17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А сега партийни секрутари и дъртаци от ЕС на амбразура за борисов. Да го подкрепят. Някой спомня ли как дъртата вешщица лагард се докопа до мястото си? какъв компромат спретнали на Строс кан, когото обвинили в изнасилване на камириерка? Една дърта негърка? после след като го свалили от поста , на неговото място назначили лагард , послушна дърта крава. Не се учудвам ч(е с борисов толкова се харесват - методите на партийната борба е еднакви - доноси, компромати фаливи, нечисти ръце

да напомня ч след назначаването на лагард, се оказа че изнасилването на негърка от Строс Кан е фалшификация Обвинението е свалено, ама лагард е вече заела поста

Тая зъбестата защо не поздрави България?

Тази дърта кукумявка е сбъркала- тиквата е пътник но за довиждане ни навря там дето не ни е мястото.

ЗА нищоправеца с червената революция, няма ЛИ ПОХВАЛА, ТОЙ ТОЛКОВА СЕ СТАРА, ДАНО МУ СТЪПЯТ СКОРО НА УШИТЕ, ЧЕ СЕ Е САМО ЗАБРАВИЛ, ЗА ТЕБ СИ ГОВОРИМ радефф, ДА НЕ СЕ Чудиш! Бойко го хвалят, но на теб ще ти бият якооо Шута!

Троловете на хранилка от блядовете пишат глупости. Ако ги питаш защо протестират не знаят защото го е срам да кажат, че за няколко рубли продават бъдещето си. Руският гном от Кремъл им хвърля по някоя троха. Аре марш в Сибир мамка ви комунистически кратуни. За тези 30 години българите продължават да отглеждат комунисти!!! Ей затова сте на това ниво, защото мисленето продължава да е комунистическо!

Тиквата е в чакалнята, но брюкселските чиновници не казват дали са му дали билет да се качи на влака, или е само изпращач?

Тая мутра очевидно не вярва на лева , щом в шкавчето държи евра.

тъпи налъми. айде джа в русия.

Твоят кумир си отива и може да си дръпнем кандидатурата за еврозоната. Гладни хора безработица криза след криза само евро ни трябва сега

борисов е гениален пр но когано толкова си се омазал в лайна никакъв пр не може да те спаси късно е вече

пр акция помолил я е да стъкми нещо да има какво да каже пред телевизора

това е оптимизъм да казваш че си на прав път котато вкички знаят че си на крив

Не е изобщо добра идея да влизаме в еврозоната в момента.

Тя мутрата отдавна е в еврозоната

Тази е много куха лейка.

Първо е срамно да си в чакалнята за еврото, ..второ пък сме в чакалнята на един разпадащ се съюз.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Браво, поздравява един бандит.

По стара българска традиция там където България влезе, другите започват да излизат. Влязохме в ЕС - Великобритания излезе. Влизаме в Евро зоната след 2 години и някои държави като Италия, Португалия, Гърция почват да излизат.

Стига с тия стари вицове, не минават.

Моля ви, не давайте право на България да участва във вземането на никакви решения за бъдещата архитектура на никакви финансови системи. Моля ви!

Борисов е избягал не само от МС, но и от страната.

Тази усмивка на снимката каза всичко - ех как се набутахте вие Българите, още един символ на независимостта лева свалихте на пода. То ако беше хубаво еврото всички щяха да искат да се присъединят. Да ама Не. Половината държави в Европа въобще нямат никакво намерение да влизат в Евро зоната. Това е все едно Канада и Мексико да въведат щатския долар за своя валута.

+++++

Please, някой да ми обясни - защо става въпрос за рубла или евро? Друга възможност няма ли? Лев? Българите все пак сме работливи и искаме да направим нещо със себе си - погледнете милионите успяли имигранти които са определено НАД средното равнище финансово и интелектуално - в САЩ например. Това е 100% истина.

И посолството на САЩ го поздрави:))))

Той техният поздрав си е направо шамар ама...нека да мине за поздрав.

Заплатите същите. Кой кого целува ш защо?

150+

Е като сме влезли в чакалнята какво, да оставим всички в кабинета Борисов 1,2,3,... да говорят като каруцари, да си пълнят нощните шкафчета, с нотариални актове, пачки и кюлчета, НСО да охранява Пеевски и Доган до последно, прокуратурата да се занимава с опраскване на неудобните от тефтера на Фидосова, а финансовите министри да проспиват по 700 000 000 данък, но всичко е точно :) щом сме в чакалнята ебала, машала !

Но сега ще кажа: мамка им, на изедниците и на една некадърна прослойка, която забогатява на гърба на работищите и произвеждащите. Дано да умрат мъчително всички надменни крадци.

Кой е крадец? Може би ти, когато ме лъжеш че работиш? Искаш ли да ти спестя дилемата "Бедни-Богати"? Та ето и я нея. На теб ти се струва, че те краде работодателя /за такъв започваш работа за 18-ти път/ Само, че не вярно. Защото не Ти не харесваш Работодателя, , всъщност той не харесва ТЕБ. Писнало му е от мрънкачи. Не ще да има общо със симуланти. Истината е, че ако някоя краде, това са само оторизираните за целта лица. Най-вече Държавата. С други думи "капиталистът не е по-лош от социалиста" Това няма да го разбереш. И мразя социалистите! Не ги искам на власт! Но още по-малко искам да виждам главата на Борисов във "Всяка сутрин" до "Всяка вечер"

бизнесмените или работодателите не са крадци! Става въпрос за държавни изедници, които отиват НЕ за да служат на народа, а да се самовеличаят и обогатяват. Мамка им. И банкери и финансови менажери които обират каймака на работищите под претекста, че има нужда от инфлация и заробване на народа чрез заеми. Мисля че качествен капитализъм вече не съществува в САЩ. Като гледам ЕС и БГ следвад само лошите примери на САЩ - добрите - да има огромна средна класа, да има дарения, широко мислене и закони които не пре

Според Цвък това трябваше да стане през 2011 г. По-добре късно отколкото никога.

утре бойко кат улезе с пижама на топло - тебе ко те праим? да не ходиш кат чърчил до вилата на мусолини да си земеш наобратно писмата???

Да те, €б €,човек,е малко

Дееба и простата френска п.тка, ще я шибам с 200 ако не ми прави ПиАр баш сега

Закъсняла си госпожа. Боцко се е скрил. Поздравлениата впрари ги пршема, не си разбрала.

ГЕРБ & ЕВРОПА !!!

idiot!

Да живее Боко тиквата и приятелите на мутрата от Европа!

Боко е мръсна корумпирана Мутра! Боко също като каскета е инструмент в ръцете на Доган и Дебелия... Мутри вън!!!

Тази си е сложила новата зъбна протеза, специално за снимката.

Глупости> поздравът е към България, ББ не се споменава никъде ето го и оригиналът> My congratulations to Bulgaria and Croatia on taking a big step today on the path towards joining the euro area with their entry into the Exchange Rate Mechanism II and European banking supervision. The euro is part of our shared identity and a tangible connection between over 340 million people across Europe.

Чака да я оправят с 200 и пак тъп ПР за пред народа.ЖАЛКИ СТЕ.

Орбан го поздрави за блицкото приемане на Еврото,но той заедно с Чехия,Полша ,Словакия,Yнгария никога няма да го приемат.Сега тази го поздравява макар ,че била най-силния човек в ЕС срещ мафията в съюза!Е тва не е ли лицемерия ,лъжа и измама на БГ Народа ни?

Всяко началството си има шут, който да го весели. Шутът на началството в Брюксел се казва Борисов

Едни го поздравяват. Други го псуват. Обзалагам се, че 90 процента от протестиращите си нямат идея за какво говори Кристин Ларард. Хайде лека нощ на глупендерите.

Мутрата не вдява 99% от материята, която се обсъжда на европейските съвети, в които участва. Факт.

Конграчюлейшънс!

Шкафчето на мутрата проста, неграмотна, крадлива и нагла е член на еврозоната, подплатено със златен резерв и всички пистолеро активи на хунтата. Приятен ден

И аз поздравявам Лагард за новите и зъби!

Бате на какъв език е говорил с Лагард? Тя дали знае банкяски? Италианци, гърци и пр. се чудят как да се спасят от еврозоната, а ние се натискаме да влезем. Е, не ние, а олигарсите, на които парите са в евро. Дано да не стане...

Трудно ще ти е да го проумееш. Някой ден ако станеш ръководител на каквото и да е ще се сетиш, но се съмнявам, че ще ти случи с тоя потенциал.

Гиди дърта пиявица!

All the 2loops, get away, Laura Koveshi is comin'.

Генерал Решетников, поздрави ли Р.Р.„БАВНОТО“ за протестите??

си работата Лагард. Никой не ни е питал за това. Никой не го иска това.

тая не ви ли прилияа на травестит. струва ми се че нещо не е наред