Кристалина Георгиева: Не се очаква глобална рецесия, но това не означава, че подобен вариант е изключен

Предстои "трудна година" и един от големите проблеми е скока в цените на храните, отчасти причинен от войната в Украйна, заяви директорката на МВФ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Австрия е циганската махала на Германия. Лошото е, че комунистите изнесоха всички пари там...

Грозотия с име Кристалина срам и позор за Ротшилдовите

казва се сталинка! сети се защо!!!!

Тая кърти тъпомера

двуличен отговор в опит да се застраховат и в двете посоки мину минус минус

или са и праили лоботомия? се хвъря безумни погледи и говори пълни глупости!

Не е лесно с това име Сталинка и стова битие на прислуга на комунистическата “аристокрация” сега да подгъзуваш на новите господари даже с това че се унижи да смачка кандидатурата на друг български участник за висок международен пост .Това нещо преди определението за жена и българка се окичи с определението лицемермайклпродавник,помияр и т.н.

Не се очаква, но може да се очаква

тази бездарна, тъпа, комунистическа мастия обслужва световната чифутска мафия и казва едно... нищо

от тази миризлива бабичка,

Аде госпожата с рефератите да се ориентира към пенсия и да си гледа внучетата. Аман от обобщенията и. Аман.

Мили овчици спокойно, не се очаква тази глутница вълци да ви прегризат гърлата, но най-вероятно е да стане точно така! Нашта стрина Сталина се научи да ги усуква по европейско-американски. Там тълпата и се връзва, амма тука няма кого да излъже с тия глупости. Ние си знаем, че най-тежката икономическа криза в историята на цивилизацията вече започна и за нея не е виновен нито Путин, нито измишльотината ковид, а това ,че глобалната лихварска система достигна своя пик и вече няма накъде да се разширява!

е като войната в Украина дето нямаше да я има

Имам впечатлението, че колкото си по-глупав, толкова по-ценен си на Запад. Важното е да СЛУШАШ. Пример Кристалинка. Тя говори, но нищо не казва. Дори лъже - е не колкото Киро тъпото.

Сигурно и немските мениджъри, които въртят бизнес за милиарди и те лъжат. И те казват, че не виждат признаци на рецесия.

Казваха че е временна и няма проблеми?

Разбира се, че е така! На Запад отдавна е унищожено образованието и е установена диктатурата на капитала! Ако слушаш, правиш, говориш и пишеш както капиталът нареди и за теб ще има едно подхвърлено кокалче. Ако мислиш и критикуваш, ще останеш и без работа и без място в Университета или института.

Ycombinator един от най-големите стартъп акселератори официално прати съобщение към компаниите, които е стартирал с инструкции как да се оправят в РЕЦЕСИЯ. Една от задължителните стъпки е 70 процента намаляне на работниците. Та мисля, че те имат определено по-ясна политика по темата дали няма да има рецесия. Тая Давоска пача с това си изкарва хляба. Лъже и маже за дебели хонорари.

Немските мениджъри пък казват, че не виждат на този етап признаци на рецесия.

В Австрия в различните индустрии се сключиха колективни трудови договори със заложено увеличение на заплатите с между 4 и 5 %. При очаквана сериозна рецесия щяха ли да се навият работодателите?

Сталинка пак блести в ореола на собствената си простотия! "Не се очаква, но не е изключено".... Последно да или не ?

Сталинка е много умна. Няма що!

Другари, краят на западният свят започва.

Ама вие този Запад го погребвате от поне 50 години.

рецесия няма да има, освен ако не дойде.

niama da ima,ama goliama inflacia shte ima.

То е ясно, че се очаква и затова ги мъдри тези приказки. Не може да изхарчиш трилиони, за да държиш хората вкъщи почти две години, да харчиш милиарди в една загубена война, да вземаш заеми, за да си купиш скъпи суровини и да затвориш устата на критиците си, и да няма рецесия. Ами, то няма производство, няма логистика, няма стоки, скоро няма да има и храна. Ако няма по-сериозна война, с която да ни убедите, че Други са виновни, ще си го изкараме на такива, като теб.

Последно - ще има ли или няма да има?

Не се знае дали ще има, но това не означава, че няма да има

"Не се очаква глобална рецесия,но "това не означава,че тя е напълно изключена".....!?!? На езика на дипломацията- предстои "пя съчна буря"...А там....след нея ....ами който оцелее...... Предстоят трудни ,много трудни времена !!!!!!!!

ама много умно изказване е направиола жената! прочетох го и на магарето ми и то започна да го клати в знак на ентусузирано одобрение!

Ако има рецесия, какво ще стане с балона на имотите?..С депозитите в баМките?!

Е то е ясно - както винаги ще го д%#*т бедните

Подготвят ни - явно се очаква.

Гадна бабичка!

Много е прооста тая бабичка.

"Не се очаква рецесия, обаче има такъв вариант" .. "Много исках, ама нямах желание".... и такива малоумници се назначават по високите етажи на световното управление?????!!!! След като подобен вариант не е изключен, но не го очаквате СТЕ МАЛОУМНИ... и ако сме склонни да мислим логинчо - ние сме малоумните, че ти търпим такива скапани трътки

Сталинке, как е комунистическо кадро събудило се демократ след 89-та?

Извинете, че коментара ми се залепи зад Вашия. Касае единствено персоната от снимката.

Тука има, тука нема!

Ясно. Не е много ясно, но ще се изясни.

Неприятна, личност.

На нас и локалната такава ни е повече от достатъчно. :)

С много думи нищо да не кажеш. Браво, Сталинка.

Заглавието на статията е откраднато от Божинката.

Божинката повече работа щеше да свърши от тая. Тъжна история.

как се учат на запад да говорят и да не казват нищо.... алчна овца.