Коронавирусът удря всички държави и това вече се усеща, заяви Путин

Епидемията засяга цялата система на световните икономически връзки, изтъкна руският президент

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

дръж юздите здраво, а който не слуша ....там в Сибир при белите мечки и те са животинки!

Няма да са гладни я!

Дааа, кофти е да ти намаляват приходите заради спада цената на нефта! Не остава достатъчно за теб и глутницата приятелчета на държавната трапеза. А останалите руснаци - тях, така и така, кучета ги яли!

А тука кой гушка, щот цената същата. При 140$ и при 49$ , се е 2,20-2,30лв. за литър.

Който си има държави, него удря. И колкото са по-големи и ламтят за още, толкова повече са заразените.

Лошо му става на путя, Преди малко турският министър каза че са свалили 2 самолета -руски СУ24 , и са уништожили 3 ракетни установки,

Сеещият войни и заграбвща територии от съседи се тръшка, чему свършват парите!?!?! То не може, хем с всичките съседи да водиш война и да окупираш чужди територии, да ламтиш за чуждото, да разпалваш войни на хиляди километри през десетки граници, да създаваш бежански потици, да пускаш разни вируси, а в същото време да се надяваш, че няма да ти се отрази на финансите!!!!

Вие би трябвало най-добре да го разбирате коронавируса!

Уважавайте смислените и образоващи коментари!

PEYTSCH

Я, колко е умен и наблюдателен ! Слава Путину, че смъкна цената на петрола с 15 долара...Велика и щедра руска партенка...

Я кажи къде да заредим евтино бе умник?!

тоз Путин не знай ли че според част от българите - той самият е измислил ислямска държава бомбардирал е Сирия вкарал е бежанци и съсипал Европа и ето сега ше го обвинят че е измислил и корона вирус за да ни прецака мръсното малко жуже този враг на демокрацията и свобофата - това малко заразно зло ботокс човече

Колкото и да си прост, си написал истина, да Путин и кликата му организират тълпите от скакълци по границите на ЕС, същият индивид нарежда създаване на всякакви бактериологичви, химичиски и вирусни оръжия!!!!

прост ама истини говори викаш :)))

Путин направи от Русия една бензиностанция. Нищо друго няма в Русия освен добив на ресурси и износ на ресурси. За това и извън Москва и два, три големи града там цари беднотия невиждана в България.

нищо друго освен водка и бензин няма в русия дааа мхм и рускини няма и ладички и жигулита

Бе има и едни много бързо долитащи бензиностанции, които когато реши може да изпрати до кухите глави

Въпросът е ще долетят ли,защото всичките му боеспособни части с годното за нещо техника са в Либия,Сирия, източно Украйна или Грузия, за да воюват с местното население, което рушляците унищожават!!!! Забравих Ичкерия и Молдова!!!!

Батето закри военното летище Сащ, сега се търси някой да закрие една бензиностанция

наздарове Володка ...признай че ти пусна коронката и купи вила на Бориславчето

И няма нищо общо аз и в Хирошима и Нагазаки карамфили фърлях)))) иначе си безподобен лизач на оркошрекс от Лозенец не е нужно да го подчертаваш))))

Усещат го най-вече Саудитска Арабия и Русия, защото почти 90% от износът им са въглеводороди. Ние обаче нямаме никаква причина да ни е мъчно за тях, защото и двете страни харчат огромни суми за оръжие, подкрепа на терористи-убийци и за лично обогатяване на шепа шейхове и олигарси, приближени до управляващия монарх.

полуграмотни технократи, нищо не разбират от медицина и бълват глупости за самоуспокоение.Щял бил да спонсорира производство на ваксина - такава няма и няма да има както няма вече половин век за СПИН. - това е трагедията, а другото е ала бала за наивници, а че човечеството се оказа супер глупаво - спор няма. С тези пари ако имаше акъл щеше да живее прекрасно, уви!

те така и с еболата. Тамън запада ликвидира болестта и те съобщиха, че са направили ваксина уж.

и аз така мисля вместо да дават пари за здраве и за хората, то ракети и разни оръжия за унишожение. Самоубийци. А обикновените хора съм и заложници. Относно лека за СПИН...сега там вече науката трябва да влезе в ДНК-то. Вирусите се лекуват само чрез ДНК-то. Има голям прогрес в излседванията, но както казваш вместо да дават пари за прогрес и за науката за здравето, те дават пари за самоунищожение.

Точно с ДнК-ато се лекуват вирусите, особено тия РНК-овите хи хи БХ ти ли си се?!))))

Никоъде не пише, че вирусите се лекуват с ДНК. Някъде да е казано. Пише, че вирусите могат да се лекуват, ако се знае достатъчно за ДНК-то и човек да може да му влияе. Както се казва, човекът объркал компоти с компютри. Примитивизъм.

Хо-хи бъркаш компютрите с компоти. Изменчивостта на вирусите е свърезана с измнчивостта на тяхното ДНК. Вирусът влияе на ДНК-то на човека и оставя свой гинетеичен материал. С днк ЕДВА ли може да се лекува вируса, но ако се знае достатъчно за ДНК-то, може да му се влияе.

Щом Путин казва, значи е вярно, той знае със сигурност!

велик

Велик.... смешник

Е та кво като го е казал ?

Приказки за дебили. Подготвя "братския" руски народ за следващата мизерия която ги чака. Ще хвърлят милиарди за Сирия, Либия и Венецуела и ще оправдаят лошия живот на руснаците с икономически последици от короновируса.

А ЩЕ ИМАМЕ ЛИ ТАКОВА?

Сто пъти писах, няма кой да го прочете. Какви пазари, какви икономики подкрепяте, незабавно организирайте производството и снабдяването с медицински маски. Ей сега, ще се появят дървени философи, които ще кажат,че маските са безполезни и дори вредни. Никой не ви кара да ги използвате, аз искам да съм защитен в градския транспорт и магазина; като ми кихне някой, веднага ще я сменя с нова. Ръцете си мия и без да ме учите, и не само заради ковид-19. Пазарите се сривали, туроператорите фалирали,субсидии щели да дават на засегнатите региони. И как не се намери един експерт, който да опише точно динамиката на болестта, в какво точно се състои проблемът, че леталният изход достига и над 30 %. И то в Италия, страна с много напреднала медицина. Според прочетеното в нета, подкрепено и с визуални материали, сравненията с типичния грип са безпочвени, ковид буквало удавя жертвите, като залива със секрети долните дихателни пътища.

това ти какво искаш не го касае никой. Ти правиш кактото си искаш. Като си многУ способрен - направи производство на маски. да ти видя както ще направиш. Много лесно се дава акъл. На страха очите са големи - зная. Но като молекулулярен биолог ще ти кажа - няма по-добра защита от ЗНАНИЯТА. Давам елементарен пример. Все едно да плашиш хората от тока който е във всеки контакт и да караш държавата да произвежда и раздава електричарски ръкавици за всички хора... е тъпо е.... не се ли усещаш. Или като влизаме в банята да бъдем с водолазни костюми да не се удавим. Ма много лесно се дават идеи. И твоята звучи точно толкова глупаво колкото и тези двете. Просото нямаш ЗНАНИЯ за да го разбереш.

Господине, ако сте молекулярен биолог, първи трябваше да подкрепите написаното, защото чудесно знаете как действат вирусите, а вероятно знаете и детайли за структурата на самия ковид-19, които спестявате на читателите. Вместо да подкрепите един разумен призив за снабдяване с маски, правите несвързани и неадекватни сравнения. Направете си труда и изгледайте материали за картинката в Ухан днес. Нали не искате утре София да е същата?

няистина съм молекулятен биолог и подкрепям само истината и не се оставям да ме водят медии за носа. Снабдяването с маски няма да доведе до ефекта който си мислите. Нямам намерение да гледам картинки от МЕДИИ които целта им е да правят "кликове" за да се изхранват. Има си статистика. Можете да я проверите. Само да ви кажа пример. В Италия над 10 000 са се разболели от нормален грип за тази година. и над 300 души са умрели. А от от Короната под 1200 са разболени и 30 са умрели. Аз работя с ДАННИ. Не се интересувам от ПРОПАГАНДА и МЕДИИ които се изхранват с картинки.

но се заблуждаваш, че всички данни за новия вирус ще ти ги дадат на тепсия. Китай даже не предоставяше официално никаква информация за вируса първия месец. Даже наказа един доктор дето публикува секвенцията на вируса. Чудя се, че дали има нещо ,което се скрива и прави този вирус много опасен

аха. за това ще слушаме тебе. логика....

1. Маските които 99% от хората носят са за предпазване от капкова инфенция. Те пазят ОСТАНАЛИТЕ ОТ ТЕБЕ. 2. ФПП2 маските струват поне 3 евро парчето те намаляват риска 1:20 (т.е. разреждат 1:20) 3. ФПП3 маските са 1:50 струват по 5 евро парчето 4. И двата типа маски след 4-6 часа ползване са запушени. А след 3тия час едвам дишаш. 5. Организирането на такава фирма с материяли (идващи от Китай) щото никой не ги произвежда в европа ще ти отнеме поне 3-4 месеца. и то за нещо което с ПЛАЦЕБО, щото реялно няма да те предпази.

Ето, още един дървен философ. Говоря за най-елементарни маски, ако ще и от плат. защо Медика Сандански незабавно не се пренастрои, възвращаемостта ще е баснословна. Евтини и достъпни за всички, да мога да си ги сменям като носни кърпички. Не съм имал знания, ти пък откъде знаеш кой съм колко зная?

прочети точка 1 преди да троилиш. Те са от плат и те се ползват от лекарите за предотвратяване на КАПКОВИ ИНФЕКЦИИ!!! Аре четее бе.

Тя руската икономика и без коронавирусъа е втасала.

Толкова му е напечено под задника, че и за коронавируса се хваща Като удавник за сламка Обяснимо е, след вчерашните протести

Що ли неси гледа западналата държава,

Как стана така че ,,няколко животинки на пазара в Ухан,, поразиха целия свят ???

как стана, че във фармацефтичния град на СВЕТА (Ухан), порази цял свят. Е ми... много експерименти. То колониране ли на хора ли не беше, то модифициране на хора ли не беше... какво очакваш от Китай където няма етика на науката.

може и да е една...ама е завършила генно инженерство...

за 2 месеца петрола падна от 65 на 45. Няма пари да се усмихнат руснаците. Все намусени, все някой им е крив. Той обаче троши държавна пара в Сирия.

У нас корона вирус все още няма регистриран. За сметка на това имам кокона вирус, прецедента ни са го напъплили и трите му щама, Деса, курни и Лилянка.

И вируса не иска в България.

Тъй, тъй, само рашки, урки, срЪбе и макета дават мило и драго за БГ паспорти :)

Просто никой не иска да го открива тука. Иначе не се притеснявай, сигурно е под носа ти този вирус.

Защо Павка?

Има коронавирус - има проблем, няма коронавирус - няма проблем!