Коментари - Комисарят по финансовите въпроси на ЕК: Не сме склонни на компромис с България за еврото | Бизнес.dir.bg
назад

Комисарят по финансовите въпроси на ЕК: Не сме склонни на компромис с България за еврото

Въпреки че критерият за инфлацията все още не е изпълнен, Паоло Джентилони е оптимист, че "процесът протича много добре"

Обратно в новината
| Редактор : Елза Тодорова

Коментари - Комисарят по финансовите въпроси на ЕК: Не сме склонни на компромис с България за еврото | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да не става! България си има валута, стига сте заблуждава ли хората!

През уя ми е за еурото.

България трябва да се постарае да изпълни критерийте и на 1-ви Януари да се поздравим с Еврото в джобовете

Не "критерийте", а критериите. Разлика правиш ли, горд европеецо ? Не можеш да пишеш, пък горд си бил!

Ако ти дават нещо което си струва ще ти искат пари ,ако не значи парите си ти!! Всеки осъзнал се човек, може да каже не на тази хватка инфлацията в Европа расте в момента се подържат изкуствено цените в определени продуктови гами за сметка на общия банков дълг в който, ще влезем ние просто да забавим агонията водовъртежа от финансов крах на старата финансова система която има нужда от пари и гаранции като вампир от кръв .

ДОЛУ УБ ИЙЦИТЕ НА ДЕМОКРАЦИЯТА И ЗАКОННОСТА В БЪЛГАРИЯ!! ДОЛУ ДИРАДЖИИТЕ!!!

Тука има. Тука няма. Тази игра. Я знам от подлезите. Единствената ни надежда е. Лева и валутния борд. Да ни опазят. От собствените ни. Политици.

На снимката сигурно е усетил салама на татко си в задния си двор още докато е бил четири годишен! Изперкали, ебани от наркомани евробюрократи!

Фърляйте за ГЕРБ и ДПС, може и от въздушния Шенген да ни извадят. Те знаят как се правят тези неща дълги години.

Само самая балшая сибирская качина прави кампромиси.

"Единият е свързан с декарбонизацията, а другият - с върховенството на закона" Едно си баба знае, едно баба бае! Абсолютни идиотщини ръсят комсомолците от Брюксел!

изпълнение с еврото е , за да се извади каквото е останало под дюшека на българина.Предполоагам,че еврото ще ни го треснат заедно с свободния пазар на тока+ здраво повишение на газ.И в тази кочина за една вечер едни ще станат още по-мизерни, други по- богати.Тези с парите отдавна са с банкови сметки в евро и долари, и просто ще се почне едно изкупуване на земя , фалирали предприятия, и тн , и тн.Очаквайте на живо жан виденова зима 2.0, този път със любеното съдействие на брюксел.

Супер! То и хората в България не се НАТИСКАТ! Само бизнеса, банките, разни поръчкови политици и грантояди си представят България с евро в евро рая, но това е за да получват $$$$. Левът значи суверинитет, а валутният борд ни пази от това политиците да опоскат резервите в БНБ. Комисарчето, можем да му пожелаем сбогом и НИКОГА евро.

Влакът за еврото е изтърван. С тази инфлация в цял свят няма как България без никаква икономика да изпълни критериите. Оставаме с "лефчето". Суверинитет значи българските политици да могат да си го девалвират както искат. С еврото няма как да стане - къси и недъгави са им ръчиците. Та мечтата на малоумника - суверенно лефче най-вероятно остава. По някое време ще го отвържат от борда и после следват нулите. Кой каквото си е заслучил, това си получава.

Има много по-богати държави в ЕС, които не са приели Еврото и нямат такова намерение. Тях защо не ги натискат? Или целта на приемането ни в Еврозоната е съвсем друга от това, с което ни облъчват, а то е как ще станем по-богати, ама друг път...

Ако можеше да четеш, щеше да рзабереш, че никой не те натиска. По-скоро не те искат. А и за какво им е прокъсана, корумппирана и задлъжняла България ?

Аха, "не те натискат", ам кво правят, питат ли ни нещо? Аз не искам никакво евро!

Е за Европа и за шепа хора от властта в БГ. Народа няма полза, даже има вреда

А защо, след като полза няма, най големият противник на Еврото - кЪстадин кЪстадинов, точно в Евро си държи спестяванията ???

кнвергенция на инфлацията... хахаха... инфлацията не може да се избегне защото е залощена в основата на монетарния механизъм... това са бабини деветини за слепи и прости

Харакиро не говори ли с Урсула да минеме метър

В еврозоната не са Полша,Унгария,Швейцария и Белгия.Защо се натискаме с тази еврозона?

Белгия е.

България, Дания, Чехия, Унгария, Полша, Румъния и Швеция, това са страните дето не са въвели еврото, Дания имаше референдум и изобщо дори нямат намерение да го въвеждат. А пък Исландия, Лихтенщайн и Норвегия дори не са В ЕС и не са умрели!

Исландия като население е колкото Пловдив, Княжество Лихтенщайн е под 40хил. жители .... Все едно да кажеш - Пловдив и Силистра не желаят да използват Еврото ....

Евроначалниците ни ТРЪСКАХА ВРАТАТА пред еврозоната, дори когато ИЗПЪЛНЯВАХМЕ условията.

Противно на скудоумията сред вгъзрожденците, никой не ни иска в еврозоната. Каквито и критерии да се изпълняват, ще се измислят нови. Кому е нужна бедна, корумпирана и задлъжняла държава. А и политиците защо им е - еврото те не могат да девалвират, евът биха могли ако им стане трудно с пенсиите. А все по-трудно ще става