17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сталинистка. Оставка!

Чета коментарите и си мисля- не е възможно да има толкова нещастници на глава от население. Тя каквато и да е Тя. Сега се погледнете в огледалото и си отговорете на въпроса, знае ли някой че въобще съществувате?

Няма да взема отношение по конкретния казус. Сталинка никога с нищо не е помогнала на България. Някой знае ли държава, на която МВФ и Световната Банка да са успели да помогнат? Поне една! От 30 мин. ровя и не намирам нищо подобно!

Има такива държава на които СБ и МВФ са помогнаи и........... това са предимно онея в Г7, демек Наблюдавашите Офицери на МВФ и СБ.

Комунизма си отиваааа...

Като си помисля за ролята и в избора на ген.секретар на ООН, си казвам че е изключено тази почтена госпожа да участва в интриги и задкулисие. Същински ангел е тя, и безсребреници.

Айдеееееее и тука напълзяла руската сволач! Най-големите разбирачи...по всичко.

Разследване до край и сдаване на поста!

Е па възмутително си е!! Как можаха тия да ти изкарват кирливите ризи на показ!! Май е малко по различно от БГ!! Тука такова нещо нема как да се случи ама май не си разбрала къде се намираш!!

да се оттегли доброволно от някакъв пост? Изключено!

Кога, лапа кюфтета не Рива , а сега пищи ...скоро и Толупа ще квичи като скопен Нерез !!;)

Възмущението и е нормално. Това в което я обвиняват е че от безкрайно е извадила крайно число. Резултатът все едно си остава безкрайно. За да го направят обаче сигурно има някоя причина която не става за пред публиката

Поредно леке свързано с името на България! Да заминава за Китай ведно с другото гербаджийско копеле Дянков!

Нали двамата Сталинка и племенника Дянков са от Герпъ, кво има за чудене?

Гербалинка е тя :))

сталинка са оцапа.... ама то си е нормално при такава лакомия

Не става ясно за колко милиона рушвет КриСталина и племенника и Дянков са измайсторили фалшификацията, знае ли някой?

Няма милиони, обвиненията са, че се била срещнала с някакъв си и пили заедно кафе.

Нейния род са предали Велчовата завера едно време и са избягали от Елена (в Хасково и Русе), където никой не ги познава и сега тя ше ни управлява ! Айде нема нужда !

Пълен смях как ще поставиш Китай на 83 място по правене на бизнес като те произвеждат почти 80 процента от всичко в света

Бокова-щерка на престъпен комунистически клан. Сталинка- агентка КГБ. "Най-добрият комунист е лишеният от власт комунист."

Да, цял свят се Възмущава от теб!

На българина враг не му трябва. Врагът е в него ...

Винаги ще се показваме пред светът с Лошата страна на Българите ! Козеруването на Тиквата , кражбата на Трупа на Чарли Чаплин , изпращане на комисия от ЕС , за да разбберат защо България е на 112 място , по свобода на Словото и тази която стана милиардерка ей така от въздуха , тя почна гешевтите още като Комисар в ЕС , където Боко я назначи , пътува с билет купен от пари на ЕС до ООН , за да осуети приемането на пост Генерален Секретар на ООН , Елена Бокова ! Сега се чуди , уж за що я изхвърлят като мръсен парцал , защото е такъв !

Вулгарите имат ли "добра страна"?

Най-вероятно е обслужвала едни политически интереси, да не броят Хонконг към Китай (което било причината), но така по друг начин е вдигнала Китай и е нарушила други политически интереси. А разните рейтинги ги знаем. След като в САЩ изпофалираха банки със супер висок рейтинг, в съда се оправдаваха, че го определят по слухове. А тази как я издигнаха, сигурно не е била конфликтна тогава за отделните страни с интереси. И по света е абсурдно в политиката. На първото и гледано интервю, се изказваше като пълна селянка. "Иий колко високоплатена и престижна работа". ;) Може би трябва да запеем дружно: Калинка, калинка, калинка мая! ;)

Продължавайки с: (Кри)сталинка, (кри)сталинка, (кри)сталинка мая.

В света на големите пари няма прошка. Особено за конюктурни хора, със съмнителен манталитет, случайно озовали се на високи позиции.

Като дърт комунист лъже. Не ви ли напомня оная крадла - Поптодорова. Два доклада й казват, че е сгазила лука, тя отрича !

Баща и е бил главен редактор на вестник "Отечествен фронт". ;)

Личи си дългатна ръка на мутрата борисов

Много противна жена. Превзета фалшива..

Прецакаха Бокова за ЮНЕСКО. Сега американците я прецакват, чрез английската си болонка.

Великобритания и САЩ са най-големите врагове на България

Само Великобритания е подкрепила Съединението у нас. Не и любимата ви Освободителка Русия...

Чърчил е викал, че държава България не трябва да съществува.

България никога не е била фактор, за да има врагове. Просто малка територия.

В стремежа си да сервилничи и се усмихва фалшиво, най-вероятно е сгазила лука. Не казвам умишлено, по-скоро от простотия. Тази другарка която пробива с иес сър и понякога това минава, но това не й е Бойко, а явно е попаднала в небрано лозе, дето хич няма да й цепят басмата.

Хванаха я в крачка и сега се гъне като някой червей

Тази дори и за името си лъже... Спомням си преди 10 години как “доказа” със снимка на дипломата си, че се казва Кристалина, а не Сталинка ама долен фотошоп. Като я помолиха да я покаже на хартия, а не фотошопната версия да покаже, пак каза, че обвинението е абсурдно.... та толкова за този малък лъжец!

Американските ни партньори погват гербаджийската калинка Кристалинка и гербаджията Симеон Дянков. Да разбирам ли, че ВЕЧЕ И АМЕРИКАНЦИТЕ СА ПРОТИВ ГЕРП?

нормално е да вдигнат ръце от тях. Той вече дори и Ердоган се е отказал от Борисов

На чобанина въобще не му дреме дали кучетата крадат от овцете. Чобанина е решил да подмени кучетата. Защо? Ами той /ТЕ/ си знае /знаят/! Там горе си имат дългогодишни планове. Тепърва ще става ясно какво са запланували след ПЛАНдемията.

Са против Герб още преди обявяването на Магнитски и "корупционният партиен лидер ' Байдън поздрави Киро поименно! Да не мислиш, че това е случайно?

Тази от подлогите на Тиквон ....

Такъв скандал обикновено се подава оставка без обяснения! Таз какво чака?! Личи си истинският комунист- кон да му го отпори, няма да мръдне!

Сталинко за благодарност да я изпратят в Китай при любимата и комунистическа партия .

Тръгва, тръгва, само че след Мунчо Злобният юмрук...

Англичаните са майстори на компромата. Българи са любимата им мишена. Много показателен е случаят с Иван Славков - Батето. Как го натопиха и изхвърлиха от МОК ... А случаят Георги Марков ??? И до днес няма ясен отговор

аре стига вече... Това не е санкция само от Англия

Да не му ровим кокалите на батето , но винаги сме се възхищавали на хора с просташко държане , но истината е че в МОК бяха една мафия , то не че се е променило кой знай колко!

Няма такова нещо , клевета е , дори е случайност и танца със саби на една дебела танцьорка!

Айде Боко да и подава и на нея оставката "по лични причини", докато е време, че да. може да я запише за кандидат президент. Щото там пък нямало мераклии да се кандидатират

Изпълнителната директорка на Международния валутен фонд деблокира вчера 650 млрд. долара от своите резерви като специални права на тираж (СПТ) за членовете на фонда, от които 1 млрд. се падат на Беларус според квотата на неговото участие, съобщи в. Сега. В момент, когато Беларус насочва мигранти към границите на държави от ЕС, за да им отмъсти за наложените му европейски, британски и американски санкции, жестът на МВФ предизвика изненада и гняв

А какво според теб да прави Белорусия, да задържи мигрантите на своя територия ли? Много ясно е че ще ги прати там където е започнал проблема.

Никой не ѝ е виновен, че обеща да оправя Хаити. Ами не го е оправила, още си е мизерия там.

Ела да се кандидатираш за резидент на Тиквата после няма се цупиш като не то изберат.

пак да пуснат Цецка Цачева :D :D :D :D

Някога ингилизите обявиха, че българин е убил папата. Един почтен, скромен и тих българин лежа дълго в затвора ... и си отиде от този свят. Сега - Георгиева оказвала натиск в поза на Китай. Наистина е възмутително, че светът се занимава с подобни идиотщини, измислени в Лондон.

... ами българина си беше замесен. Тогава каква е връзката му с реалния убиец... ама това е дру въпрос. А колкото до тая проста пача..... ами каквото си надробиш това ще сърбаш. Айде пак да я оравдаваме само защото била българка.

Не мога да разбера защо българина е толкова злобен и плюе по всичко българско. Да вземем този убиец Пол Фрийман цяла Австралия се вдигна ,сума ти платени организации. А ние веднага без да знаем чули,неразбрали давай да плюем,мразим.

ако тебе те нападнат 5 6 чвека и те заобиколят.......КАКВО ЩЕ НАПРАВИШ. Човека се е защитавал от пияни българи които си мислят че с тукати всичко се оправя.... е да ама човека е имал нож... ПУТКО...и аз имам нож в себе си и ако някви тъпаци ми налетят и аз ще почна да коля..

Натопиха си ни баш КГБ-то, а не англичаните! Тези дето ни се пишеха за братушки и бяхме 55 години стях! А Сергей Антонов, бог да го прости, просто го отнесе..

Борисов да се намеси и да тропне по масата. Да каже нещо смешно и всички с умиление да се посмеят.

Сценарийче,ясно е на всички! Понеже не им цепиш басмата на световните гейове! А си и българка!

да бе вярвай си.. Тая пачавра е същински боклук

При това истинска герберка комуснистка

" Когато атовете се ритат - магаретата стоят настрана"!

Права е, жената, наистина си е възмутително! Пустият му Изток, накрая ще ви изяде всичките глави. Да крачиш финансово на запад, а взорът все отправен назад към изгряващото слънце.....И какво? Все някога следва препъване и всичко се разпилява от джоба.....

Няма как, в студената война САЩ -Китай ще има още много изгоряли бушони като нея, ама дано не стане нещо сериозно, че всички ще изгорим.

Бягай бързо и далече, щом те гони собственика

Не че я защитавам, но това е постановка на евреите. Не знам каква е истинската причина за атаката, но това със 78-мо и 85-то място е смешно. Така или иначе дните и са преброени. От глобо комунистите отърване няма.

Къде се е докоснал бъкгарин нищо не вирее