Курц: Поддържаме 'Северен поток 2" и активизираме бизнеса с Русия

В поканата на Путин за участие в Петербургския форум австрийският канцлер вижда възможност за активизиране на двустранните отношения

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ся австрийския канцлер путлераст ли е или не, щом иска връзки с Русия? Нали е западняк , а Запада беше изолирал Русия?

Тоя сополанко няма и представа какво е Русия да ти е съсед, особено ако си малък, колкото Австрия. Жизненият опит не може да се замени с нищо за съжаление.

кучетата си лаят , бизнеса си върви, почти цял сват инвестира в "изолираната" Русия. Другото е за троловете по форумите.

Eстествено!

Как така хем искате санкции за Русия, заради КРИМ, хем искате газ от Русия? От вас какво точно зависи всъщност? Щом ви трябва газ, трябва да имате пари. Щом имате пари, купувате си газ. Ама... как така купувате газ от Русия, пък казвате, че Русия не спазват човешки права, окупират територии и т.н.... И понеже не спазват човешки права и окупират територии на други държави, определяте санкции. И какви са тези санкции - някакви декларации. Абе вие сте като всички български селски тарикати на сватба - обещават, обещават, понеже не се давало нищо на сватбата... След всичко това, дали трябва някой да вярва на каквито и да било ваши думи, при положение, че в крайна сметка се оказва, че от вас нищо не зависи, освен да имате пари за да си купувате стоки, в случая газ.