Управляващата коалиция отменя търговете за студения резерв

Ще бъде въведен пазарен механизъм за капацитет. ТЕЦ "Марица-Изток" 2 се връща в играта

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВСИЧКО Е ОТНОВО ЛЪЖИ НА ТИКВИТЕ ,ЗА ДА СКАТАЯТ ИЗБИРАТЕЛЯ СИ ДОГАН АГА > https://fakti.bg/bulgaria/493703-dikme-ne-vzimat-studenia-rezerv-ot-dogan-

Тримата ГЛУПАЦИ това ли измислиха, а за другите далавери на ШИШИ и ДОГАН ще се правим на луди това е за пред НАРОДА - ПРАХ В ОЧИТЕ И ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА ПЪЛНИМ ШКАФЧЕТАТА КОАЛИЦИОННО - ЛИЦЕМЕРИ И КРАДЦИ , НО НЕ И ПОЛИТИЦИ.

Доган е ВЕЛИК и не му пука от номерата им! Ако не дадат парите за дейност, ще ги носят парите в сараите му! По добре сами да си оправим племето!!! Турчина няма вина!

Доган е ВЕЛИК и не му пука от номерата им! Ако не дадат парите за дейност, ще ги носят парите в сараите му! По добре сами да си оправим племето!!! Турчина няма вина!

Протестирайте. Пачките се въртят...

Пак ви готвят режим на тока овчици. Всеки учил поне малко енергетика знае значението на студения резерв за националната сигурност.

Но нямало задкулисна коалиция между ГЕРБ, патрЕотите и ДПС, а? Ако не беше дебаркирал Христо Иванов на Доган-сарай всичко щеше да си е по старо му.

РУСКИЯ Агент Сава-ДОГАН агент на 1 ГУ на ДС или ПГУ ДС 05 ''Н''-Нелегал в конфликт със ХРИСТО ИВАНОВ син отроче на щатни ПГУ ДС агенти 6служили в БГ Посолство-МОСКВА 1 ГЛАВНО ДСсрещу 1 ГЛАВНО ДС ти са шагуваш ве лек

Боко и компания се опипват чак сега, когато яйцето им опря в г..., да ни баламосват, че озаптяват Доган. Сега озаптяването е от протестиращите. А Боко да обясни защо 10 години е правил подаръци на Доган и се е правил на ни чул, ни видял.

Тц тц БОКОВИТЕ ченгеджийски номера са ИТЗРЪРКАХА НЕ хващат дикиш дори бабите на село им са смеят на ЛЪЖИТЕ

Досега къде бяхте и какво чакахте ве, всичко да се отнеме на оня хидроинженер, всичко е придобил незаконно....

прочее, тая новина е от ден до пладне - дорде се върне ББ от Брюксел.

не ги отменя - преименува ги: iş yok - çok para - аferin teşekkürler

След дъжд качулка... А кой му е дал 60 мил. 2018? Нали пак съсщите тия маскари. Днес не е удобен Доган и ще му ограничат парите... Не да му ги вземат, а да му дават по-малко !!!

Това най вероятво ще развали тайната коалиция ТЕРБ "патриоти"и ДПС.

"Д-р Ахмед Доган, повелителят на студения резерв" Глеайте това видео по темата, препоръчвам ви го.

Значи управляващите си признават ,че отклонявайки печалба от държавна централа,подаряват парите на частно дружество,е това корупция ли е?И друго да попитам,защо управляващите подариха едни 51 милиона ,ако не се лъжа на същото дружество да си направи пристанище за тази щентрала?Само за тези си действия Гешев трябва да им сложи белезници, а Цацаров да им отнеме и муществото.Или пак ще го извъртят,че не е морално но е законно.Само,че ние гражданите държим първо на морала а после на закона и макар да не е законно ,според вас г-да мафиоти ще ви изхвърлим от власта завинади.

Няма нужда от този студен резерв. Студен резерв на цена 350-500 лв на мегават при борсова цена 75-80 лв. За какво ни е?

море ако имаш близък в болница и тока спре друга песен ще запееш. Тоя резерв е в авариен случай. Това дублиране на мощности ВИНАГИ е много скъпо. Но много критични ситуации налагат такъв разход да се прави. Защо обаче няма строг контрол на тези разходи от страна на държавата не мога да кажа.

Я виш че той може да ти гарантира студен резерв на на базата на налични въглища а на базата на договор за доставка

Те му викат да спре да яде, той отвръща, че от средата ще яде по малко

Да спрат всички пари, различни от ФРЗ. Всички държ поръчки и всички плащания и всички нови договори на държавни с частни субекти.

Кръщават го просто по друг начин ,- не баница, а тиквеник

Б.Б. си мисли, че ситуацията е като късането на опашката на гущера... Няма ли КОЙ да му каже, че ситуацията се е променила! Всъщност прилича на последните подритвания на петела, чиято глава вече я няма!

Тук въобще не са и действали скришом, взимат се парите от държавната централа и се даряват на Аамеда!!! И нямали нищо общо с него? Ниедни наглеци, народеееее. Затова, и за другите мръсотии, изгребване до дъно

А защо има такава възможност? ОСТАВКА

Отпред протести, отзад мръсни войни. Какво става в Свинеландия

Лек срещу COVD-19 e ОСТАВКА-20

Глупак

кажи другарю ГЕРБ = Г-золизци и Евтини Р-спий от България

Пука му на Доган в къщичката до морето... Някой иска ли да отиде лично да му го каже там?

Щели да му намалят парите на Доган. Пълна конфискация на всичките имоти и сметки на Доган и нито стотинка от държавата за него. Какъв е тоя циганин че рекетира държавата.

ОТИ БЕ КОЛЕГИ, "ПОКАЗНО ПРИТЕСНЯВАТЕ соколчето"??????????????????

Мамата ви продажна всичко съсипахте. Проклети да сте.

закачат любовницата ти

Причината Бойко и мафията му да лазят пред Доган е, че Беят разполага с много компромати за Боко Тиквата от времената на СИК. Извади ли ги...ойде конци в ряката. Затова и така го обгрижват.

Боко е доказал с времето, че никакви записи с Мишо бирата, нощни шкафчета и т.н. не могат да му разклатят удобното столче.

Те и САЩ разполагат с много компромати. Тулупа затова им се мазни и дава 2 млрд. за самолети, дето няма завод за тях.

"Механизмът за капацитет, който трябва да замени механизма на студения резерв,... подчерта Теменужка Петкова." Нушито пак го е ашладисала - вече няма да са ПАРИ за НИЩО ами MONEY FOR NOTHING, на Европейски. или в превод на майчин език: Чок Кьор Пара Аферим

ОТИ БЕ КОЛЕГИ, "ПОКАЗНО ПРИТЕСНЯВАТЕ соколчето"??????????????????

Доган ядоса Боко. Сега е времето и Боко е единствения , който може да смаже Доган. Иска с такова си дейстие да се спаси и да се докаже отново, което мен ме устройва

Ако искате спасение от Доган - решението е само едно: между очите. С легалните лостове на властта - едва ли.

Енергетиката винаги е била териториа за невероятни кражби защото там оборотите са в милиарди. А студеният резерв си е чиста проба грабеж. Съд трябва за това, не оставка. Съд за тези, които са го дали, а и за Ковачки и Доган. Когато и да отидат йна съд все ще е късно.

За наше огромно съжаление Доган е във властта от 1990. В периода 2001-2009 натрупа много пари и влияние. В сравнение с него ББ е един келеш и по-всяка вероятност му се налага да се съобразява с батко. Ако чакате на БСП да се опънат на Доган .... ами, че те му дадоха властта на тепсия и сега”той разпределя порциите”. Корнелия февруари ходи да си говори с него по сараите - за какво ли? Едва ли да го пита как е!!! Властта на Доган достигна големи размери и на тоя етап, който и да е на власт трябва да се съобразява с него. Пеевски му е дясната ръка и както чухте Божков - той е редил на Радев първия служебен. А в средите на Божков се знаят тия работи...

"Предходните две години най-голяма част от капацитета се даваше на ТЕЦ - Варна. Електроенергийният оператор плащаше годишно на централата по около 30 млн. лв. В началото на 2019 г. ТЕЦ-ът не е успя да изпълни ангажимента си да пусне мощности по искане на оператора, заради което бе глобен 2 млн. лв." Как е а? Получаваш 30 млн. за нещо, което знаеш, че не можеш да осигуриш, но вместо да върнеш парите плащаш глоба 2 млн. Не знам дали в света има по-разграден двор от нашия. Може би само Венецуела ни бие.

Няма се косиш - Румен Мадуро-в точно там ни е таргетирал

Единственото за което се кося е, че Папазов не ми се е обадил на мен. Вместо 3500 лв., (словом три хиляди и петстотин лева) за 70% дял от фирмата купила ТЕЦ Варна за около 48 млн. лева, аз щях да му платя двойно - 7 хиляди лева. Можеше и за 10 хиляди да ме изнуди - щях да ги платя.

Боби и Шиши

Гешев да заведе дело срещу Борисов за корупция и търговия с влияние.

Доган и Пеевски са рекетьори и изнудвачи, няма значение дали е ГЕРБ, БСП или който и да е.Време е да бъдат изхвърлени и турците трябва да помагат в това на българите, защото и те са ощетени.

Не само изхвърлени. Задължително съдени и то заедно с тези, които са им правили подаръците. За урок на бъдещите мераклии за подобни уйдурми.

Имам един въпрос към ВиК каква е причината водата за 30 години да поскъпне от 0.03лв/куб до 3лв/куб нима водата от водоснабдяването се е превърнал в газоснабдяване , какво се промени че да се оскъпи толкова като се сравни ел енергията е по мако

С американския ТЕЦ какво ще правим. Още ли държавата е длъжна да му изкупува тока 100% но по-висока цена .

Доган и Пеевски не крепят "етническия мир". Това са заблуди, от които трябва да се освободим, можем да се разбираме с турците и без тях.Те само ни крадат, а крадат и турците.Това трябва да спре.

Кви турци, бе?! Айде поредния чел-недочел молумник.

Как ще докажете, че действително сте го отменили

От WIKIPEDIA (английска версия) : Ahmed Demir Dogan (Bulgarian: Ахмед Демир Доган; born Ahmed Ismailov Ahmedov in 29 March 1954) is a Bulgarian oligarch and politician of Turkish descent. He was chairman of the Movement for Rights and Freedoms (DPS) from 1990 to 2013. (българска версия): Ахмед Демир Доган е български политик, основател на Движението за права и свободи (ДПС) през 1990 г. и негов председател до 2013 г. Депутат в 7 Велико народно събрание и народен представител в 36-о, 37-о, 38-о, 39-о и 40 Народно събрание на България. Агент на Държавна сигурност от 1974 г.[1] Обърнете внимание – в българския вариант думата „олигарх“ не фигурира … ?!!?! Странно… Само казват, че бил някога агент … тъй де ..

Доган и Пеевски са сложили чатал на врата на Бойко и смучат пари отвсякъде , за да се обогатяват и хранят армия биячи.Затова ВЪН!

Доган и Пеевски използват отдавна изгубилите значение думи "етнически мир", за да рекетират и крадат.Те трябва да напуснат играта.

Значи Доган е гушкал 60 милиона на година от държавата,пък уж нямал нищо общо с управляващите.Съвсем за канарчета взехте хората.Сега ГЕРБ няма да му дадат 60 млн.,а само 26.Наглеци!ОСТАВКА!

Я крадливите миоци как се разтичаха. А досега му пълниха гушката с по 60 млн на година.

Доган и Пеевски не крепят "етническия мир". Това са заблуди, от които трябва да се освободим, можем да се разбираме с турците и без тях.Те само ни крадат.

Господ да ви накаже, както Той прецени ! В Ада да се пържите дано ! Оставихте възрастните хора и децата без пари ! Гадове !