Евровизия.

Путлер капут, товарищи!

Ако Русия сега нападне Литва за да осигурни коридор, до собствената си територия, целия свят пак ли ще реве, че е Руска агресия? Русия действа много меко, време е да вземе пример от световния демкрат САЩ и да заличи един два града, просто така, за по-бързо

Време е Русия да тества дали НАТО наистина работи. Една малка плюнка като Литва би бил добър тест и на никой няма да му липсват литовските пияндурници. Почна яко да ни писва вече от наглосанксонските глупости

Това е поредната дивотия на ЕС и на управляващата клика в САЩ. Какво са виновни обикновените хора в Калининград ,че да им се трови живота?

EU налага санкции. Точка. Литва ги спазва. Другото е алабала.

Schilo

Литва го духа. Точка. А ти, ще си намалиш отоплението с 5 градуса. Точка. Урсула каза.

охо влезе ли ти вътре анален трол проруски

Няма по-тпо същество от русофобът. Ти за международно право чувал ли си, тyлуп? Сервитут знаеш ли какво е? А че Русия е признала суверенитета на тая мрсна държавица именно срещу гаранции за транзитна връзка с Калининград? Е, щом литва нарушава договора с Русия и международното право, нека литва към небитието. Русия е в правото си да я смачка и да си отвори коридор. И САЩ дори няма да гъкнат. Ти мислиш ли, че те ще тръгнат да умират заради литва, дето дори не могат да я намерят на картата?

Schilo

Достатъчно е да им разбият риболова. То, само едни шпроти преработват там.

иди на хуй

си имал сармат и ще си го забие отзад , и по един за всички около него

Още едни полезни идиоти, които си мислят, че германци, французи, англичани, испанци ще мрат заради тях нейде на другия край на Европа. Ама ще мрат яко, щото Русия нияма да си поплюва и да пази цивилни, бе бомби на килим и с кинжали директно в градовете и центровете. Като пламнат първите столици и всички пудели ще се насерат и ще викат, ти ти, ти иди пази евроатлантическите ценности. А член 5 в никакъв случай не е абсолютен, той просто дипломатически връзва но не гарантира нищо. Както казваше инструктура ми по кормуване - закона ти гарантира предимство, но не ти го осигурява, така че, знак стоп за другия, не значи, че няма да мине без да го интересува и да те помете на кръстовището... Член 5 дава юридически гаранции, но нищо не осигурява практически. Няма вечни договори, а явно полезни идиоти има още в Европа.

Всъщност пример за полезен идиот си ти. Руслямците ще духат яко. В Украйна вече 35 хиляди умряха, а стотици хиляди са инвалиди. Вече никой руслямец не иска да се бие и разчитат на тамошни полезни идиоти като теб.

Че тя цялата им армия в Украйна е 200 000 бе. Кой се бие тогава, че и спуква укрите от бой? Призраците с които се ръкува байдън ли? Нужен ни е закон: русофобите да бъдат лишени от граждански права, най вече от право да гласуват. Не заради убежденията им, но защото са интелектуално непълноценни. Ти си доказателство.

Как може някой да прекъсва връски между Русия и Русия щото минавали през негова територия. Тия са идиоти. Ти ще имаш апартамент на 1вия и на 3тиа етаж и аз ще ореградв стълбището на моя втори/асансьор /няма,щото съседа от другия блок голям бабаит ми е приятел. Тия счупиха тъпо ера. И мислят че ще и се размине. Заебавам биткпйна, обръщам всичко в монеро мамка му. Светът се напълни с тъпаци

Егати тъпата метафора. Асансьора на 2-ия етаж собственост ли е на хората от 2-ия етаж? В блока има общи части и нищо не можеш да преградиш. Литва е суверенна територия принадлежаща само на литовците и руския джуджеско няма никакви права да преминава, ако не му дават. Да не говорим, че тая държава е територия на НАТО и на ЕС.

Тъпа е за тебе защото си неграмотен. Сервитут знаеш ли какво е, бе? Още римляните са го измислили !!!!

разликата между Бг и Литва е, че смелите литовци спират доставките за руската колония, а в Бг продажните руски подлоги свалят демократично избраното правителство

Набих ти минус Вярно е че свалихме най доброто правителство от соца насам. Но литовците са тъпаци. Не дърпаш мечката за опашката щото имаш телефона на познат ловец.

Не отговаряй на еврогейски малоумни идиоти!

чета този памфлет и не вярван на ушите си... Публицър веднага за това слъзливо нещо, имената няма да ги повтарям - не мога - обаче простотията е емблиматична и подплакатно представена като идиотия. Нещо което дори не е и държава - литва - литва като оня самальот и каца до Търговище някъде.... и Русите го търсят на картата, а то го няма.... и не могат даже калибрите да си настроят, щото джуджето литнало и изфирясало в ефира и мале кво чудо..... Така е то....

Кой заплашват орките. Няма как да стане. НАТО ще ги изпепели за 24 часа. Нито генералите са им като НАТО- яслите, нито разпасаната им команда е на нивото на алианса. А за техниката и електрониката във военното дело са на светлинни години.

Блажен и са, вярващите но те първи стигат до блажвнствата

Малка, днес по територия, Литва е ЕС СЕЛСКОСТОПАНСКИ ГИГАНТ. Дори до Путювата атака срещу Украйна, Литва внасяше телешко месо и млечни продукти в Педераша през Белорусь, като "белоруски". Близко е времето, когато Литва и Белорусь ще бъдат отново ЕДНА ДЪРЖАВА. Може да е федерация, но са единни и абсолютно еднакви по манталштет - БЕЛИ ЕВРОПЕЙЦИ. За жалост с нашата болка, Македония, не е така.

Schilo

Освен шпроти, какво друго с произход Литва и Латвия си купувал?

това със спирането на газа го измисли ония тъпак путин! тия само го следват

Малка била , измислена , чукча били, абе поне хората са обединени и не ги е страх а ТУКА само национални подлога на Путин !

НЕФТОХИМА ГОРИ https://www.youtube.com/watch?v=8RII4Sya6MY https://www.youtube.com/watch?v=1bXWSehbDek

ама тоз в мурзилкистан

Русия ще отмени договора за независимост на Литва и тя отново ще се превърне в съветска република.

Чиято република трябва да стане Литва? А , забравих На бунището на историята

Монголия да не отмени договора за независимост на Москва?

нали написа едно писъмце до американските нефтодобивни фирми.. Е прочетете си резултата, който се задава. Заради цените на горивата в САЩ.. https://www.washingtonpost.com/opinions/2022/06/22/restricting-oil-exports-betrayal-allies-help-russia-ukraine-war-energy/?utmsource=yxnews&utmmedium=desktop С въвеждане на очакваната зцабрана за износ на ЛЕКИО нефт. САЩ ще предаде Европа. И ще помогне на Путин да печели.. При добро желание можете да си видите и как работещите с рускио нефт трейдъри са си открили ВТОРА ШВЕЙЦАРИЯ. И са се изнесли вече в Дубай. За да търгуват без ограничения и санкции ЛИТОВСКА и ИНДИЙСКА смес.. И що ли първата смес бе наречена ЛИТОВСКА? А Европа - тя да си гризка дървото. През октомври в САЩ има ИЗБОРИ.. И те са по-важни от Европа. А цената на бензина, газа и т.н. влияят значително повече от руската намеса в щатските избори..

Нищо не им дължите на ватенките.

Ама може и да я изчегъркат от глобуса...

по инфлация в ЕС? Първа е ЕСТОНИЯ с 20%.. Следвана от Литваи Латвия с по 18-19.. Е! Скоро Естония ще бъде изпреварена..

В Матушка колко е инфлацията или там вече върнаха комунизма, а то се знае че при комунизма инфлация няма

Ти гледай нашата инфлация и цените у нас и тогава мисли за матушката си!

Миличките те, били спокойни ..... заради нато! натото и пръста си няма да мръдне, просто защото собствената им кожица им е бая по - скъпа от тази на някакви си балтийски чергари. Страхувам се, че тези пуделчета ще го разберат по трудния начин,,,,

Колко е трогателно в детинските си фантазии Играеш ли си с танкчета и самолетчета, викаш ли "брррр", докато ги разхождаш под масата Ватната армия може само да подсмърча покрай границите на НАТО за трети път триеш, дирник Кеф, явно написаното много бърка в джигера на копейкаджиите

Това е проиграно.. Литва спира тръбата.. НОВАТЕК - рускио втечнен газ за терминала и "НЕЗАВИСИМОСТ".. Колко му е..(Що не си проверите в Маринетрафика как от септември м.г до края на март от пристанището Висоцк са тръгвали газовози с руски LNG. По четири курса в месеца.) После пък следва пълен блокаж на ж.п. и автомобилен транзит от Турция и Средна Азия от и за Литва през Русия.. А има и още по-добър и изпробван от Китай опит.. Не само забрана за литовските стоки. Но и за страните от Прибалтика, които имат в продукцията си дори и ЕДНО литовско винтче..! А сега сами си проверете какво последва след като Литва призна Тайван.) Па си поогледайте глобуса.. Как нещо от Казахстан може да достигне Литва.. Като пример..

Литва от 9 месеца не купува ток от Русия и Беларус. Електропреносната им мрежа вече е синхронизирана с Европейската. Въпреки това, навсякъде по антируските медии се тръби, че ако Русия прекъсне електрозахнването към Литва, то тя геройски ще се справи.

Норвежко-Шведската ЕЛЕКТРИЧЕСКА война в района.. Няма ли да кажеш? Щото там токо не е чак толкоз много..

.

И Русия ще стане член на НАТО,но без половия орган,който ги команда.

и изведнъж тази измислена страна наречена Литва, престава да съществува

и теб това много те радва, разбира се?!

Чукча, Литва е една от най- могъщите средновековни държави Малко след като монголите завоюват руските княжества именно Литва разгромява златната орда и прибира почти всичко, освен Москва и Новгород Затова московци са азиатци, а белоруси и украинци европейци

веч я няма кат самостоятелна държава.. До 1991-ва..

Със отделна администрация, аристокрация и армия в рамките на Ржеч Посполита Как мислиш се получава така, че поляците са католици а литовците протестанти?

Уния подписана под голям ЗОР.. И наложена от победителя ПОЛША!!!

Де се пука Кажи му трол и не го обиждай повече Това че москалската империя в някакъв момент окупира Литва, и това , че Сталин малко преди втората световна също я окупира, не значи че Литва не съществува или че не е съществувала Това че кремъл в някакъв период контролира Литва не дава право на путлеристан да и се меси во веки веков И пак се връщаме в началото ЛИТВА НЕ Е ИЗМИСЛЕНА ДЪРЖАВА, МУРЗИЛКО! Литва е държава с история, успяла да победи монголите на които московията 300 години плаща данък да не говорим , че типично по тролски изпускаш периода на независимост между първата и втората световни войни

_stankow

"Това съобщи РИА Новости, позовавайки се на думи на хърватския журналист Антун Рош" Да, точно на хърватския журналист ще му докладват какво ще направи Литва ! Несериозно е да се правят такива "цитати" ! Ако въобще е имал това предвид. Ако въобще го е казал ! Ако изобщо съществува такъв ! :)

Военният министър на Великобритания предупреди войниците си да са готови за война, Финландия направи същото, Литва прилага санкции, които някой просто ги е измислил ... Защо непрекъснато дразнят Русия и създават условия за война? Най-вероятно, защото войната ще е далеч от САЩ. Дали? Ако Русия спре газа - това било газово оръжие. Ако Литва го спре - демократична постъпка. Ако на някой не му издържат нервите и започне война между Русия и НАТО, просто ще се затрием всички заради едната алчност на мързеливите демократи.

BajMihal

Лесно и просто - ушанките се пръждосват от Украйна и мъката спира. Кое ене е ясно?

Грижовен си за Украйна, казваш. А, че САЩ от години кибичат в Сирия? А, че Турция направи две операции, само откакто Русия влезе в Украйна? А, че САЩ въоръжиха до зъби талибаните, след като ги създадоха първоначално? В Йемен не умират ли хора, както и из цяла Африка. Примери да искаш. А, демократе, наистина ли е толкова просто и лесно?

Типично по руски. Абстрактни заплахи от типа "лощо ти се пише" или "ще имаш проблеми". Каквото могат да направят вече са го направили. Сега само си лаят, кой ще им се върже на глупостите.

Има какво да направят руснаците. Експорта към Русия е малко по-голям от този към Полша, Германия и Швеция взети заедно. В замяна, Русия ги осигурява със необработен дървен материал, желязо, торове, масла и др. Ако всичко спре, Русия няма да усети кой знае какво, но Литва я чака 30% съкращение на БВП за отрицателно време.

Пепче, кой, освен теб, вярва, че Русия е направила всичко, което е могла? Най да го е страх човек от сополанковци, които не са дали и 4 часа караул през нощта.

Отговора им ще е като отговора към България която изряза лавро-коня да лети до сърбия на шопинг:)

"живеещи от другата страна на границата, които вярват, че членството на страната им в НАТО ще осуети евентуални военни действия, предаде агенция Ройтерс, цитирана от БТА." Тоест, надяват се да хвърлят камъни и пръчки по мечката и ако ги подгони да се скрият зад някой.

Русия е един екзотичен и безопасен Джурасик парк * ...В днешно време на света не съществува страна, толкова уязвима за революция, колкото Русия. Допускам, че това е видимо не само за мен. Организирането на революция в Русия изобщо не представлява трудност и даже не са нужни милиарди. Погледнете. Страната е оглавена от патологичен лъжец, който живее в преобърнати понятия и халюцинации, неспособен да вземе нито едно правилно решение. Той не може да управлява дори баничарница. Припяват му 148 млн. човека, защото лъжецът е злобен, отмъстителен и вслушан в някакви гласове между ушите, ръководещи поведението му. Забележително е, че всички гласове, които го ръководят, са от дълбокото минало. Путин е напълно неграмотен и трагично несъвременен. Той се застрахова срещу евентуална революция, просто увеличавайки жандармите и гъстотата на техните еполети. Той си мисли, че като едно време сигурността на властта и днес се обезпечава чрез размах на доносничеството и разширяване на щата в КГБ. Той дори не подозира, че съвременната концепция за сигурност е преди всичко в интелектуалния потенциал и ресурс на страната, в нейната икономическа мощ и собствени технологии, а съвсем не в отглеждането на тъпаци. Но днес вече окончателно интелектуалният потенциал е изпъден от страната и ненавижда диктатора. Сега Русия доизгаря бутафорната си армия в Украйна и наесен ще остане напълно беззащитна, даже във военния смисъл на думата. Фактът че никой още не се е възползвал от тази безпомощност, говори само за това, че на Русия гледат като някакъв екзотичен зверилник. Някакъв Джурасик парк, който не представлява сериозна опасност. И продължават да липсват желаещи да завладеят Русия, защото завладяването върви в комплект със задължението за изхранването на 148 млн човека, на които особено ще им се хареса да бъдат на издръжка на победителя. И те ще се постараят да останат на такава издръжка, колкото се може по-дълго

Вярно че да е, че русофобията е психическо заболяване. Както се вижда от този, явно клиничен случай

Същото се отнася и за русофилията.

_stankow

Ами като не е трудно - ами ЦРУ да организира една революция, колко му е. Щом и милиарди не са нужни ...

Тя мечката се оказа КОАЛА :)

А дано руслямията нападне Литва,че да се намеси НАТО и да затрие тази гнусна ислямска федерация

Тия какви шамари ще изядат по някое време ...

Аре бе?... Още ли няма кой да каже как руската мечка е раздразнена и с два сармата ще разчисти запада?...

Или българската путинистка мъpша чака рогозин да каже нещо за сармата че да го повтори с огромен ентусиазъм.

"...Много руснаци са преминавали границата, за да си купуват стоки от места като малкия цветарски магазин на Лайма Кудиркене.." А те сигурно литовците и въобще всички около границата с Русия не преминават на територията на РФ ? Горива в РФ са два пъти и половина по-евтини, да не говорим за хранителните стоки. Всички от ЕС които са близко до границата с Русия и Беларус ходят на шопинг туризъм там ! Същата работа като нас и Турция (Одрин)... чак организирани екскурзии за пазаруване има...

Калининград! Тази изконна руска земя!

и Литва я подхлъзнаха под лапите на Баба Меца :)))

Кеф И аре ако може да не ни обяснявате, какво може и какво не може ЕС Не сте хич наясно

Международни санкции могат да се налагат само с решение на съвета за сигурност на ООН. В момента санкциите наложени от ФАЩ и ЕС за незаконни според международното право.

Защо никой не казва, че половината Източна Прусия е "вклинена" в Полша? Значи руското вклиняване пречи, а полското не.

европейски помиар правещ всичко в интерес на американският/английски си господар.

няма как, след като им ядоха попарата 50 години всички бягат от съюзи с Русия.