Крайният срок за управител на БНБ изтече без нито една номинация

Никоя парламентарна група не издигна кандидат в деловодството на НС до 18 ч. днес

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато искаш те правят на луд сега нямало кой лев върху лев незнаете как да удържите в стра ата конкйрс правят и после парламента с депутатите с 4 пръста кри инални досиета ще му гласуват акон и ред да управлява на всички българи парите и после ще им носи кръста Исус умря.

съвсем друго е шишита -прасета да си го назначат и да се започнат схемите с кражби.Примери много. На финала БНБ проспала случващото се.Виновни няма.И парите ги няма.

"Управляващата коалиция записа в споразумението си, че всички партии в нея ще излязат с ОБЩА кандидатура..." ОБЩА ли?! КОНКУРЕНЦИЯТА ражда КАЧЕСТВО, драги СМЕТКАДЖИИ!

Никой не ще да има нещо общо с харвардите!

Я си имам тапия от Харманли. Четири години изкарах. А постъпих на 6 години. Мислим има общо нещо с Харвард. Нали и двете школа почват с Хар.

За другия път ще се самономинирам. Можем да четем. Можем да пишем. Не гепиме. И колело можем да карам. Бръснем си брадата еднаж седмично и си мием нозете през ден. Имам и едно сако от баджанако.

Парламентът започва нова процедура по избор на шеф на БНБ, след като управляващите не успяха да постигнат консенсус по една обща фигура. Номинацията на Любомир Каримански, внесена от ИНТ, не е успяла да убеди останалите три партии в коалицията, че това е именно подходящият бъдещ гуверньор на БНБ, научи Епицентър.бг. Лютата битка в политическите среди кой да оглави БНБ се водеше ожесточено в последните седмици. Към края на тази вечер стана ясно, че упрвляващите нямат окончателно избран от управляващото мнизинство кандидат за наследник на Димитър Радев. В парламента се завъртяха имената на банкера Калин Христов, на шефа на бюджетната комисия Любомир Каримански и на още една дама. Хората на Слави Трифонов държат на Любомир Каримански, който е подкрепян и от ДПС. Освен това от ИНТ настоявали в "раздаването на карти" да участва и кандидатурата им за овакантеното място в Конституционния съд на Ива Митева

да узакони схемата 9 млд. за 9 дни през 9 секунди.

за Централния затвор.

сложете психопата невротик Калин Христов и ще разкаже играта за 1 месец на тая клета държава. да си опичат акъла от ПП.

Че Дянков. за какво го върнаха и го дават по телевизиите толкова време? Нали за този пост го готвиха? Театър ли разиграват или нещо се обърка?

Никой не иска таралеж в гащите си.

Ристе, Прокопи е твоя фаворит

Бойко, изкарвай белия кон, че тия идиоти съсипаха държавата

Май никой не иска да ми свири по свирката.

Навита съм. От 20 години работя счетоводство, включително няколко в банка. Не знам що не ме предложиха.

Проста банкерска задачка със силно занижена трудност - с 2 милиарда долара, откраднати преди 30 години, колко български (а и не само български) политици, управници, хора с влияние, от службите, прокуратурата, медиите (като Болен Сидеров, Копейкин, Капута Бареков, …) могат да се купят? Колко силно обезценени активи и бизнеса?… Нали години наред се спрягат прословутите червени куфарчета! Какво са 2 милиарда долара за България и то труда 30 години? И равностойността им сега например (да не говорим за пропуснати ползи)! И кражбата (“узаконена”, тоест не преследвана и несанкционирана) БИЗНЕС ЛИ Е?!?

Тодор Вълчев като гуверньор на БНБ съдейства на руския гражданин и офицер от руското военно разузнаване - Кръстникът Андрей Карлович Луканов да открадне целия ни валутен резерв - 2 мириардй долара, и след това Луканов изпълнявайки напежданията на Москва да попречи на присъединяването ни към ЕС обяви мораториум на плащанията ни по външния дълг, с което изолира присъединяването ни - изолира ни от света - с аргумента, че … сме нямали пари?!?! Ами естествено, че няма да имаме като ги открадна, бе! Мисля всички помним Лукановата зима! И за тази отромна кражба на 2 милиарда долапа има(ше) не само доказателства и докувенти (журналистката Манолова), но и Комисия за разследването й в парламента, на която бяха извикани да дадат обяснения и Луканов, и Тодор Вълчев, и Манолова (с документите), че и Иван Костов! Тези теща помните ли ги?!? Защо още не е разследвано това огромно престъпление? Защо нито един главен прокурор не се зае?!? Това е риторичен въпрос, имайки предвиден какви безобразници ни натресоха и се изредиха на този пост!

Тогава изгря звездата и на друг отявлен “банкер” перач на мутрите - Емил Хърсев…

Този Тодор Вълчев е евреин. Луканов със сигурност. Доколко произходът им повлиял в действията не се знае.

Стария шеф на БНБ ако става, ако досега си е вършил работата както се очаква, защо не го номинират него и да продължи да си работи.

Какво направи за отромното пране на пари и корупция?

Като никой неще да я закриват!

Онова леке Иван Искров (“Назад, назад моме Калино…”) защо още не е изправен пред съда - поне за КТБ?!?

Врътки тук, врътки там..за зрителите ще има един ГОЛЯМ....

Ами да се номинирам аз, кво толкова

Важно е този път да изберат гуверньор, който да НЕ прикрива кражбите, корупцията, прането на пари и безобразията в банковата ни система и извършителите им и онези, които им съдействат и прикриват! Защото досега се назначаваха само такива! Като се започне с онзи от ДС - професор Тодор Вълчев (и заместниците му)…

Който и да изберат, като му направят предложение, на което не може да откаже, пак ще си прикриват далаверите.

са преброени!

И колко рубли-путиновки е един лев днес:)

Скоро това ще е Руска Централна Банка!

А дано!

Виж какъв е курса на рублата, бе ахмак! Колко рубри струва 1 лев днес, знаеш ли? Скоро всеки българин ще стане милионер в рубри. И ще воже с този милион да си купи хляб. Евентуално…

Не ставаш за банкер. Седни си. 2.

Курса е, колкото на японската йена например. Значи японците трябва да са умряли от глад..... А великите американосите дължат на Япония над трилиона долара. Понял??

Кой иска празна каса?

С тия дългове по няколко милиарда през ден.

няма луд, после да бъде на Народен Съд и Трибунал!

Продавам рубли за тапети

Може ли аз?

Не ти трябва. Явно търсят някой да обере пешкира.