Кристалина Георгиева заяви, че растежът ще "дерайлира" без търговски мир

Растежът може да "дерайлира", ако търговските спорове доведат до трансгранични ограничения, заяви управляващият директор на МВФ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лъсна с посредствеността си още с първите си изказвания /и продължава да ръкомаха на английски, дано я разбере някой какво иска да каже...

А простите селянчета се радваха че българка ще стане шеф, а те я избраха да им вади горещите кестени от жаравата. Или по друг начин казано, те ви напечатаха разноцветните хартишки за да им купите застоялите боклуци и сега вече ще гладувате.

Гениално прозрение!

ясно - търговията било мир, по време на война.

сега ще се наслушаме на бисери.....

Сталинке, ша разбереш, че на 8 септември завод си си купила с туй място.. Нещо ала 2008 - 2009-та още малце ша почакаме.. Веч са пуснаха информацийките - имотния пазар в САЩ е на прага на 2008-ма год.. Га тресна ипотечния им балон..

Всички знаем, че световната икономика е в ръцете на шепа изроди. Така, че нито празните приказки на Сталинка, нито някой друг може да промени манипулаторите на Света и определената от тях икономика т.е. разпределението на икономическите пазари!

Що в ЕС , що в МВФ , всичко е Клоунада , а ние сме Арлекино , както ни дръпнат връвчицата на там се въртим ! Тази дама е неприятна за мен и моля не ни я споменавайте повече ,защото не можем да спим след това !

Schilo

Кажи го това на бай Доналд!

Прикривайки собствената си некадърност, тази пенсионерка взе да се оплаква! Няма да се учудя ако Световната банка фалира!

Еми готен еврейски трик за еврейски банки - назначевъш една балХар команяга дъртофелница и я бушонваш - демек използваш за бушон - и опразвъш банката, и после ни лук ял по еврейски, ни лук мерисАл. Не ви ли се случи веки 3-4-5-6-7-8-9-10 пъти у балХарието? Отраборен и ефективен еврейски трик, за сека централна еврейска банка, как може една банка да бъде опразнена от пари за една ноЩ, както и по време на бай Тошо ви се случваше де.

Нумеро го отработиха де, с вазе. Сега ако видите една централна еврейска банка, наречена Световна, да се намери опразнена за една нощ, ке ли разпознаете схемичката, дето я отработиха и върху вазе, еврейските команяги, и еврейските собственици на еврейските централни еврейски банки?

Ти между МВФ и СБ правиш ли разлика?

Last minute deals are high risk ...

Голямо откритие направи.