Коалицията набеляза нови мерки: туризъм, заведения, строителство

Продължава дискусията за ваучерите - за кого, как, кога при какви условия. Управляващите не се разбраха за намаляване на ДДС в туризма

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Увеличете корпоративният данък на 25% иначе и без това фалиралата държава ще потъне завинаги . С тези 10% е смешно и наивно .както се убедихте никой сериозен инвеститор за тези 10 години не дойде , дойдоха само " нашите '' .

Какви заведения ще спасявате, бе? Тези, в които една салата със себестойност 1.20-1,50 струва 6 лева, ли? Или онези дето продават мазни дюнери под път и над път. Ако една кръчма работи на нормален пазарен принцип, нищо не може да я събори. Даже кризите и идват като манна небесна.

Спрете с раздаването на пари за мафията, ще са нужни пари за безработните.

Боклуци, на това му се казва държавна помощ на частен сектор. От ЕС ще ви дърпат ушите.

По темата се включи и другият съпредседател на ОП - лидерът на НФСБ Валери Симеонов. Той разясни, че ваучерите ще бъдат предоставяни само на хора, които са плащали социални осигуровки и които нямат никакви задължения към държавния бюджет. Ами то тогава само държавните чиновници ще отидат.

тези ваучери и да ми се полагат НЯМА да ги докосна, еле да ида на туризъм.....пълна пародия, да идат те там ъкдето ни предлагат на нас. ние искаме да отидем на местата, където те ходят.

На тях и не им е идеята да ги докосваш. Ще те пишат, че си бил в три хотела, 25 дни ползване на шезлонг и чадър, и държавата ще ти вземе от данъците и ще плати на съответните мутри и олигарси.

Наливаме пари в хотелите на мутрите, а дебилите и толупите като вдигнем цените по две, ще им дадем ваучер за 50% отстъпка....

Управляващата коалиция е изградена единствено от ненужни ТОЛУПИ!

АЙ,АЙ,АЙ ВИЖДАМ ТУЛУПИ НА СНИМКАТА.......

Партнъорите имали консенсус за строителния бранш......Абе то и сред народа има небивал консенсус,че безумието наречено "саниране" трябва да спре,а не да се променя 70% към 30%.Да спре!! Ама нещо не ви се чува.През есента си ремонтирахме 8-етажния вход с лични средства -покрив,шлангове,стълбище ,дограма,боядисване.По каква логика сега ще плащаме и ремонта на няколко сгради в града??? Или общо пребоядисване на всички,които се нуждаят или определяне на сума за всяка сграда и всеки дом съвет си определя изпълнителя. Няма да го допуснете ,ясно е.Но какво ще спечели държавата и как ще се промени облика на селищата ни, ако санираните сгради са под 3000,а за ремонт са над 750000?

Преориентиране към развитие на селското стопанство Сега е момента да си върнем позициите в градитарство, лозарство и животновъдството

Още Иван Костов ви го каза - "От домати никой не е прокопсал. Прокопсията е във високите технологии". Докато всяка маймуна търси и охотно пазарува iPhone за 1500 лв, вие ходете да гледате домати, които да ви ги изкупуват по 40 стотинки килото. Ще прокопсате :)

И ти си прав, но това могат българите.

Туризъм, заведения, строителство ... И магистрали! И магистрали! Господ да поживи генерал Борисов - спасителя наш! Господ здраве и сили да му дава, че какво ще правим, ако не е той! Той се грижи за всичко - първо за живота ни, после за хладилника ни, за историята ни, и най-паче - за международното ни положение! А някакви главанаци, тулупи, диванни интелектуалци и мекерета имат наглостта да му задават въпроси! Нека вземат пример от председателката на праламента - тя веднага затвори праламента, когато Борисов каза, че паралемнтът му пречи. Тя като секретарка веднага дотича с обяснителна бележка, когато някакъв главанак попита Боросив защо лекарите в Кърджали нямали защитни облекка. Тя веднага на следващия ден след като разпусна парламента свика извънредни заседания, защото Боци така решил! Ето това е демокрация и конституция в действие ... по милиционеро-пожарникарски.

"Той разясни, че ваучерите ще бъдат предоставяни само на хора, които са плащали социални осигуровки и които нямат никакви задължения към държавния бюджет." Коалицията, така изпускате основния си електорат - мургавия.