17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бати бизнеса само на компенсации и помощи а работещите все по бедни и едвам свързващи двата края всичко на наш гръб ебемти Харвард

Не мога да разбера какво стана с пазарната икономика, не може да се справиш отпадаш и друг ти взема мястото. Какви субсидии какви компенсации, пълни глупости. А данокоплатците питахали ги преди да им раздават парите на тези псевдо бъзнесмени които по принцип са свързани с властта.

принципно си права, но държавата в лицето на клиро вампиро е много виновна в случая понеже води не изгодна антибългарска политика в угода на американците предимно. С енергоизточници, с ресурси, социална политика... Няма бизнес, който да издържи на това, включително и нашите мутро-бизнесмени.

Приходите по капиталистически, разходите по социалистически.

Според мен кирчо и кокорчо работят само за себе си. Занимават се само с енергийните въпроси, които вярно са важни но и много печеливши за собствениците. Има и други неща, които са за всички и са важни. Както каза Б. Б. Една лъжица асфалт не са положили.

Коментарите са лимитирани под тази статия, защо ли мърши долни ? Свобода на словото, а ? Нещастни сте до безкрайност!

от Русия с рубли... Ние ще продължаваме ли с "евтиния" американски газ????

Корабите с газ били тръгнали, за да пристигнат юли--август... Тия кораби с гребла ли са или с платна, та ще пътуват повече от 2 месеца до България или Гърция?

...няма никакви кораби...виртуални са...

О, дааа. тръгнали са! А въздушната им охрана срещу руски набези в Средиземно море ще бъде извършвана от български F-16!

Джанков е фашист иска да гледа паспоерите еврвите и чужденците

Трябват ПРОТЕСТИ... Всички чужденци- араби и китайци, бежанци, мигранти, трябва да ПЛАЩАТ 10 пъти ПОВЕЧЕ от българите за ТОК, за да е ниска цената за Българските фирми !! За украинските бежанци, може да се направи ОТСТЪПКА да ПЛАЩАТ по- малка ТАКСА, в сравнение с арабите и китайците, Но и украинците трявба да ПЛАЩАТ месечна такса, например 5000 левва, ако искат да стоят в България. . А араби и китайци- по 50-100 хляди лева.. Иначе, да се махат !!! ВАЖНОТО е за нас, БЪЛГАРИТЕ да е ЕВТИНО и да живеем добре... Като запалят, съборят китайски ресторант или китайски магазин или арабин Дюнер-джия, ще има Пари и Работа за нас, българите...

Всичко разбрах..само не разбрах какво ще правите със раята..как ще оцелее хърбата ...накрая ще останете само министри пенсионери и мафиоти демек бизнесмени ..

Каква газ от русия? Такава доставят само на НБУ до кабинета на Игнатов.

А Иван Иванов получил филмова награда за "Уроци по немски"? Това щеше да е яко през втората световна война? Но построили си златно даскало с такива уроци по немски, в Израел златно даскало няма

Кирчо раздава нашите данъци на едрите бизнесмени, те пък в замяна спряха стачките и го оставиха на власт. А за нас, обикновените хора, останаха високите цени на храните и енергията. Един хляб "Добруджа" при "лошия" Борисов преди само една година струваше 1.20 лв, а в момента при "спасителите от Харвард" е 2.50 лв, с тенденция цената му още да расте. Оставка, аматьори!

платените тролове плащате данъци?

Абе ти връзка с главния мозък шмаш ли? Света отдавна не е това което беше преди една година. Толкова ли е трудно за разбиране?

Така се оправдаваше и Тодор Живков, когато вдигаше цените - с международното положение...

Липсва им само Азис и Евгени Минчев на тази снимка

Вместо да се създават конфликти и проблеми ,правителството, ако е национално отговорно ,да закупува газ по схемата на Русия ,която е наложена поради санкциите на САЩ и ЕС.Компенсациите водят до нови заеми /което вероятно е и целта /

Бизнесмените ги уредиха. Сега ако се погрижат и за нормалните хора работещи за тези бизнесмени ама за народа никой не мисли нито властта нито бизнеса

Унгарски Евро депутат по адрес на Кирил Петков : "Правителството на България, което е решило да срине не само собствената си държава и икономика, вече става опасно за цялото съществуване на ЕС. Разделението в България вече е видно от месеци, но това не трябва да рефлектира на всички страни”. Думите са на унгарският евродепутат Ерно Шалер – Барош, който изнесе реч пред комисията по международна търговия на ЕС в Брюксел. Евродепутатът заяви, че българските управници явно са решили да убият икономиката на страната, която е зависима от руският нефт на 95%, „но това няма да го допуснем за Унгария и ще се противопоставим с всички средства на тази лудост”. „Едни продали се на САЩ измамници рушат интересите на ЕС, опитват се да разрушат всички търговски връзки между ЕС и Русия в полза на частните си интереси. Тези хора в момента управляват България, а премиерът на тази страна може да се окаже и гражданин на Канада, същата тази Канада, за която вече на всички е ясно, че имат военни офицери в Украйна”, добавя Ерно Шалер – Барош.

ти си брутално луд бе андрешко

Едва ли има по-лошо от качващия се (макар и според платените медии) рейтинг на Пожарникаря и Атанаска ,на Костя Копейкин и ,,проклятието,, ДПС !

Киро простото ще тегли заем, който ще даде на чорбаджиите изедници, а раята ще го плаща. Това е схемата. А Мунчо Фатмака, ще говори общи приказки, докато прави лицеви опори и се набира за коремно, ни лук ял, ни лук мирасал.

Странно, като дърпаш парички от портмонето, без да си слагал известно време в него, какво става след това, свършват ли?!

замръзяване на минималната заплата и УВЕЛИЧЕНИЕ НА ДРУГИТЕ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИЙТЕ да компенсират честото увеличение на минималната заплата тази година

Хайде сега и обикновеният българин са обяви протест. За по-високи заплати. Повече сме от бизнеса. Стига с геноцида. Ония ще карат майбаси, ще цоцат държавата, а бедния човек ще плаща заеми! Не може така!

Значи утре цените на газ и метан по бензиностанциите трябва да са на цени от Април месец и хляба също трябва да го върнат на цени от Април защотот два пъти го вдигаха май месец.

естествено бизнесът се наведе ниско и удобно! познайте защо!

Драги Щирлиц , Лолман и Подозрителен , правителството преминава през тежки (предизвикани не от него) кризи , очертава ясни цели ... Защо наливате вода в мелницата на крадливите саботьори , нарекли се опозиция?

шубето е голям страх от нови избори....

Кире, Линда (премиершата) как ли ще реагира ако отворя безглутенова сладкарница срещу линдината с цени 5% под линдините? Това по икономическите закони на харвард разбира се. Нали така правите харвардите?

Само да отбележа, че си много прост.

и грозен и грозен. Предпочитам грозен и прост, отколкото умен и красив.

До тук с неподдаващите се на изнудване.

Всички искат, кой ще заработва не е ясно.

"Сочещият към вратата" подозрително бързо омекна и обещава щедро. Ама едно е да обещаваш, а друго е да го изпълниш. Все си мисля, че нищо от обещаното няма да се случи.

Какво получава служителят? Ясно е че бизнесът ще цоца яко от държавата(демек от всички, които плащаме данъци), но какво получава един редови служител, който работи, плаща данъци, понася инфлацията яко и пряко? Нали щяха да са комплексни мерките! Щеше да има за всички! Да попитам и бизнеса: вие какво поискахте и дадохте на служителите си? Защото закономерно е, ако един човек е притеснен финансово, то той не е ефективен и ефикасен! Поне не ви ли засърбя задника когато не поискахте нищо за тези, които ви градят бизнеса?

Този въпрос задай на работодателя си. Или ако не те устройва, го смени.

Ухаа, ще има пари за нова джипка.

Да се краде от бюджета комисионната за газа и скъпия ток, значи че ще закъсат тия дето са на заплата към бюджета.

Да го Д.У.Х.А.Т. тия които са на заплата към бюджета. Те са на държавна издържка така или иначе.

Кокорчо е пич.

И какво стана ся? За да оцелее още няколко седмици правителството ще си плаща на всички, чрез компансации, които пък ще взема от нас и ще тегли още заеми? Браво!

Кирчо и Кокорчо тупкат топката , лъжат и мажат докато пипнат парите от ЕК и си ги разделят! После ще изчезнат тихомълком както се появиха! Няма проблем да раздават пари за компенсации защото те също са заем! Не знам до кога в България ще търсим ОПРАВЯЧ!

Заем на отрицателна лихва си е инвестиция. Те тия от министерството на господин Моше(нник) (Лорер) не са балъци. Балъците сме ние, дето им се връзваме.

КОЙ НА КОЙ КАВО СТИСКА НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА....АКО ВДИГНЕТЕ ТРЕТИ ПЪТ МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА В РАМКИТЕ НА 2022Г. ОБРИЧАТЕ МЕН И 2 МИ ДЕЦА НА ГЕНОЦИД....ЗАЩОТО ИЗДРЪЖКАТА МИ СКАЧА ТРИ ПЪТИ А ЗПЛАТАТА НЕ МЪРДА....... И НАКРАЯ УЧИЛ НЕ УЧИЛ, РАБОТИЛ ИЛИ НЕ МЕТАЧИТЕ ПО УЛИЦАТА ИМ СЕ УВЕЛИЧАВАТ ПАРИТЕ И БРОЙКАТА НА ДЕЦАТА ИМ А МОЙТЕ СА ОБРЕЧЕНИ НА ГЛАД И ДА НЯМАТ БАЩА ПРИМЕРНО ЩОТО ВСУИЧКИ ЗАКОНИ СА НЕДЪГАВИ И НЕПРИЛОЖИМИ В РЕАЛНОСТ...ИЗОСНОВИ ТРЯБВА ДА ГИ ПРЕРАБОТЯТ В ПОЛЗА НА ЦИВИЛИЗОВАНИ, ОБРАЗОВАНИ И ДОБРОНАМЕРЕНИ ХОРА...... УВЕЛИЧЕНИЕТО НА МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА ДА Е ОБВЪРЗАНО СЪС ЗАДЪЛЖИТЕЛНО УВЕЛИЧЕНИЕ НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ, ПЕНСИЙ И Т.Н.

Като гледам бизнесът , само дърти пръдльовци комундета, нищо добро не ни очаква , затова отдавна престанах да купувам български продукти ообено на големите фирми които са основно на крадци олигарси !!!

"Московският завод на "Рено" ще се върне към производството на легендарния модел "Москвич", написа в личния си блог кметът на града Сергей Собянин, цитиран от ТАСС." Току що ми се роди син и ме интересува къде мога да направя вноска за Москвич, че като стане пълнолетен вече да ми е излязъл реда и да мога да му взема.

Синът ти няма да доживее, заради чипсовете и бургерите ;).

реда ти за Москвич ще излезе,ама няма да имаш пари за гориво.Та еба в еврогея нещастен

Демек пак ние ще плащаме компенсациите за бизнеса на политиците които теглят милиарди....Ебем ти комунизма...

Еми такъв ни е Цивилизационния избор - живот на кредит. Дето вика хампарцумян - скоро очакваме ипотечни кредити за 50-100 години - един апартамент ще се изплаща от 2-3-4 поколения. Така е в Цивилизацията на Избрания Народ - кредити, кредити, кредити. лихви, лихви, лихви.

Много е лесно да се раздават пари, които не са твои, а са на данъкоплатците. Само, че изглежда не е толкова лесно да кажеш цялата истина. Откъде идват пези пари? Явяват ли се инфлационен фактор? Кой ще плати сметката за тези компенсации? Няма ли това да е цялото общество, като най-силен ще е ударът върху хората с фиксирани доходи? И най-важното: Можем ли с компенсации да настигнем инфлацията?

А откъде ще вземе правителството всичките тези пари - компенсации, издръжка, социални помощи, лечение и пенсии на украинците - май ще се нагълтаме с още много заеми. Горките ни деца и внуци...

Тролефермата на Герб ги нямаше цял уикенд,но днес са на линия в пълен състав( и петимата са тук и са нацвъкали по 5 поста

Киро Истината и Асен Амбреажа нали последно се страхуваха от протести? Що така рязко клекнаха пред исканията на бизнеса, при все, че досега не предприемаха нищо 6 месеца?

Да му се невиди и бизнеса. Всичко им е най-евтино в региона, данъците най-ниски, работната ръка най-евтина. И все са на умирчка.

Не че ги защитавам, но и покупателната ни способност е най-ниска в ЕС. За да печели бизнеса трябва да има търсене... За да има търсене трябва да има доходност...

"ЕС е разработил решение как покупките на руски газ да не нарушават санкциите" В общи линии се казва,че ако плащанията в долари и евро в банката на Газпром са извършени както е по договор без промяна на сумата, санкциите не се нарушават. Единствено Полша има несъгласие, но това е реакция на излъганото овчарче. Предполагам, че и нашите пуделчета ще ревнат "против" защото е тъжно да разбереш, че си прецакан от "солидарността".

задниците си,май?!

Кви мерки, кви 5 лева - пътници сте! Грабвайте багажа и обратно в Канада или на майната си! Народът ще ви измете на 18 май!

ама тия са уникални!

начало тези идиоти управляват с контрамерки и компенсации на собствената си политика. Това е налудничаво, честита промяна.

по другите щатове дават по 1000$ на калпак месечно