Корнелия Нинова: Министър Стоянов лъже и манипулира

Политиката е преди всичко носене на отговорност. Нека служебният кабинет носи своята сега, заключи лидерът на БСП

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е най секси снимката на Кака Кури,жсе едно държи мъдете на Мунчо?

Тези некадърници само 7 месеца се задържаха на власт, ама направиха поразии колкото за 70 години! Добре че бързо се отървахме от тях! Въобще хубавото на комунягите е, че дойдат ли на власт, бързо бързо се омитат!

К. Нинова: "В ДКК има 16 дружества. От тях са сменени съветите на директорите на три, а не на 14, на други две са сменени само управителите и двама ликвидатори, единият поради смърт." Корнелия УВОЛНЯВАЛА и УМРЕЛИ. :))) ... Корнелия е НАЙ-ПРИНЦИПНИЯТ политик, населявал територията България. ВИСОКА топка, МНОГО ВИСОКА топка е за политиканите и, естествено, всички НОНСТОП СЕ УПРАЖНЯВАТ на НЕИН ГРЪБ. :)))

Тя ако беше се задържала още малко, щеше и да назначава умрели!

А след като в последния момент за шеф на НИТИ Казанлък назначи библиотекарка, но пък шф на Общ. комитет на БСП, хич няма да ѝ се вържа.

Никой не лъже повече от Курнелата. Това е очевиден факт.

Киро е по-голям лъжец

Ама така е бе Куро, всички други лъжат само ти говориш истини!! Де да беше така ама не е!! Ти си най-отвратителният политик и държавник в 30 години преход!!

Тази няма грам срам, такава наглост и дебелоочие са рядко срещани. Записи има за българско оръжие в Украйна през Полша, мисля и Билд дори написа статия, ама всички лъжат, само тя казва истината. Чудя се тази как се гледа в огледалото.

Не спряхте да я хулите и обиждате, а тя е праволинейна и принципна за разлика от много други политици. Дано има повече като нея занапред.

Праволинейна е в наглост, лакомия и лъжи. Няма място в една лява партия тази комсомолка капиталист!

Руснаците казват ако може да им се вярва разбира се че сме изнесли 4,5 хиляди тона оръжие и боеприпаси за Украйна през Полша. Преди време когато беше войната в Сирия за ислямистите също сме изнасяли оръжие и боеприпаси. Във видеоматериали ясно се вижда на сандъците че нещата са произведени в България. Да изнасяш оръжие за терористи и фашисти е престъпление! Другарката Нинова ще се докосне до любовта на народа скоро на изборите. Народа нека да я оцени по заслугите и. БСП с нея са едно нищо и може дори да не влязат в парламента. Време е тези червени капиталисти да си гледат бизнеса и да ги няма в политиката изобщо! Престъпници!

Ще ми докосне с топлите си устни на дедо ми гордостта.

Ей,прост народ и това е ! Браво на Нинова ! Другите държави ще печелят от цялата работа ,а ние,ербапите ,понеже всичко ни е на шест , ще се правим на принципни .Абе я се скрийте бе .Та нали това отива в бюджета на републиката .Утре ще ми ревете за субсидии,помощи и прочее .

КОЙ И ВЯРВА НА КОРНИ? Нея и Станишев я махна като зам. министър, забравихте ли? На нея всички са и виновни. Освободи се от всички знакови личности в управлението на БСП, заобиколи се с Божанчета, а че скапа Партията какво и пука? След оръжейните сделки, предполагам е заработила добре. За поколения напред. Срамувам се, че съм гласувал винаги за БСП. Срамувам се от нея. Браво, че това управление свърши. СОЦИАЛИСТИ, ЗАЩО ДОПУСКАТЕ ТАЗИ ДА НИ СРАМИ? ВСЯКО НЕЙНО ПОЯВЯВАНЕ НИ ВРЕДИ, ГУБИМ ГЛАСОВЕ. ТАКАВА НАГЛОСТ НЕ Е ИМАЛО ДО СЕГА.

Вярвам на Нинова!

Ей, този червен боклук не мирясва, изпреварва вече и Манолова.

Како Кури, има доказателства, има записи как се товарят украински самолети. За кое точно лъже ?

Г-жа лъжа обвинява друг,че лъже,а тя милата света вода ненапита.Ха,ха,ха!

колко и да лъже пак е по малко от корнелия

Ти каква отговорност понесе?! Разсипа и партия и държава, а още имаштрибуна за глупости! Изчезни!

Не може Курни да понесе КОРА на РадеФ, забит в дебелия й гъЗ ... А Курнито така искаше РадеФ да й го мушка ... само че не и отзад !

Истината не съществува. Всичко е въпрос на гледни точки. Всеки може да казва, че другия лъже и всеки ще е прав. Политиката е умението, да смажеш противника по всякакъв възможен начин.

Корнелия, ма, стрино, ама като лъже - отивай и го осъждай! Не ми губи времето да плямпаш по медиите. Гражданите подписаха твоята присъда още в Ноември, 2021. На нас не ни обяснявай - обяснявай се на съдията

то кой лъже е ясно

нинова вече е толкова компрометирана, че и истината да говори, никой не ѝ вярва, да си ходи по седесарските митинги и да не ни занимава със себе си.

Комунистите стават много чувствителни ако някой започне да лъже повече и от тях