Коментари - КТ „Подкрепа“: Държавният сайт нито ще свали цените, нито ще пребори картелите | Бизнес.dir.bg
назад

КТ „Подкрепа“: Държавният сайт нито ще свали цените, нито ще пребори картелите

И все пак е добре, че го има, казва икономическият анализатор Ваня Григорова

Обратно в новината
| Редактор : Елза Тодорова

Коментари - КТ „Подкрепа“: Държавният сайт нито ще свали цените, нито ще пребори картелите | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Я мислим дека регулирани цени при капитализъма нема. И не само мислим , но сме сигурен.

Тези от подкрепа трябва да ги избесят по стадионите ! Популистки и предизборно Само лъжат хората ! Реално в този съюз членуват само държавни служители . За съжаление или не , вдигането на работната заплата ще доведе до ползи само за държавния бюджет - тоест ще прибират повече осигуровки и данъци . За хората това няма да има ефект защото така или иначе никой не взима 700-800 лева заплата ! Това че се осигуряват на минималната заплата е друг въпрос , но така или иначе за пенсията са важни само последните 5 години! Но ! Най- важното е че не чуваме нищо за бизнеса! За образованието на хората ! А само нападки че не плащал , че не се съжали добре със служителите си ?! Абе Ланкоолууу , не разбирате ли че живеем в див капитализъм а не комунизъм ! Работодателя не е длъжен на никой ! Ако бизнеса стане не конкурентен , първата стъпка е да започне да съкращава персонал . А втората да фалира ! Тогава Ванчето да плаща заплатата ! Но един от най големите проблеми е необразоваността на служителите - масово са без завършено образование ! Живее ден за ден и не иска да поема отговорност ! На такъв какво да му платиш ?! Рая на богатите е изграден върху Ада на бедните- запомнете го това веднъж завинаги !

Моме, пак не си разбрала нещо ( както винаги). Целта на това творение на служебната мисъл е хората да знаят какви цени има, ако разбира се търговците са готови да публикуват цените си там. А ясно е ,ч интернет не може да свали цените.

Взехме 40 палки за да начаткаме тоя сайт. За един ден работа бива.

Ще напукаме задника на аналолизаторката на КТ "Подкрепа" Ваня Григорова, дърта герберска мастия и гълтачка.

Харчетеее, че не остана! Разпорвайте дюшеците и пазарувайте мавзолеи за оня свят, а после купувайте кашкавал по 40лв. Хич да не ви дреме. Пара бол. Единствено ми е жал за старите хора. Те нито имат сили нито пенсии да преживяват, другите само лаят и чакат състрадание. Като не ви стигат парите за килограм кашкавал, купете половин. За Великден не купувайте по 3 кори яйца, а боядисаите колкото са ви нужни. Очите на всички са ви стават като палачинки само като зърнете храна. Вашите баби и дядовци са опъвали и не са живяли така. Е, дойде видов ден! Да видите как са ви построили къщите и са купували земята, които вие сега продавате, че да може да и купите БМВ-та и килограм кашкавал за който само роптаете.

Ванчето и подкрепа за нищо нестават.

Умнокрасивитета подскача, като я види :)

Ванчето е готина,и е много в час.Харесвам я

Тази вярва ли си?

Защото КТ Подкрепа ще пречи, нали ?

Такъв информационен сайт трябваше много отдавна да го има. Към него да има възможност за коментари от страна на потребителите.