Летищата и авиокомпаниите понасят безпрецедентен шок заради епидемията

Очаква се тази година аерогарите в Европа да посрещнат 187 милиона пътници по-малко заради коронавируса. Най-засегнати са италианските летища

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичко си има граница. Не си намериха място с това обикаляне навсякъде. Айде всяка жаба да си знае гьола и да си седи у дома.

Завиждаш ли? Нема пАри и айде и другите у кюпа?

Съвсем скоро ще се затворят всички летища! Край на непрекъснатото мотане натам насам на двукраките зомбита! Замърсяване на околната среда и безогледното изразходване на ресурсите на планетата!

В смисъл - двукраките не могат да си оплюскат всички ресурси локално, така ли?

От и за Италия незнам,но другите поле са със доста завишени цени така че това за мен е фалшива новина.

Години наред авиокомпаниите цоцат от пътниците, правят дори прекомерни разервации за по-сигурно. Сега пък искат да намаляват заплатите на работниците си и сигурно да получават помощи. А когато разпределят милионите печалби по мениджърчета на всякакви нива - тогава оплаквания нямат! Оставете ги да фалират, иначе няма да се научат

За летищата не знам но авиокомпаниите се бяха самозабравили в последнитите години. Не стига,че натряскват пътниците в самолети с малко място за пътниците (говоря за економична класа ), а ми и цените на полетите станаха безбожни. Първо беше билета не включва място, после не включва багажа.... малко се насраха.

Не само нашата.

Струва ми се, че държавата ни до края на тая година ще фалира !

Страхотна новина. А кукловодите как са с мъните?

А дали изобщо ще има мъни?

Не само нашата държава.

Ама то имало държава, ДА БЕ!

Мда. Преживяват шок че ги разобличиха че ни пръскат и сега трябва да се сопрат докато отмине подозрението. Сега са принудени да разиграват истерии на сухо. Ако има истинска епидемия то те си кротуват. И в двата случая зле за нас простосмъртните. Насреща си имаме бъгнати мозъци от сатанинска секта.

1980 година: - Хората в бъдещето ще живеят на други планети. 2020 година: - Как да си мием ръцете правилно?

Полудявамеееее

ОГЛУПЯВАМЕ е точната дума!

Хич не е зле да се понамали малко тая туристическа истерия, тръгнало всеко свето да види, ама сляпо.

повсеместно заразата тръгва от туристи, връщащи се от места, превърнали се в огнища. толкова ли е трудно да отложат пътуването, ако не е крайно наложително?

Как се отлага 500 евро невъзвращаема резервация?

Колкото повече "мерки" вземат управниците, толкова повече се разраства епидемията... И обратно... Ако оставят нещата на самотек, вирусът ще си отиде сам ') :)

дали тази логика би сработила в Китай? ако я следваха и отгоре н атова не бяха забранили на гражданите си да пътуват, за да не изнасят заразата какво ли би станало?

Всички понасяме тоя шок. Този вирус сякаш се появи, за да ни пренареди ценностите, че се бяхме самозабравили от алчност...Няма нищо по-ценно от човешкия живот и здраве. Парите сами по себе си са едни хартийки, които обаче докараха хората до оскотяване, деградация и лудост...

ВИРУСЪТ Е ПЛАНИРАН, а какво ще стане ще видим!

European Indexes Index Country Change % Change Level Last Update FTSE 100 England -5.54 -0.09% 5,960.23 12:45pm ET Euronext 100 Europe -12.82 -1.40% 901.50 1:46pm ET CAC 40 France -71.30 -1.51% 4,636.61 1:35pm ET DAX Germany -149.51 -1.41% 10,475.49 1:30pm ET Swiss Market Index Switzerland -0.67 -0.01% 9,195.93 12:31pm ET

Някои авиокомпании ще фалират. Някои проститутки ще трябва да си намерят друг занаят. А повечето от тях освен да правят секс нищо друго не могат. Житейска трагедия.

доставяме тоалетна хартия по домовете. бизнесът тепърва се разраства

Очаква се тази година аерогарите в Европа да посрещнат 187 милиона пътници по-малко заради коронавируса. Най-засегнати са италианските летища - после другите летища и така до унищожаване на ЕС !!!

Европа си е съществувала и преди да има авиони.

Естествен подбор. Децата не ходят на училище. Отидоха на ски, сега карат колелетата по цял ден. поздрави на болните!

Да внимават банки, бензиностанции,магазини и още обекти в които има вероятност за кражби. Казвам го заради използване на облеклата за дезинфекции.

Този вирус уби най-вече бизнесът на проститутките и цените паднаха драстично. Скоро ще започнат да вземат по кутия цигари на сеанс.

Ото, от няколко дена тука виси реклама за педерастки круиз. Що не се запишеш и да се приключва.

Ти записа ли се вече?

На аерогарата в София се въртеше една съвсем прилична проститутка, младо момиче с някакъв особен чар, не беше циганка и мислех да я пробвам от чиста проба любопитство. Но заминах на Боровец и останах там. Сега едва ли още се мотае там. Този вирус уби бизнесът на проститутките. жалко.

И аз не съм летял скоро София-Самоков...

По пътя има доста дупки. Ако не внимаваш може и да полетиш...

Къде е комюникето на Райънеър??? Такса за промана е по-висока от цената на билета!

Тия още ли съществуват?

Изобщо, Господ ни "преупреждава", тези от страните в "клуба на богатите", да спрем като бесни кучки за щяло и нещяло да обикаляме Света, а поне за малко да си седнем на гъза. Загрижени били "европейците" за чистотата на природата и имали "зелени" ековиждания, които разбира се натрапват на останалия Свят. Какви емисии, какви въглища, какви пет лева, като побеснялата да е "глобална" бяла раса изгаря стотици тонове керосин в атмосферата на Земята ЕЖЕДНЕВНО !

Авиогоривото е без акциз и ддс! Между 12000 и 15000 самолета във всеки един момент във въздуха.

Ако човеците не се бяхме развъдили чак толкоз много, много по-чесно щеше да ние да спазваме карантина , но нейсе. Изглежда обаче, че Природата(или може би Бог, както ви харесва) взема мерки това пренаселване да се поограничи.

И кво? Как ще ни се промени сега живота, че едни богати чичковци и лелички няма да имат очаквания РАСТЕЖ, а ще имат някакви мижави проценти загуби? То не може всяка година да си длъжен да увеличаваш печалбите бе.

Ще останеш без работа. А тези "чичковци" не ги мисли. Тях криза не ги хваща.

важното е светът да спре разрастването на епидемията. С малко забавяне на растежа може, без хора не може.

като няма работа... познай от кого

Дано софийската аерогара да са я поизчистили, че преди да избухне епидемията приличаше на автогарата в Лом. Мърсотия до Бога, тумби цигани посрещачи и проститутки отпред пред вратата. И вонящи на лошо бакшиши. Отврат.

Много добре пресметнато е всичко. Дисциплинираните нации като Китай и Корея въведоха ред, а разглезените западняци изпаднаха в паника и взеха да ядат тоалетна хартия! Паниката е лош съветник!

А га лапат ни риват.

Кръв повръщаме, пари не връщаме...