Левон Хампарцумян: Българинът е предпазлив при вземане на кредити

Има повишено търсене на имоти в страната, това е на базата на 10-годишен застой, смята банкерът

Обратно в новината

Коментари - Левон Хампарцумян: Българинът е предпазлив при вземане на кредити | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има леко несъответствие в тази статия. Брокерите твърдят, че хората купуват като за последно, което доведе и до раздуването на т.нар. имотен балон. С други думи, поне едно 40 - 50 %, ако не и повече, са се ушили с ипотечни кредитни и само чакат повишаването на лихвите за да започнат групово да фалират. Това пък ще повлече цените на имотите, от там ще фалира някоя и друга банка и после идва ефекта на доминото за цялата икономика. Затова и Хър-пър се омете стратегически в окото на бурята и сега раздава акъл, щото вече е все тая какво се случва на банковия фронт. Скъпи българино, да, точно ти си абсолютно неграмотен не само кредитно, но и функционално.

това крадливо арменче нали беше бегало, откъде се цвъкна пак бе дирници

На този изобщо му нямам вяра.Каже ли, че ще грее слънце...., си взимам чадър, но за дъжд.

Остави българите на мира, как е с арменците, вземат ли кредити. И защо да вземаме кредити, за да издържаме банкерите като вас.

И СЛАВА БОГЕ,ЧЕ Е ТАКА! НЕ МОЖАХТЕ ДА НИ ЗАРОБИТЕ С КРЕДИТИ,КАКТО ИСКАХТЕ,А?! САМО ЕДИНИЦИ ПРИЛЪГАХТЕ И НЕ СЕ ПОБИРАТЕ В КОЖАТА ОТ ТОВА! И НЕ Е ЛИ НОРМАЛНО ЧОВЕК ДА Е ПРЕДПАЗЛИВ КАТО ЗАДЛЪЖНЯВА ЗА ГОДИНИ НАПРЕД В ТОЯ СКАПАН, ПОБЪРКАН СВЯТ,А АРМЕНЕЦО? ХИТЪР И ЛЪЖЛИВ? КОЛКО ВИКАШ, ТИ Е ЗАПЛАТАТА НА МЕСЕЦ?