Кристалина Георгиева: Перспективите пред икономиката ще бъдат по-лоши от прогнозните

Тя приветства мерките на правителствата, които не позволиха да се стигне до мащабна вълна от фалити и безработица

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази откри топлата вода. Без да съм финансово гуру, знам, че перспективите не са каквито ги описват "експерите" като нея.

Един от най-големите предатели на България (редом с Тиквата) , пак се изказва неподготвена! Нека живее и плямпа, но не и в бг медии!

преди седмица само, призоваваше "харчете ,харчете" сега било зле , и тя като началника си.

Ti kude poluchi takava "podgotovka"?

Абе Бай Ганьовците в мрежата все най-знаят. Жената се базира на изследване и анализи на световната икономика и проучвания на стотици международни професионалисти занимаващи се с аналитични модели за които повечето от вас не са и чували, но Бай Ганя ги знаел тези работи. То било ясно... “тая се изказвала неподготвена”. Щото всички много знаем и сме най-умни, за това копаем дъното и 80% от страната живее в пълен недоимък и едва връзва двата края. Чакайте няколко месеца, още 2 до 3 макс, като и туристическия сезон тотална пропадне и се гответе за протести, смяна на правителства и прочие. Тогава Бай Ганьовците да запретнат мозък и да вземат мерки в изборите, че ще мре от глад народа. Само да не скочим от тиквун на дългия, че тогава наше чудо, та ничие. А за госпожата, бъдете малко по-смирени бре хора. Жената не случайно е на нивото, което е. Ако мислите, че случайни хора стават директори на световни организации сте в убииствена грешка. Бъдете смирени, учете се и мислете напредничаво. Успех на всички и си знайте, че ако сами не се оправим , няма кой.

Тази жена какво работи?

Почва да дразни. Голям анализатор, голямо нещо. От тия дето по цял ден са или на срещи или пишат важни документи ама потни вода не са пили да видят колко е сладка.

Партийните секретари най-много разбират от икономика, особено тези от времето на Сталинка.Ние останалите сме глупаци дето карахме москвичи и ходехме по манифестации докато те учеха пазарна стопанство в Москава и Берлин.След като оправиха Източна Европа сега е време да оправят и Запада.Айде успех и победа на здравите сили.

Тиквата, като потен вода е пил, по-добра работа ли върши? Като гледам общат нагласа и се притеснявам сериозно за странат. Пак ще си изберем я, псевдо мутра, я по-зле. Оправия няма да има. Живи и здрави.

никой не я поканва Жената от това високо място да поеме от високо управлението на България?

Търси и ще намериш....е казал един мъдър човек! Хайде със здраве

Трябва да е луда и да я канят да поеме пост в държавата. За какво и е? Ти ако получаваш едни 250-350k USD на година ще се буташ ли да ставаш премиер, президент или каквото и да е. Пък и тя е част от организация част от ООН. Това дава доста привилегии, които подсигуряват добро бъдеще.

Боко Тиквата в пола.

Явно е чела Дир-а и е разбрала че туристите от Рига няма да дойдат. От там е направила заключението че Априлските прогнози няма да се сбъднат. Добро момиче. Чете си урока!

Как какво? Работи ЦАР!

Изключително противна и отвратителна жена

Да, така ще бъде. Но това с по-лошата перспектива е свързано с некомпетентността на тези, които се намесват в управлението на икономиката и на ползвания от тях неолиберален модел. От момента, в който ни го натресоха България влиза постоянно в някаква криза без да излезнала от предишната. И така вече 30 години.

Кой Ви излъга, че си ги избирате? " Няма значение как гласуват, важното е кой брои бюлетните." един назначен от мафията и други преди много години, АКА генералисимус, маршалов грузински.

Проблемът не е в модела, а в изпълнеието. Освен това държавата БГ е закрита отдавна и е само територя за филми и разграбване, като например урановите мини златни и документални резерви "прибрани" от СССР и настоящите златни мни дадени на концесия на същите главорези, но под друг флаг.

Обясни го на Горанчо Финансиста

Абе, що не си го кажеш направо ....

Тя самата не се предложи да бъде водач на държавата. На нея за какво са й пари, предвид че е влязла в пенсионна възраст? Та нали Доналд Тръмп се кандидатира за президент, единствено воден от слава и почести да има за този пост.

Медресете т6е изпуснха, че си толкова компетентен?! Ей, това външните полови белези още не правят мъжа! Трябва и balls да има, както се казва на американски...

ама вярно като само червени идиоти пишат коментари тук, може ида се случи нещо лошо на България. затова убий муха и червен. та да ти е мирно селото!

С нейните коментари или без тях все е едно. Пълни ежедневни, антиподни Измислици.

Един самоизтрил се коментар: "2020-06-23 23:50:19 Да бе, (нерегистриран) От сталинка е станала кристалина! От комунист(партиец) е станала капиталист(антикомунист)! Значи работи ПОМИЯР!(като гранясалата меркел, наш лойко, гърневски, тодоров и т.н.)"

докато кърлежи като тази съществуват ще е така!