Компания в Полша плаща за намиране на работници

Почти половината от местните компании в Полша срещат проблеми при намирането на нови служители

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега БГ фирмите за наемане на работници щесе нагушат,хем от кандидата за работа, хем от работодателя.

мръсните копелета, предлагат на новите си работници по-лоши условия и от тези на робите. по-добре безработен, на помощи и на харчлък, отколкот да робуваш на идиоти. айде, намирайте си некви тъпаци. с калашник да търсиш - може и да не намериш.

Това за Полша ли е?Май никога не си стъпвал там?Да може да не е като Скандинавдките страни по отношение на заплащане и условия на труд,има и мошенгии понякога,НО е на светлинни години от КРИБ,плюс това хранителните продукти са по-евтини или същите като у нас и адаптацията е по лесна нали си бяхме от един блок.А който иска до ходи при ветко,метко че може да и не му платят.Цяла Западна Украйна и Закарпатието се е изсипала там понеже говори полски без проблем.

цъ, ни е за никоя страна. сичките "работодатели" по светъ те искат ангажиран 24/7, че и не ти позволяват да имаш достойно съществуване с една работна заплата. втора работа и прочеие гаври. не требва да се работи въобще. системата те иска с кредит за хлбе? земи тоз калашник или безхаберие. техните правила смърдът и трабва да бъдат разрушени.

КРИБ, четете ли?

Сигурно са чели и може и да предложат на патрЕотично-КОНСЕРВА-тивния Триумвират (W.C.имеонOFF/агент Иван/Волен Кобзон) да върне кльоновете по границата,изходните визи и социализЪмА.И без туй Вожд и Учител си имаме.