Кой ще управлява газовата борса?

Операторът на платформата за търговия ще стане известен на 25 март, след закрито заседание на КЕВР

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой ще управлява ? Ами Чекмедже Евро Премиер ! Дано пукне до 4 април !

Истината БЕШЕ South Stream с 780 000 000 долара преносна печалба и 1000 работни места. Другата истина БЕШЕ Белене с 4 реактора. Вие МУТРИ прости, нагли и алчни съсипахте енеегетиката у нас.

Arcadium

Ще се намерят кьорсофраджии да я управляват, не се притеснявайте.

Кюлчев Чекмеджиев естествено. Той управлява всичко в Територията.

Защо Бързате ? Направете го на 25 април , или трябва да направете поредната мръсотия на Българския Народ ! Както върви може да предизвикате бунтове и се страхувам да прераснат във въоражени , на мен нищо няма да ми направат , а на Управляващите ще хвърчат глави , никой няма да се съобразява с ЕС ! Дано се успокоят и нищо не пипат защото аз виждам как хората са настръхнали и искат още днес да изхвърлят тази Власт и да се саморазправят с министрите !

И ДЕЦАТА ЗНАЯТ КОЙ - ОНЯ КОН В ЦЕНТЪРА!

Това са посредническите фирми (лапачите ) .Ето защо газта е най скъпа в България ,а Ромъния и Чехия си газифицират дори и селата...

Каква газова борса, какъв хъб Балкан, веее! Че то в бегето освен руска газ и газ от септичната яма на зайчарника има ли? Къде му е на газовия шейх от Банкя добива от шелфа на ЧМ, дето го раздуваше на предишните парламентарни избори? Що за идиоти се връзван на словесните полюции на гавазина на комунистическия диктатор Живков и моньо-горския?

Германската Friedrich Vorwerk иска да ускори инвестициите си във водород - мутрите !!! Защо ли сега се разбързаха да дадат концесия на нашите хора ?!? А пък газов хъб "Балкан" е най голямата смешка в енергетиката !!!

Каква "българска" борса за газ бе, мискини? Ние вадим ли газ или само купуваме. Колко маймуни на клона ще купуват-препродават газ за сметка на крайния потребител. Коя българска фирма има толкова пари за спекулации?

Мина 8-ми март, а шегите на Амура се развихрят. Газова борса и Газов Хъб при наличие на един доставчик ? После се чудим защо сме на това дередже.

Кой щял бил да управлява газовата борса Ами някой руски кавал ши я управлява

Е, как кой - инспектор Жипвков в с тлъстото шкембе, пълното чекмедже и празната тиква.

некои от родата ще се сдобият с яхти за по 20 -30 000 000 евра , а всички ползватели ще вият и псуват , гарантирано е по ;закон ;

Костов ритна Син поток и той излезе в Трабзон,минус 17% е цената за турците Герб ритна Ю.Поток в Турция,63 млрд.м3 на година.600 млн.д.бяха таксите. В нашия Хъб газа идва с платените комисионни на гърци и турци.Та на каква цена ще продаваме ,?

Без собствено производство на газ е пълен капут

Валери Митков един виден масон който открадна пръстена на Лора и къщата на Яворов... Дърпат конците на политиците

Месец Май 2021 г. тръгва Северен поток 2 ! След което газовите оператори ще ми управляват ОПИНЦИТЕ !

Р.Овч.,естествено.

"борсата" НЕ се "управлява" от България!!!!!!? В момента НИЕ сме гъзолизци на краварите!!!!/САЩ/!!! Жалки сме !!!

Ще управляват българските слуги на руска служба. Това са хората които подготвят терена за втори Крим . Те що убиват и гонят всичко българско.

Борсата, хъбчето, както и джипката се управляват от бай гъзан. Дано скоро време срещне мантинелата в насрещното и до там.

Някоя страшна калинка...

Ще се намери номенклатура и за там. Важното е да стане преди изборите и лицензията да е за дълго време.

Газовата борса може да я управлява само един човек и това е тулупа Боко Тиквата! ТОЙ Е!

При положение, че засега има един доставчик ( Газпром) и едно хранилище тези какво точно ще търгуват на борсата?

Газ. И 10 доставчика да имаше пак щяха да търгуват газ. Борса означава, да сменят цените с автоматизиран алгоритъм. Ако искаш да избегнеш това трябва да платиш големи количества предварително или да рискуваш всичко да стане по-скъпо, когато ти потрябва.

Марешки?

Сакьн.+++++++++

Маринела Арабаджиева. Браво!

Ще има ли въобще газ за България.

Газ може и да няма, но диверсификации, хъбове, балкански и турски потоци, реверсивни станции и мно-о-ого приказки на Боце Тулупа, дал Бог!

Тиквата?

Аз предлагам е тоя от снимката. И без друго вече е на кран.. да го сложим и държавата да управлява.

Е кой? Мафията, що за въпрос