Левон Хампарцумян прогнозира плавно поскъпване на жилищните кредити

Банкерът обясни, че бързият кредит е най-удобният за потребителя, но и най-скъпият

Обратно в новината

Коментари - Левон Хампарцумян прогнозира плавно поскъпване на жилищните кредити | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има ли някой адекватен лъжец до обясни.Не ви стигат парите,които вадите от такси и лихви ли? Путин ли е виновен или евреите!

Този напапкания ,нама ли кой да му каже че е толкова неприятен,че ми втриса.Ами както върви така,да си изтеглим спестяванията,то след като само такси и отрицателни лихви защо да са в банка.Не може да стане ли,я си помислете.

Ами, ако ще теглиш, тетли! Стига си мрънкал!

Левон не е химик. Левон е АЛхимик.

докога ще ми досаждате с тоя ивреин с арменско име

Парцала, Плюнката и Пусито ... Триеш ли бе говедо, ЕГН-то си ще изтриеш накрая!

Не намирам логично обяснение да го канят Хампарцумян от студио в студио след престъпното му изказване за "простите и непросветени българи". Това е някакъв медиен фетиш в неистовото желание на някои желаещи всекидневно да унижават българите, показвайки им такива национални предатели като "невероятни специалисти с голям опит"! Ако това се случваше в нормална, европейска държава този човек щеше да е в затвора за национално предателство с доживотна забрана да се показва и изказва публично!

Долен и алчен кюнец като всичките политици кой друг да го лансира този освен такива като него

Какъв мил човек - винаги усмихнат и лъчезарен! Пък някакви лоши хора тука му завиждат и го плюят. Ама това дали не е, защото на всеки с няколко десетки бона приходи на месец винаги му е леко на душата? Пък другите, дето го плюят, отгладуват неговите заплатки и хонорари?

Ще видим как ще ги харчи понякога не всичко в този живот е пари приятелю всичко се връща

Преди руската окупация на 09 09 1944 год. българите са били наистина по-благородни и човечни .Сега като чета коментарите , усещам една завист и злоба към успялия мъж , Левон е умен безспорно . Слушайте го и си водете записки , щото сте глупави и забравяте .

Ало шемет до такива умници като ги оставяш така става вече тридесет години по-скоро обратното нагледахме се на умнокрасиви некадърници включително и на такива като теб тролове

Успял, но как? Беше посредствен химик, когато костовистите го върнаха в българия и го представиха за преуспял. И понеже е умен и преуспял, го направиха зам. шеф на агенцията по приватизация. Е, след това, оказа се, наистина се преуспява. Иначе приказките му на тема финанси са впечатляващи, но за хората без никаква финансова култура ... яйцата, кошниците и т.н. Има верни неща, но нищо, което човек с коефициент на интелигентност над 40 не би се сетил и сам.

България, извинявам се ... пиша от телефон.

Трябва да почне да играе на бесеница иначе няма да има оправия

Показали сме човеколюбие към арменския народ, защото са били в нужда. Този за благодарност каза, че сме полуграмотни и не трябва да бъдем питани за еврото.

Прости сме и си искаме копейките. Въз-раж-да-нееееееее!!!!

Ако бях на мястото на този ДС доносник и небългарин, бих се завърнал в родна Армения и да работя с ума си за излизането от кенефа в който е родината му, комунистически кенеф, направен от съплеменницете на това недочовече сътрудници на КПСС и КГБ, като повечето местни азиатски изроди.

Мръсна, долна продажна гад. Да си разкаже миналото тоя псевдо,, банкер”.

2023-03-05 11:33:46 Ей (нерегистриран) А лихвите по влоговете що бе вдигнете, грабители долни? ----------- ТИЯ БАЛАМУРНИЦИ С КРЕДИТИТЕ ЛИ ? А ТЕ ОТ ДЕ ШЕ ВЗЕМАТ "ПАРИ" ? ЕТО ТУК СЕ ЧУПИ ПИРАМИДАТА !

Прогнозира?! :D След увеличение на основната лихва, голяма "прогноза" е направил

Този вместо да е в панделата акъл раздава.

абе докога ще ни навирате туй арменско бандитче, дружка на мангала костов, в телевизора. и двамата що не са в панделата

Те в банковият и политическият сектор, са колеги. Заедно държат властта и контрола върху населението ни.

Няма ли да миряса тоя?! Омръзна на народа със своите неделни изяви.

Абе добре, че тръгна копривата и че чиновниците още не са се сетили да корегират данък сгради с няколко стотин процента и да го направят както в някои държави 10-15% от стойността на имота на година.

Изключително противно същество

Лихварството е било престъпление по всички времена и при всички религии. Лихвите са измислени от американците, за да поробят собствения си народ и да му вземат всичко накрая. Впрочем, основната причина за инфлацията пак са лихвите. Ислямът забранява тотално даването на пари под лихва. Ние, обаче, трудно се замисляме по въпроса.

Ами приемай исляма и не давай пари за лихва бе, някой насила ли те кара!?

Уви, съдържанието на исляма не се изчерпва с това. Иначе това за лиххварството исторически е вярно.

Кое бе миличка, че са забранени от исляма /религия на 1500 години/, но е измислен от американците /нация на 500/?

ГЛУПОСТИ!!!!....В КУРана пише да НЕ СЕ ДАВА ЗАЕМ С ЛИХВА НА МЮСЛИ, а само не "неверници" (християни и юдеи )...И лихвата НЕ Е ИЗМИСЛЕНА от "американци", а от евреи и взЕми прочети 'Венецианският Търговец" от Шекспир, или поне гледай филма с Ал Пачино от 2004-та...

Защо не се напънеш и да прочетеш кога, как и от кого са създадени банките? И да, лихварство е имало още в древния Египет, и тогава евреите са били лихвари. Банките по света също се управляват от евреи. Но банковото дело в съвременния му вид е измислено в Щатите, пак от евреи, разбира се...

На такива трябва да им смачкаме змийската глава. Индивиди вредни и без грам морал! Щели да вдигат такси и цени щом хората продължавали да купуват и ползват. Ами какво да правят? Да умират от глад ли? Или как да правят по-големи парични преводи, при условие че държавата е сложила таван на кешовите плащания. Дървени философи! Защо медиите ги канят непрекъснато? Техните манипулации ги знаем. Дайте гледната точка и на другата страна!

Ама изобщо не си длъжен да им ползваш услугите. Да умреш от глад в България се иска изключителен талант. Тук и на шипки и глогинки можеш да оцелееш.

Съвсем просто и ясно обяснено. Левон е един от малкото интелигнетни хора които канят по телевизиите. Друг е въпросът, че както казва народа: Като ми пееш Пенке ле, кой ли ми те слуша... За съжаление хората в България нямат елементарна пазарна и финансова култура и то в условията на глобален Капитализъм с Индустрия 4.0, която представлява днешната тенденденция в развитието на автоматизацията и обмена на данни при технологиите на производство.

Левончото, че е просто - просто е, че е ясно - на теб стана ли ти ясно, че е интелигентно - спорно е. А защо го канят е просто ясно, виж му участията с други събеседници, няма и помен от мазната му усмивка. Тъп е на галош мазника, за това го канят за да лансира хипотезата списната от господарите - гадни сороси.

Най са ми скъпи съвети на химик по образование, назначен банкер от Костов, със заплта от близо 60 000 лв...........И как тоя го канят от-до за всякакви теми - от цените на бахура в Симитли до квадратния метър на тристаен в "Манастирски Ливади"....

Радвайте се на евроценостите , плащайте лихви , тъпанари, идете пак да гласувате за любителите на войната които ни докараха до тук.

Няма да гласуваме за партиите на войната, а за "Президента на мира", според който, за да свърши войната, Украйна трябва да бъде напълно унищожена. Нали така? Като не даваме оръжия на Украйна, какво друго може да се случи? Всъщност, ако продължим "логиката" на г-н "Президента на мира", вместо да се спотайваме като шушумиги по кьошетата, трябва да помогнем за по-бързото свършване на войната, тоест, да унищожи Украйна като я нападнем. Иначе казано според "Президента на мира" трябва да нападне Украйна!!!

А лихвите по влоговете що бе вдигнете, грабители долни?

Евтаназия за всички хампърцумяни.Веднага.

Смешен инженер химик, никога нищо не е разбирал от пари и банково дело.

Плехондур цайсат.

Някои стоки за година и нещо са поскъпнали 300%. Не знам как я мислят така. Ще бачкама само да си платим режийните и да не умрем от глад, а?

Ха, че на теб за какво ти е повече???

Дни след гражданския сигнал държавата принуди Ковачки да вдигне незаконните бариери на Мальовица. Вече близо месец мутрите не ни таксуват незаконно, за да видим Рила. Така може да се преобрази и цялата държава. Само едно е нужно. Повече българи да надигнат глава и да не очакват някой месия да им оправи държавата, а да заявяват гражданската си позиция всеки ден и срещу всяка наглост на мафията. Има още хора които се борят с мафиотските структори .

Само като го видя на снимка в новините и веднага разбирам, че Парцунян прогнозира поскъпване на всичко възможно.

При капитализма банката печата пари и държавата ги осчетоводява като държавен заем, който отива в банките и се разпределя между тях. Държавата раздава каквото раздава, най вече за инфраструктура и напечатаните пари отиват в сметките на раздаденото, с което се увеличава паричната маса в банките и идеята е да се намали лихвения кредитен процент, който да стимулира инвестиционните заеми. Друг е въпроса, че това изисква икономически либерализъм иначе отиват за потребление. Най често на нещо чуждо, примерно шведски мебели, немски автомобил, френски лукс, американски самолети и прочее. При капитализма инфлацията е начин държавата да се финансира. Освен данъците - те са отделно.

Само че не може новонапечатаните пари да отидат за шведски мебели, немски коли, френски ... защото тогава обменния курс пада и чуждите (вносните) стоки стават много скъпи и хората не ги купуват, а предпочитат местни.

Абе плюете вие ама от 2 месеца глупости за "спекула" и гонене на Михаля от правителството, първото нормално определение за инфлацията прочетох от Хампарцумян: "инфлация означава, че има повече пари отколкото стоки и услуги"!

Кой има повече пари? Това разбра ли го?

Ако сте чули това определение само от Хампарцумян, това означава, че слушате само Хампарцумян.

Бил със заплата от 10 000 лева всичко му е розово! Другите ряпа да ядат!

Пардон, 100 000 лева!

Oще ПО -ПАРДОН - 200 000 лева му беше !!!

Този беше шеф на Агенцията по приватизацията по времето на Костов. С него са свързани приватизационните сделки в полза на Славчо Христов (разбирай Костов) на Боровец, Пампорово, Златни пясъци СИ банк и т.н. (голяма част от тях в последствие препродадени на Пеевски, Борисов и сие) . Яко се облажиха и Разградските милиардери с приватизацията на Илиянци и фармацевтичните предприятия, които съответно пък се отблагодариха на една известна фондация на Бъдещето. И още и още ......... Хърпи съответно получи и своето, като за благата приватизация на Булбанк десетилетия лапаше милиони. Защо тоя човек не е в затвора, а раздава нагли съвети по телевизията.

Този да обясни, как точно продадоха Булбанк и как и стана директор при новите собственици. Да ни спести напъните си за разсъждения

Протежето на Иван Костов, лауреатът на ордена на ЮДА - Хампарцумян както винаги ви разказва приказки от 1001 нощ. Няма по-контролирана икономика от Френската. Затова и инфлацията е малка !!! Държавата там сдържа основните цени - горива, електричество. Банкова конкуренция почти няма, има три банки - Париба, Сосиете Женерал и Агрикол. Другото са виртуални копърки. И да, краде се но по-дискретно. Не е ачик, ачик както се краде в Булгаристан !!!

Месното туземно население на кочината Булгаристан, ако имаха поне малко мозък, ще изтегли всичките си пари от банките и за отрицателно време ще унищожат тази крадлива организация !!! Наистина не разбирам, защо си умират да си дават парите на едни организации, които забогатяват с по 120 милиона НА МЕСЕЦ от техните пари, а сега искат и абсолютният контрол над тях?!?!! Капитализъм е сега, затова пейте тез тъжни песни туземци евроатлантици, Ура !!! Слава Американу, слава Булгаристану, героям слава и АМИН !!!

Говорят постоянно, че имат разходи... Не говорят, че 2021 имаха рекордна печалба, а 2022 имаха 40% по-високо печалба спрямо 2021. Свръхпечалби трупат от години, за сметка на народа, а това не са български банки, печалба отива при други народи.

Банките ни цакат с все по-големи такси, не дават лихви по депозитите, непрекъснато поскъпват и кредитие. Извод: Бурканбанк /добре скрит и маскиран/.

Това безполезно изкопаемо трябва да гние доживот в затвора, а не да прави дълбокомислени коментари!

Какъв финансист е този химик !!! И защо, това протеже на Иван Костов, лауреатът на ордена на ЮДА, не е канен във нито една компания понеже е топ "финансист" А ???

Наем за двустаен апартамент 900 лева Вноска за собствен двустаен апартамент 650 лева.Детето ми няма да плаща наем . Един плаща ,7 поколения ползват

В грешка си. Като ти вземе банката тухлите, ще трябва да ги плаща и детето ти.

Този е като генератор за коментари в ДИР. И дали за такива промени и хора се скачаше по площадите деветдесетте години Да са им честити и.

Искаме затвор защото сме връзкари и боклуци. Бай Ставри да ни ебе в гъзо Всички европейски чиновници подлоги в затвора Хампарцумян пръдльото некадърно и той в затвора. Постната пица и той

преди химията, беше при нас бояджия в кремиковци! класен моше! няма да го видите на мероприятие в арменската общност! там е низвергнат заради гадната си долна душичка! той е скъпо платена продажна мръсна гад. не видяхте ли, че няма опонент. тогава губи ума и дума. страхлив е! цуцумяне, и ти няма да отнесеш богатството си на оня свят, въпреки, че сега преяждаш и повръщаш!

Плавно плавно… като свършат парите в БГ банките, на другия ден ще са 10% лихвите по ипотеки……..20% потребителските кредитите и така. Това ще се случи някъде лятото

пукай, гнусен боклук!

Като химик левончо много обича банките и кинтите

Тоя тъпоъгълник, какво само го пробутвате като експерт?!