Кога и как ще се получават милиардите: Пояснения от Брюксел

Португалия стана първата страна, внесла окончателния си вариант на плана за възстановяване

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

bar52k

Част от тези пари ще бъдат дадени за компенсация на хората от Е.С.

ПАРИТЕ СЕГА И ВЕДНАГА !! АДРЕСЪТ НИ Е – НАР.СЪБРАНИЕ. УСВОЯВАМЕ БЪРЗО И НЕУСЕТНО ДОРИ !

след като ЕК казва как трябва да са разпределени

_stankow

Борисов щял да ги раздава. От задния двор на къщата си Банкя. Дето го снимаха тъжен в нощта на изборите ... :)

Тъпако двора на къщата е резиденция Калина от която говори в нощта на изборите. Ама нали все знаете затова сме на тоя хал.

Настояваме да се получат сега и веднага! Понеже не се знае докога ще ни има, та да ги усвоим вимето на народа де.

Охаааа ще пада крадене. Не че сега не крадът, не ще има и за баджанаците

Простия Ганю си представя ,че стрина Урсула ще обикаля от порта на порта и ще ги сипва милиардите с черпака в котелката - на всеки колкото иска !Квото остане ще се изеде и изпие на мегданя с народно веселие!

Не бе, стрина Урсула ще ги даде на Джипко Бибитков, а той ще си напълни чекмеджето и щеразпредели останалите между аверчетата. Та, така ги вижда нещата простия Ганьо.

милиардите - в единични банкноти/купюри

Значи честно казано тия пари до мене няма а стигнат! Тия пари няма ад стигнат и до 90-95% от българското население! Но виж ако тиквата остане на власт Тия пари ще стигнат до едно от чекмеджетата му! Така, че и да ги вземем и да не ги вземем аз все ще съм толкова гладен колкото и сега! Лошото е, че ако бях само аз така иди ми дойди ми! Ама няма а съм само аз така! Е верно накрая тия пари ще се наложи аз и другите гладни като мене да ги вирнем, ма виж вожда на българите слънцето на народа баштицата на българия той ше е добре! Ше прибере още някои и друг милиард евро! Не, че му трябват де той досега толкова открадна, че .....

Тези пари са за народа ,а не за протестутски гащници и отрепки като тебе!

С какво ще ги връщаш ти и такива като теб като нямате ни пари ни акъл .

Значи това за акъла ми хареса! Не за друго ми е нещо като прислям се слепеца на оня с едното око! Та само да те насоча че да почнеш да мислиш най-накрая, ако ти се отдава де! Та от де мислиш, че идват парите в европейския съюз? Айде няма да те затруднявам щото те виждам, че "имаш" акъл пък и "можеш" да мислиш! Та идват от данъците ни! Това как да е звиждам, че не го знаеш и не можеш да го разбереш това с данъците, но оставяме го настрана засега! Второ знаеш ли, Боже господи питам 6 месечно бебе дали знае какво е черна дупка, ама от мен да мине знаеш ли какви са условията да ни отпуснат тия пари? Тука не виждам смисъл да ти каквам каквото и да било защото знам, чче ни акъл имаш ни познания имаш ни мислене имаш за д знаеш нещо по този въпрос! Но ако все пак решиш да се ограмотиш то потърси малко и виж точно какви са условията за получаване на тия пари и как и кога ще трябва да ги върнем! Надявам се да съм ти дал малко акъл, ха дано ама ....

ГЕРБ играе в тази Висша Лига от 30 години - проверете в нета . Ще залепят някакви картони на развалини в Люлин 25 и ще вземат милиардите евра . Призовавам Брюксел да се въздържа за България , докато не изгоним Мафиотите и Главния Прокурор Гешев .

Много за "даването" и съвсем кратко откъде ще дойдат парите. И нищо, че данъците трябва да са сто процента сигурно осигурени от всяка държава, но последващото даване не е толкова сигурно, трябва да се одобри, ще се следи, а и може да не се получи ако не отговаря на условията. С една дума, по хитрите ще си вземат полагаемото, а тъпаците ще вземат само част от него. Познайте къде ще сме ние, но не по хвалбите а от сигурните статистики.

Дефицит на Евро-Тоалетна Хартия - няма да има!

Паразитите са пред убиването на Гостоприемниците и с това ефективно и собственото си ликвидиране! Всеки Паразит прави тази фатална грешка!!

На нашата власт приоритетите са съвсем други ,тези санирания ,здравеопазавание ,пречиствателни станции и инфраструктура ги правеше само Бойко! Според нашата коалиция /Славуца ,Маджо ,Галевица/ най важното е за чалга партията - да стане лече субсидията. за Дай,България - да гътнем Гешев! за Мая - социален закон за увредените с бюжет най малко 100 милиада евро!

И още някои уточнения , не споменати в статията. Първо за да се приеме плана за развитие , следва да бъде ратифициран от парламента на съответната държава. Второ , ведно с ратификацията на плана парламента следва да гласува закон за въвеждане на допълнителни европейски данъци , от които да се изплащат заемните суми. Трето , тези средства по плана не са безвъзмездни а са заемни средства - подлежащи на връщане. Освен това използването на тези средства за посочените сектори стимулират корупционните практики. И накрая - този план няма да заработи , защото държави като Германия и другите изброени няма да ратифицират исканите от ЕК план и закони , поради противоречие с техните конституции. Апропо, тези неща ги писах преди две седмици.

Ционист в Ляво, Ционист в Дясно!

Няма да изкара още дълго, Гойте са уморени от р0буване!

Демек, 1. Параляка го пускаме , ако го посрещнат достойни експерти - само правителство на нашият сигурен Бойко ! 2.На протестърски откачалки и стинка не даваме! 3.Ние тези евраци не ги берем по дърветата, за кефа и фукарълка на Славуца чалгаря,Маджо Бойкиев ,Тошо маймуняка ,Мая Общата ,Ванковица 1,мара капон,Хаджибожков ,Бабиняка и тартора им Фатмака Нищоправец! 4.Т.е - има Бойко,има -кинти за народа,няма -Бойко - лапате шланга под шлифера на завет! 5.Кат не ви изнася- върете пак да се чекнете като шафрантии на жълтите павета и да фърляте яйца и димати и да ви дават миларди Клеър Дейли,кучката Йо и Радко пръдлето !

Създавате впечатление,че все едно ЕС ни дава нещо? Ами мили мои неофити, тези пари се събират от данокоплатците и после същите им се дават ! Да им имам даването ! Дават ми нещо което е наше ! Само трепане искат ! Те дават , ама всъщност вземат, мерси от такова даване !

Ти откри топлата вода.То всяка държава е на този принцип. Събират се данъци от всички и после се разпределят , като трябва да кажеш за какво и колко ще похарчиш,а държавата решава дали ще ти ги отпусне(нищо,че има и твои пари)Дори и в Путинова Русия е така. Само глупак (не икономист)може да вярва,че някой ще хвърля от джипката безотчетни пари,като новогодишни конфети

bar52k

Само част от парите са заеми ,връщат се.

От Брюксел към София - 0 Вноските обаче се плащат.

е в последните си дни! Амин!! Алелуя, Исус е Велик, но Юдеите го убиха! Срастите Христови с Режисьор Мел Гибсън - пуснете си го за Великден - Юдеите убиха Месията и Божият Син!!!

Аз колко милиарда ще получа? Моля? Ааааа, добре - николко - както обикновено за мене няма значение!

Ако не си от тези които получават, може пък да си от тези които плащат.

слуша в три уши кога ще се изплащат средствата.. :)

37 на сто от сумите, залегнали в плановете, трябва да бъдат насочени към опазване на природата 37 на сто от сумите, залегнали в плановете, трябва да бъдат насочени към опазване на природата 37 на сто от сумите, залегнали в плановете, трябва да бъдат насочени към опазване на природата 37 на сто от сумите, залегнали в плановете, трябва да бъдат насочени към опазване на природата 37 на сто от сумите, залегнали в плановете, трябва да бъдат насочени към опазване на природата 37 на сто от сумите, залегнали в плановете, трябва да бъдат насочени към опазване на природата 37 на сто от сумите, залегнали в плановете, трябва да бъдат насочени към опазване на природата 37 на сто от сумите, залегнали в плановете, трябва да бъдат насочени към опазване на природата 37 на сто от сумите, залегнали в плановете, трябва да бъдат насочени към опазване на природата 37 на сто от сумите, залегнали в плановете, трябва да бъдат насочени към опазване на природата 37 на сто от сумите, залегнали в плановете, трябва да бъдат насочени към опазване на природата 37 на сто от сумите, залегнали в плановете, трябва да бъдат насочени към опазване на природата

На Боци шкафчето е плана за възстановяване, тоя дебелак има 4 милиарда скътани в нощното шкафче!!!

кога вие принтирате пари в мазето - углавно престъпление кога Юдеи-семити притипат пари в мазето - Централна Банта!

ако проблемът ти е, че майка ти не е "еврейка-семитка" може ли да не ни го вменяваш на останалите като вина?

хаха, жена ми я карах да си направи ДНК тест за да ми докаже, че няма и 1 капка Семитско ДНК!!

тия кинти е панаира в НС

вече е без стойност, трябва да си луд за да имаш евро или се разплащаш с него!

Друго си е да къташ леФчета в Бурканбанк :)

Тате ще ми купи колело, ама друг път.

Е тея убиха цялото планиране... Каква Европейска прокуратура ще следи харченето на парите за възстановяване???

е Скоро! 10 000 000 евро за 1 пиле, ако е печено 100 000 000 евро!!

Зависи колко ще ти вдигнат данъците, таксите и глобите.

ЕК насърчава държавите в плановете да предвидят средства за: развитие на нови преработвателни технологии, саниране на обществени сгради, Реклама след 7-ми параграф Спрях да чета тук :) К'ва реклама, к'ъф параграф???

Реклама след 7-ми параграф Дир, моля напишете каква е рекламата в 7ми параграф. Някой ползваме адблокери, не ни лишавайте от последната глупост която трябва непременно да си купим.

Явно за 32 години се Извъртяхме в пълен политически Кръг! Върнахме се точно там откъдето тръгнахме от СССР ...в ЕСАЩСССР ! НО..по пътя Запада ни открадна Портмонето и хората!

Точно казано, някои хора отдавна го разбраха, други ще го разберат, а някои никога нищо не са разбирали и нищо няма да разберат никога..

Сега да не се скарате на кой фирмите да усвоят повече средства. :))) Разобличителя

Я Славчо да напише аранжимента 7/8

всичко зависи от Принтерите Произведени в Китай - дали загряват, блокират и колко време отнема рестарта им! ще ги принтираме възможно най-бързо!!

Повече ме интересува кога и как ще събират милиардите от нас.