Краставиците най-скъпи и най-евтини по борсите и тържищата през последната седмица на октомври

От началото на 2020 година цените на едро на храните са спаднали с 6.30%, а на годишна база, спрямо 30 октомври 2019 година, са се повишили с 11.83 на сто

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за спекуланти. не само на лекарства.

."""На седмична база най-много са поевтинели краставиците от внос (-7.8% до 1.54 лв./кг), следвани от червения пипер (-4.2% до 1.37 лв./кг), морковите (-3.0% до 0.65 лв./кг), зрелия чесън (-1.4% до 4.20 лв./кг) и доматите от внос (-1.2% до 1.67 лв./кг). Без промяна в цената е зелето (до 0.63 лв./кг). Най-много са поскъпнали, както и предходната седмица, оранжерийните краставици (+24.2% до 2.21 лв./кг), следвани от зрелия кромид лук (+8.2% до 0.79 лв./кг), зеления пипер (+5.9% до 1.25 лв./кг), оранжерийните домати (+2.2% до 2.35 лв./кг) и картофите (+1.5% до 0.67 лв./кг).""""Много интересно четиво,непрекъснато се повтаря думата внос,внос ,а едно време изнасяхме за целият соц .лагер и Близкият изток

Хранете се природосъобразно,според сезона! Доманите и краставиците зимата са найлонови. Туршийки,зеленце и мръвки са зимните храни! С винце и ракийка по 1 чашка разбира се! Лятото е за зеленчуците!

Заглавието Кърти МиФки - Краставиците Най-скъпи и Най-евтини по пазарите .

Ковидът удари много лошо по извънбрачния секс, и недоклатените съпруги и педалите са минали на краставици...

Едни зевзеци в аАфрика, пролетта бяха открили авокадо "болно" от ковид! Та, как няма да са скъпи краставиците? Все пак един PCR test е 100 лв. Може би тестват всяка краставица с тези тестове и така докарват и бройката от 12 000 теста ;)

Нека Деница Сачева приказва, че предвиденото увеличение на пенсиите 2021 година с 5% и е било "изчислено" по швейцарското правило. Сега тя като види краставица, ще съжалява за "гръмоотводите" на пенсионерите със зелени чорапи и пазещи се от такива змии като нея, заради пандемията.

Чи кви краставици по туй време Ния сига ядем ряпа и моркови за салата Га заколим прасето по Коледа тогаз Ши ядем бахур и кожа и свински уши и пача

Да бе.... Българинът, както е известно, винаги се е прехранвал с киноа, амарант, рукола, артишок, аспержи тапиока и миди Сен Жак! Какви са тия репи??? П.П. Какви краставици през октомври бе??? Що за тъпотии има в потребителската кошница?

Поради страх от вируса, жените спряха да се ебът с мъже и минаха на краставици, с една краставица две благини, хем задоволява сексуалния нагон., хем след това задоволява и физическия глад..Това е причината за голямото търсене на краставиците и пивишаването на цената им.

Стринке Гицке, чекамте около дъбь да тъ ибъ. Ич мъ не е страх от вируси, и вирусляци. У колку часъ дъ тъ чакъм окулу дъбъ? И шъ знайш яку шъ тъ ибъ . Пиши ни съ стиснявкъи. Чакъм , цилувъм тъ.