Красимир Стойчев: "Златните визи" могат да носят на България между 200 и 500 млн. евро

Проблемът е, че не взимаме пари, Малта е взела 2 млрд. евро, а ние нищо, упрекна бизнесменът

Обратно в новината

Коментари - Красимир Стойчев: "Златните визи" могат да носят на България между 200 и 500 млн. евро | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нищо не влиза от 30г в хазната на България, а само в частния джоб на поредния партиен психар , добрал се някакси до власт

Ами да ,като ни управляват глупаци,които мислят само за собствения си джоб,така ще е.

Този не беше ли от Трон ? Не го ли разследваха, и той ли е невинен ?

А бе цървул червен, на нас не ни трябват тия 200-500млн. Просто спрете да крадете 10-12 милиарда на година и всичко ще си дойде на мястото! Да вий.......

Земя се взима САМО с Война. А парите ги ползваме като средство за разпределяне на стоки и земя между тия които са убивали араби, турци, негри и монголци, за да расте България като Територия.... Б. Борисов нека взима парите на чужденците и да им даде ВИЗА/ право да стоят в България определено време - за всеки милион долара- по 6 месеца в годината. И да ги праща по Хотели по курортите. НЕ трябва да пускат чуждениц в градовете да не създават проблеми... НЕ ни трябват Китайския магазини, ресторанти или болници. Имаме си Български. И тия може само да ОТКРАДНАТ бизнеса на българите и българските фирми да фалират, а българите да стоят гладни и без работа. Всички влезли като "бежанци"" трябва да си ходят обратно към Турция или да ги изтребим... Ако трябва и Борисов да застрелят, но арабите и сирийците трябва да бъдат изгони от БЪлгария Сирийците са Османците, които изгонихме при Освобождението.

Прав е ве! Тукашните милионери дане са по читави от ония дето ще дойдат?Поне ще дават по някоя манга,че нашите не дават.

Турците чрез свои фирми регистрирани в България изкупиха най-богатите земи около Марица до турската граница. Напълно законно !

Това бивше ДС ченге ще продаде и майка си за пари, какво остава за българско гражданство.

Българско, ама за да се получи европейско. Да не мислиш, че някой ще дойде заради българското ти гражданство.

леко че да не стане тежко с тези 'златни визи' влизат 100-тина китаеца и изкупуват земеделската земя. и после - какво правим?!

този за пари и майка си ще продаде. аман от БСПарски бизнесмени.

Парите да се инвестират в производство това ще реши въпроса

Стойчев, тя златната виза си я има - наречена БГ гражданство, ама постъпленията от нея влизат в няколко частни джоба а не в хазната.

тоя що говори в множествено число "проблема е наш" ... е виж ВМРО и Каратумбака си направиха кинтите и нищо нема да им се случи освен порицание пред строя . а освен това само разни раследвани за пране на пари и наркотици идват у нас ... аре без програма моля ...

Късно е вече за подобни печалби. Краси Стойчев използва произхода и партията, но да се дават визи на хора, които биха платили , за да ти унищожават държавата вече е недопустимо. Последният или де да знаем кой всъщност руски наркотрафикант се оказал приближен до руското разузнаване. Нима може да се вземат пари от такъв? Това просто може да е терорист, който да пробута милиард за акция на стойност 100 млрд. Не става. Не може да се взимат пари за наемници.

Е нали наш'те бизнесмени тръбяха, че няма персонал,че искали моля ти се огромни заплати работниците, нали те бяха кадърните.... сега какво излиза - канят богати конкуренти в Бг - които да им отнемат и малкото останали труженици, или вероятно богатите "чужденци" само ще харчат у нас спечеленото наам къде си..... Ай Си Ктир ще кажа аз на тоз вопъл из недрата на бизнеса.....

"Пътят към Ада е постлан с добри намерения"

Дали е нищо, я вижте Шкембе Воевода е станал като плондер ;)

Това е от лапане на аванта, на държавна софра, парите са отделно!