Коронавирусът удари вътрешния и външен транспорт

Разходите са ни същите, а приходи няма, оплакват се превозвачите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

какви загиби бе, нали не пътувате, значи нямате разходи за горива, гуми, масла, тол такси! Едсни мижави заплати само имате да плащате на шофьорчетата, ако не ги пуснете в отпуск. май доста са ви били надути печалбите, защото те няма как да ви се изплащат! Хайде трайте си не плачете като вдфовица за ..... "многострадална Геновева", защото всички ви разбраха как сте ни рецаквали.

Всички търпим загуби тия да не са богоизбрани

Ще загубят малко пари, няма да са с най-новите телефони, ще спрат малко пътуванията и готово. Специално за нашия бизнес не се притеснявам, той по принцип печели много за сметка на работниците, те да му мислят!

Да спрат и Тировете да пътуват.Познат международен шофьор си дойде от Италия преди седмица и вместо да стои под карантина сега отново е там.

Очертава се по-лоша криза от 2008 г ...като почнат да пукат фирмите и хората,които останат без работа също да не си обслужват заемите към банките гледайте какво ще стане

Кой има заеми бе човек, разни мафиоти. Аз нямам познат със заеми.

вероятноста летния сезон да се размине е 90 процента-приходите спират а задълженията към банките незнам как ще стане

Автобусният транспорт трябва да последва съдбата на маршрутките, ако не искаме да приличаме на третия свят.

Е. щом за няколко дена -огормни загуби, значи, по принцип, имат огоромни печалби..Ай стига мрънкане. Всичко ще тръгне пак. НЕ е спряло завинаги...Баси и оплаквачите

Еми и аз имам малко заведение което е затворено и най-вероятно, ако това продължи над 2-3 седмици ще трябва да затворим и уволним целия персонал ... Ама си трая и чакам да видя какво ще стане. Истината е, че не очаквам и 1 стотинка помощ от никой. На всеки е ясно, че парите които дойдат от европа ще ги лапнат тези в парламента и техните калинки и фирми ... Такава ни е държавата - територия кенеф.

Ще го затвориш временно и като се поуспокоят нещата пак ще го отвориш. После кандидатствай за помощи! Временно обаче няма да печелиш,това е лошото...

Ами, отиди да отовирш заведение в Италия...Поредният малоумник, дето се разциврил.....Заведение имал...

Така! Вместо да висиш в нета, отивай в заведението и мисли а) нови рецепти и продукти б) нови канали за дистрибуция деманд ще има, ама половината бизнес е неадекватен. Всичко ще си дойде на мястото, но не хленчи, ами сядай на гъза си и учи, мисли и стани по-добра версия на това, което си сега! Айде!

Защо лъжат? Несвалиха цената на билетите,а бензина падна драстично! Разходи имали,за 3 дни с малки печалби и ореваха света! Не може само на свръх печалва да се кара.

Ето до това доведе западното СВОБОДНО ДВИЖЕНИЕ НА ХОРА И СТОКИ!

Дори един полуидиот знае, че вирусът тръгна от изток...

От Канада - военна разработка от САЩ, има репортажи и новини за скандала от октомври.

Не искаха да плащат за ТОЛ системата. Днес си получиха наказанието за алчността си. За да получаваш трябва й да даваш.

Трябва ни една мащабна криза и хората ще приемат новия световен ред

И какъв е той? Май вече сме в него, щом с един обикновен вирус успяха да докарат населението до параноя та изкупиха тоалетната хартия. Дали тоалетната хартия не е патент на Рокфелер?

Хайде почвайте да пеете "Държавата, държавата да поеме...". Затова милееше бат ви Бойко за еврозоната. Другите държави си имат ЕЦБ, която ще пусне пак едни измислени пари и всичко ще си върви по-старому, само че вместо тоя път да отиват за имоти, ще отиват за фирмите от реалната икономика за да се правим, че нищо не е станало. Няма как обаче на по-късен етап да не усетим, че нещо е станало.

Еврозоната е хубаво нещо, но не е за Ганьо. И утре като дойде Жан и Румен Гечев и Еврото стане 50лева - Ганьо ще се хапе по гъза, но вече ще е късно.

Sa,първо постарай се да разбереш защо долара стана 3000 лв, и тогава говори за Жан .

Разбирам, че си травмиран от миналото и търсиш някаква опора за да не се повтори. Само че грешиш, ако мислиш че тази опора ще е еврозоната. Най-голямата опасност сега е че фиатните валути няма да струват нищо. Разрови се малко в интернет и прочети как се развиват паричните агрегати във времето и помисли може ли в една икономика ограничена от законите на физиката да има сравним ръст на реалните активи. Това може да стане само ако се продават на конвейер нетрайни стоки или такива за еднократна употреба.Е от колко смартфона имаш нужда за да си начешеш гъдела ?

Тъкмо ще спрете да плащате за ЛОБИСТКИ закони от рода на 10 години затвор за споделено пътуване, спиране на Юбер и т.н. Фалирайте,боклуци! Заслужихте си го.

Абсолютно съгласен! Време е скапаняшките автобусни фирми с превозни средства на над 30 години и бакшишите да започнат да изчезват!

Спокойно, всички губещи после ще си увеличите цените с 30% и ще наваксате! Нидейти рива сега!

"Вчера премиерът Бойко Борисов обеща "чист коридор" за международния транспорт." Какво означава "чист" ? От къде и за къде ?

Като изключим производителите на Тоалетна хартия , храни и аптеки ! Във всички браншове е така! Заагубите са ви свързани с липса на печалба, а НЕ с загуба на Дълготрайни материални активи ! Криза е ! Все пак има такива моменти в икономиката , Господа от бранша , отворете си учебниците по основи на икономиката от първи курс /ако въобще имате някакво образование/, и се запознайте с основни правила при ръковедене на фирма, ясно са описани, стрес тестовете, резервните фондове и как помгат за гъвкавоста на всяка една фирма, при такива условия! Когато само прибираш печлба, и не можеш да платиш осигуровките на работниците си при такава ситуация , и то в първите 48 часа! Еми Извинявайте ме , но по добре да Фалирате!

зелените. също в гъз!!!

Всички държави по света ще загубят и всички хора. Ще спечели природата. Много по-малко ще са вредните емисии по цял свят. Така че, като губим не винаги знаем какво печелим. Поне за месец, светът ще е по-чист.

зелените. също в гъз!!!

Пак по български само след ден на извънредна ситуация, почнаха мъмренето. Естествено, че хората няма да пътуват! Сбичкани като овце в автобуси без тоалетни... А като правеха всяка година печалби, тогава всичко наред. Всичко това е с цел, да доят държавата за помощи. Няма да пътуват, няма да плащат Тол Такса. Нали бяха заплашили със стачка? Е, сега ние ще ги стачкуваме превозвачите!

Заслужават си го. С тяхните стари, мръсни, тясни автобуси без вентилация, без wifi, без тоалетна, а на същата цена като FlixBus

Сега за превозвачите и хотелиерите ли да плачем??? Най-големите измамници и гешефтари. А, и за артистите. И там загуби.Тц-тц-тц

Като чета коментарите, вас ще ви убие глупоста и простотията. Не ни трябват болници за корона вирус, психиатрии ни трябват!

Брей, чак пък огромни загуби. Годината има 12 месеца, вие 1 няма да имате същите приходи както другите 11. Колко пък да са ви огромни загубите?! Феноменален е българският бизнес - вече 30 години все на загуба или минимална печалба работи.

Да фалират. Тамън може да почне да пристигат по-малко селяндури в София.

Айде да се стегнеме малко , още няма 2 дни от извънредното положение ! Ми ДА, така ще е известно време! Ако всеки отрасъл почне да плаче...... В трудни времена живеем, на всички ни е ясно! Без паника и това ще мине! Да сме живи и здрави, това е на дневен ред !

На Кулата няма абсолютно никакви мерки

Сега някои ще изкупят бизнеса на паникьосаните.След година няма да се говори за корона вирус.

Грижата за здравето изисква също да се пазите от фалшивите новини. Да отбягвате сайтовете с пропаганда. Защото ако забелязвате напоследък руските торове пропагандират срещу мерките. Искат да не се пазите. Искат по голяма криза

Сега Новия световен ред ще ваксинира/ чипира / човечеството. С помощта на 5G мрежата ще се контролира всеки един индивид.

Пий си хапчетата и спри филмите от замунда...

А мислиш ли че ще има ЖИВИ лекари да чипират населението!

Корона вируса бил по-опасен от обикновения грип .От обикновен грип умират 200 пъти повече хора. Тази истерия е лудост.

По време на криза всички губят както по време на война - богатите имота бедните живота.

Не си разбрал. По време на война почти всички губят, но онези които не губят печелят баснословно. Провери коя година спира търговията между фашистка Германия и САЩ и ще ти се поизясни.

Простите „бизнесмени” със средно или трактористко образование да се спасяват сами. След като нямате пари да псащате на квалифицирани кадри да ви организират и управляват бизнеса го правете сами. Никой не вие длъжен !!!

В Швейцария за подкрепа на бизнеса се отпускат 10 милиарда. Хора разберете, че това е само първият бранш, следва туризма, ресторантите и т.н. Заетите там няма да получават пари т.е. няма какво да харчат, намалява оборота да речем в кварталният магазин той фалира, заетите там също вече не купуват да речем обувки, фалира магазина за обувки и т.н. и т.н. Ако държавата не подкрепи бизнеса ще се ни удари голяма рецесия а може и депресия като 1913 в щатите

Марш да гледаш кози на село бизнесмен разорен.

Местя...

СКОРО В МЪСКУА ЩЕ СЕ ГОВОРИ НА ПОЛСКИ

Може, но засега вие Варшава се говори на руски.

Ами нормално е. Никой не му се умира.

Когато и да свърши всичко това, светът после няма да е същият! Нови отношения, нови хора и нагласи, нови договорености и нови ценности и преразпределение за стотен път на благата. Това чака оцелелите. Край на системата "аванс-заплата" и кютиш там работил-неработил. Не здравите, а силните, хитрите и богатите ще оцелеят, за да им работят такива като вълните сегашни емигранти, напиращи да идат...на майната си, а не знаят, че пак ще са употребени и послушни. Това ми го каза лично Оруел още през "1981" когато бяхме във "Фермата".

Tъпото ни правителство ще убие и без тва едва кретащия ни бизнес с тия глупости

РАСИА ФАЛИРА!

Да ама в РАССИА нема вирус. А руските лекари, които помагаха в Китай са открили ваксина Сега ще я продават на заразените страни и РАССИВ ще стане още по-богата.Не си познал

ТИРАДЖИИТЕ БАНКРУТИРАХА. ЩЕ ИМ ИЗКУПИМ ФИРМИЧКИТЕ ЗА ЖЕЛТИ СТОТИНКИ.ВЧЕРА ИНСТРУКТИРАХ АДВОКАТА МИ В БГ ДА ИЗКУПУВА

да са частници?В белите страни частника има както и печалба,има и загуба! Сега им е времето на загубите,да са си направили финансов буфер ,а не да си купуват скъпи коли,ваканционни имоти,и по няколко ненужни апартамента!

Ей, не мога да чета малоумните коментари. Ей, говеда, само вие ли не разбрахте, че си имаме работа с биооръжие???? Смъртността е огромна. Вижте към момента статистика и престанете с тези 5%: Italy Confirmed: 17,660 Deaths: 1,266 Recovered: 1,439  Active: 14,955 И малоумен да си, ще разбереш, че активните, една част ще отидат в мъртви, друга-във възстановени. В Италия смъртността е горе -долу 40%. Сметнете си. Спрете с малоумията и лакомията.

goose

Всъщност си мноого далеч от истината :) Последните изследвания показват смъртност от 0.5% основно заради масата недиагностицирани случаи, които минават без симптоми и никой не търси лекар за тях :)

Виж, и аз мога да работя с хипотези и да си измислям модели. За 0,5% тези глупаци в света затварят цели държави? А колко загинали има, недиагнпстицирани? Сложил съм официални цифри, това са фактите. А ти продължавай да се хилиш надменно и се моли да те прескочи.

След седмица две ще запеят друга песен. И ние в Италия отначало не вярвахме. Ама като почнаха да избират в Ломбардия кого да спасяват и за кого няма апарати свободни, разбрахме положението и се кротнахме по къщите си. В България предполагам, че няма да се разбере умрелите от какво са умрели, за да се поддържа успокоение, че няма нищо и правителството се справя.

ПИМКАДЖИЯТА ФАЛИРА!!!!

траурните агенции ще просперират

В бизнеса не са ли чували за бели пари за черни дни.... Кризата още не е започнала и те вече ще фалират. Ганьо-бизнесмена смята, че като види някой лев печалба и трябва да си купи джип, Версаче, палат и да завърти любовница. Истинските бизнесмени са чували за спестявания и реинвестиране на печалбата

тотален срив на икономиката ...проблемите тепърва започват.

Целта на малоумното правителство е да фалира малкия бизнес в България, искам да знам ще ме освободят ли от вноските този месец за автомобил ипотека осигуровки и още един кредит имам, от Перник съм и имам магазини за дрехи които вчера затвориха до 29.03! И каква е логиката хранителните да работят а другите не?

Че от къв зор да те освобождава?! Доста си нагал не осъзнаваш ли. След като нямаш възможнос за кола и жилище ще си свиеш разходите. И аз искам бентли но не съм теглил кредит да си го купя.

Много можеш да искаш ама си редко тъп, а 10 човека които работят при мен какво ги правиме бе лумпен

Трай ма граовец

ЛОГИКАТА ЧОВЕЧЕ Е ДА ОЦЕЛЕЕМ, А С ТВОИТЕ ДРЕХИ И ТВОИТЕ БОРЧОВЕ, ТОВА СИ Е ТВОЙ ПРОБЛЕМ... БЕЗ ХРАНА НЕ МОЖЕ ТИКВО!

Как може да са им същите разходи на превозвачите, като има срив пътуванията? Осовния елемент - гориво и амортизация не се налислява????

Всъщносъ при това положение ако продължават да извършват редвони курсове през 30 мин, те са си виновни.