Вкараха най-лошите работодатели в "списък на срама"

Десет мъже, чиито компании имат глобално влияние, са избрани в анкетата за 2018 г. - заради злоупотребите с правата на работниците

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не се стряскайте, че ви няма в списъка, става дума за белите държави, България и другите страни придобили статута на руските роби никой не ги брои за хора, те сами не гледат на себе си като такива, нито пък работодателите им са работодатели, а по-скоро робовладелци.

На български работодатели!

Кви работодатели и работници в страна, в която 45 години работната ръка беше безплатна: всеки работеше всяка година един месец ангария/бригада, 2 години трудова повинност /уж армия, работата и професията и заплатата ти я определяше държавата /партията, разбирай червената номенклатура, без възможност за договаряне, а синдикатите бяха продължение на същата номенклатура. Мислиш ли че сегашните работодатели от същата номенклатура гледат различно на бившите си роби .

Къде е нашия Бойко Борисов ,той ми е работодател, но какво прави със скандалния негов бизнесмен Ковачки?

Негов казвам ,защото се рестартира при неговото управление.

Те пък като ша са засрамят!.....

......абе мульо това че ти си малоумник и не те пускат в любимата ти СК си е твой проблем, така де те там си имат предостатъчно червени гниди с едноклетъчни мозъчета, като теб!

Така се става най-големият магазин в Света - като никой не иска да работи за теб..

====До "див капитализъм", абе за това ние българите сме на огромна опашка пред посолството на северно корейският комунистически рай и чакаме с месеци за разрешително за работа в страната на победилият комунизъм северна корея, ей това червените гниди наистина сте с едноклетъчни мозъчета!

ти и да искаш да отидеш в СК, никой няма да ти разреши. Те си имат работници, за разлика от Запада, а и предполагам малоумници като тебе са ги виждали. Пък и сега имат по-важна работа - обединението на Корея

Че ако има едноклетъчен тука, то това си ти, простак

КРАСИМИР СТАНЕВ-АЛБЕНА АД.

Валентин Златев - Лукойл

Гологлаво, не наяло се, алчно лайно.

..а ти? обикновено, плешиво, бедно лайно..?

И 10-те са си го преместили.

Евтини роби като теб ги има в изобилие

Кабелни техници и журналисти с по 400 лева заплата НЕТО. Чудо!

Че то ако пишат нашите, няма да има място за другити.

ТУК ДА ДОЙДДАТ, ДА ВИДЯТ ИЗРОДИ... АЗ ЗА БЕЗОС ЩЕ РАБОТЯ С КРАКАТА И РЪЦЕТЕ ЕДНОВРЕМЕННО!

Ми правилно! Един прост пакер взима 2800 евро + 9000 евро бонус по Коледа. Храна, напитки - безплатни. Отношение към теб - като към Бог.

А за българските кога!?! Или то няма такива...