КНСБ: Бюджет 2019 е най-добрият от управлението на Борисов

През юни месец КНСБ са заявили своите искания - около 1.5 млрд. лв. повече за заплати, каза Пламен Димитров

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Секвестираха куфарчетата на луканов и ревнаха "Доле кумунизма,да живей демокрацията".А, бяха опърпани ченчаджии по Магурата.Долара беше 2 кинта, едни дънки "супер райфъл"- оригинал, излизаха 20 кинта, но нямаше банани-и-и-и-и.....

Да ве я и профсъюзните талаши... исках да кажа палаши,но се посвених,щото са милионери в зелено.

Смешник.Синдикати в България няма!

Всички които са на държавна ясла са доволни за да не ги изгонят от работа,а ние които сме в часни фирми кой ще ни вдигне заплатите.А парите идват от нашите данъци.

Пламенчо, много си зле, "приятелю"Това, че ти си един от поредните близки и привърженици на падишаха , е отдавна известно/ Все пак , доколкото знам, профсъюзите се дотират, иначе отдавна да са в небитието/.И по- конкретно! Да си чул понятието " инфлация". Ако не си , вземи та попрочети нещо за нея. Когато всичко в тази държава расте/ говоря за цени на основни продукти, услуги и т. н ./, да заявиш, че бюджета за 2019 е най- добрият от управлението на борисов, е най- малкото ЛЪЖА!

Пламенчо,тези 4,5млн.лв заложени повече приходи в бюджет 2019,дали ще могат да ги съберат,ако пак опростят на някого 50 милиона.лв, както сториха това с Домусчиев? Разобличителя

Синдикати слагачи. Бюджет за държавните и общински хрантутници. пенсиите от 01.01.2019 год. след 9 месеца с 5.7 % а до тогава нови цени с 30-40 % на всичко. Абе най-добър бюджет.

….то е ясно ,че няма синдикати ….

Явно, Еднокнижния е дал исканите облаги от Пелтечещия олигофрен и Бюджет 2019 е перфектен.

Той еднокнижника е ясен!-С една книга с златен медал, завърши средното си образование със същата книга, стана д-р по педагогика!Само не е ясно, защо многокнижниците, като Нинова Зарков Кутев и сие, вият на умряло!?

И за тия ще дойде Видовден, тролче.

това днешното управление ли е - не е. Кво беше преди 7-8 години и заплатите големи и пенсиите големи и за всичко и всички имаше. А този Боко като дойде - не зам как го прави уж най-добре, а ние живеем най-зле. Не можем да се разминем от коли, като дойде празник пътуваме за Гърция щото у нас много лош Преди имало безработица -ама лошо ли беше - хем не работиш, хем си добре, а сега няма кой да работи. Нинова им пречела - била богата. Та тя си беше богата още по Костово време. Тогава имаше 70 000 долара и си купи Техноимпекс и.Мъжът ѝ Костов го назначи в една митница, а сега тя го назначи в Лукоил - нека м е лошо. А синът ѝ като завърши в САЩ сега работи пак там в банка на Рокфелер, - тя плаща най-много. Затова хората си искат Нинова - да станат богати като нея.

ПОДЛОГА, Първият път ти отдоло,после той отгое,или само ближеш- същото е! Тъй наречените синдикати ако не тие известо /сигурен съм че не е/ са винаги срещу правителствата където и да е, само на Територията БГ правителствот си има мафия и ,синдикати,

Имаше коментари за инфлацията... инфлация да видиш по Жан Виденово време... Това беше хубава инфлация... а сега - нищо. И преди девети кви синдикати, кво нещо беше... сега това синдикати ли са?

Това Не означава че инфлацията не 35-40% в България.....всяко увеличение съотнесрно спрямо 150 евро пенсия е 100%ова инфлация...нарича се "saturation response", т е. толкова сме бедни вече, че по- бедните не можем да станем дори и цената на хляба да стане 10 000лв ти си толкова беден, колкото си и сега като си без пари за парно,блекарства , ток, вода

какво да коментирам... явно не си в час за какво ставаше дума по времето на БСП управлението на Жан Виденов

Тези готованци, винаги са били послушни и безполезни, но в случая слагачеството им е позорно. Парите винаги са били измерението за положения труд.Парите не се дават, те се заслужават.Какво ще стане ката вдигнем заплатите: чиновниците ще станат ли по любезни полезни за хората, учителите ще подобрят ли качеството на образованието и възпитанието на децата, полицаите ще станат ли по полезни за обществото осигурявайки спокойствие и ред в градове и села, въобще всички на държавната хранилка оценяват ли че по-високата заплата идва от по-високите данъци на всички нас.Синдикатите в този им вид са паразити, защото готованците създават готованци.Продават се позорно и евтино на управляващите и печелят овациите на бездейните чиновници и бюрократи.По тази причина държавната служба е търсена и мечтана.

За заплати на кого? На "калинките" на ГЕРБ ли? За тях е ясно! Ти на това ли се радваш? Ами че то не е за радост. Жалко е! Хората си купуват електорат, а той се радва. Ти наистина ли не знаеш и не си чувал, че в държавната и общинската администрация; в министерства, ведомства и агенции са все кадри на ГЕРБ? "Калинките" на ГЕРБ! Ти откъде падаш? Нали са наши хора, а и избори идват. А как стоят нещата с пенсионерите? Никак ли? Кажи Пламенчо, кажи чадо! Не виждаш по далеч от носа си. Ясно е, че теб пенсионерите не те интересуват. За нашите майки и бащи пет пари не даваш. Нали не те те издържат. Важни са работещите, а още по-важно е колко от тях ще са в твоя синдикат. Затова трябва да се шуми. Макар и тъпо. Виж сега каква е аритметиката. ЗА ТАЯ ГОДИНА ПЕНСИОНЕРИТЕ ПОЛУЧИХА ЕДНА ЕДИНСТВЕНА ИНДЕКСАЦИЯ НА ПЕНСИИТЕ ОТ 3,6% ОТ 1 ЮЛИ. ТОВА НЕ Е УВЕЛИЧЕНИЕ, А ИНДЕКСАЦИЯ. ОСВЕН ТОВА ТАЯ ИНДЕКСАЦИЯ ИЗОБЩО НЕ ПОКРИВА НАРАСНАЛИТЕ ЦЕНИ НА ТОК, ПАРНО, СТОКИ И УСЛУГИ. ЗА НАРАСТВАНЕ НА ПЕНСИИТЕ ИЗОБЩО НЕ СТАВА ДУМА. СТАВА ДУМА, ЧЕ ПЕНСИОНЕРИТЕ СА "НА ЧЕРВЕНО" И ТО С МНОГО! Следващата индексация на пенсиите ще е чак от 1 юли догодина и тя е 5,7%. До тогава цени и инфлация ще се вдигнат толкова, че тия 5,7% ще се окажат голям смях! Щели да вдигнат/или премахнат/ тавана на пенсиите. Добре! Колко хора касае това? Една шепа. А останалите. На това ли трябва да ръкопляскаме Пламенчо? Много успешен бюджет! Изобщо всичко е цветя и рози! Ами че защо не организирате един огромен митинг в подкрепа на това управление? Щом така ги виждате нещата, трябва! Необходимо е!

Имам простичък!?! въпрос: Какво е това нещо КНСБ и с какво се занимава?

Рекордна обезценка на парите ни - как и защо? Инфлацията е на рекордни стойности за последните пет години, достигайки 3,6 на сто за година през септември. Тоест парите ни губят стойност с рекордни темпове

Така е защото ти плащат в рубли!!! Обменяй ги в нормална валута и няма рекордно да губят стойността си!!!

Миналата година по същото време ни обясняваха, че бюджетът за 2018г. е най–добрия за нас за всички времена. Според този бюджет следва в момента да живеем в доволство и разкош. За себе си и семейството ми не забелязвам такова нещо. Някой може ли да се похвали, че живее по–добре от миналата година? Бай дъ уей, чакам с нетърпение първата сметка за парното ( живея в София).

Бюджетът може да е добър, обаче повишените данъци са още "по-добри".

СИНДИКАТЪТ ВЪОБЩЕ НЕ ЕС УПРАВЛЯВАИТЕ И ОИГАРСИТЕ. оТ 20 Г, 1 СТАЧКА НЯМА, САМО НА ШАПКАРИТЕ, ДЕТО ПИЕХА КАФЕ И ПУШЕХА, ДЕТО И БЕЗ ТОВА ИМ Е ПОСТОЯННОТО ЗАНИМАНИЕ...

Нашите синдикати са уникални! Вместо да защитават гражданите, те хвалят правителството. Г-н Димитров забравил ли е или не знае цените с колко растат, та ни уверява колко се грижат управляващите за заплатите? Те веднага взимат обратно всичко, което са дали, че и повече.

ТАКИВА СИНДИКАТИ ПО ВСИЧКИ ЗЕМНИ КЪЛБЕТА!

КНСБ са заявили своите искания - около 1.5 млрд. лв. повече за заплати. Заложени са 900 млн. лв., което се приближава до исканията на хората. Алооо! Уядения! Ми то изобщо няма разлика в двете цифри! Само се пита ти колко се облажи? За първи път в световната история синдикален лидер, да е доволен от трохите които му се подхвърлят! Позор си! Между впрочем колко стачки си организирал?

Ами добър ще е след като 2019 е единствената година, в която няма да имаме плащания по дълга.. Важни избори предстоят тогава.. За тлъсти заплатки и пенсиийки след това, ама в евро, че и по високата тарифа.. Не кат за български пенсионер я.. А плащането на заемите от 2016-та година ша отпочва от 2020, та чак до 2035-та год.. Хитро а?? Дотогаз - я хамилата, я- хамиларя... А за това, че тоз "добър" бюджет е на база - външен дълг от 18 097 825 000 лв. / 9 253 270 989 млрд. евро. УЖ управление на ПП ГРОБ.. Ни дума.. Бай Тошо 33 години сбира по-малък дълг.. Ученикът МУ за ЕДНА ПЕТИЛЕТКА го отвя..

Виж сега, размера на дълга не се мери така, като абсолютна стойност. Важно е колко ти е като процент от БВП, съответно ти колко от БВП събираш, разпределяш и плащаш през бюджета. Дълга на Бай Тошо не беше голям, но 4 месеца след като го махнаха човека, нямахме пари да си платим елементарна вноска и Андрей Луканов обяви мораториум. От там ни се натресоха МВФ и всякакви други счетоводители - сухари, от които нищо не става. Та днешните 18 млрд. лева (аз съм гледал справки че са повече, към 26 млрд.) при над 100 млрд. икономика не са толкова страшни.

Щото куфарчетата на такива като Огнян Донев ги отнесоха още на следващата сутрин след 10/11/89 , тъпакооо, окрадоха ги навсякъде, където ги знаеха, че са парите на богатата България, завлекоха ги ДС другарите като кучета в тъмните си дупки

КНСБ са влезли в ролята на циганката,дето трябва да хвали Бойко !Бюджетът е добър ,но не и за народа !

Синдикати ли ? Какви синдикати в България ?

значи викате, подлоги, мутрата проста, неграмотна, тлъста и нагла и най-паче - ЦИГАНОПОКРОВИТЕЛ, бил станал и бюджетар. апропо, какво астана с жаагалите, дето биха органи на реда в нова загора и сливен. приятен ден.

ако направи скъсване с навеждането към азистаската сган... може още не 10 ами 40 да изкара... акто кумира му боце тоше... но дали има сили да не се навежда на изток, запад и югоизток ... силно ме съмнява с тва доверие от народонаселението... ние още не сме изживяли катарзиса след загубата на държавата ни през 1944та... така че скоро българска държава не очаквайте...

КАКТО ВЪВ ВИЦА... И НА ВАС ДА ВИ Е.. МАЙКАТА

Това до хората НЕ стига, заплатите и пенсиите не растат с повече от 5-20 евро, плащаме чрез " доплащания" в болници още повече, цените на консумативите и медицинските изделия са с 500% надценка в България, а за ефекта от увеличаването на парите за полицията, съдете вие по броя на пребитите и ограбени хора по селата и градовете....кво като Бойко си говори за гиганските бюджети , след като пенсиите се увеличават, "индексират" с 10лв (5 евро) и остават най- ниските в света....или като орязаха социалните обезщетения за безработица до там, че без 3 години непрекъсната работа , ако ще и с 20 годишен трудов стаж да си, обещетение за безработица не се отпуска на НИКОЙ......Значи тоя хитрец Бойко разви нов метод за измама - пропагандира си големите бюджети по платените медии, а хората се чудят къде са парите от тоя бюджет!? Пак всичко свършва В оШфорките на Георгиос , Гинка, Кой и ДжпиГруп,последните от които така и не станаха подсъдими за финансовите си измами с еврофондовете...та те така , вървим към умирачка целокупно като народ тоя път обаче за разлика от досега с гигантския бюджет на Бойко във въображенията си ...

Още се наведете на Борисов,за да е пълно щастието. Пределно ясно е ЗАЩО Кабинетът развързва кесийката/която е напълнена от нас/.Сериозно купуване на чиновници,бюджетници,администрация и учители....преди ключови Избори догодина. Ах,колко сме грижовни и добри! В ден днешен и Синдикатите са в отбора на властимащите-вече много пъти се видя.Стана почти,като по времето на Живков.Само че тогава,я нямаше омразата и бруталното тъпкане.

Също и ПуТкрепЪ! Къде се крихте 28г. ? Сега отново ли сте на ДЪРЖАВНА ИЗДРЪЖКА?

Ааа, трябва да вдигнат още данъци с 20-30-50%, за да се намерят от някъд епари за бюджета. То на хартия е лесно.

Скрий се бе, мишок!!!!

Селяк нещастен,лижеш и ти като другите г--а на Тиквата,забрави когато се потъркваше по челото с 40 лв. хонорарче за публикуване на статия във вестник "Нова зора" / комунистически вестник/.....Това време беше ерата на Желязко Христов,а ти беше прост,прост даже твардо тъп,но сега се правиш на един от герберите!

Няма никакъв шанс за тази държава явно.....

Щом казват - сигурно е най-добрият. Но аз все се питам, не ядем ли от ония 16 милиарда заем, само и само да кажем: Евлла на наш Боко и пак да си го изберем. Ако е така, то майка му жална на нашия заспал народ.Защото аз ГОЛЯМА икономика за повишаване благоденствието на хората не виждам.

Вероятно наистина 85% от българите са идиоти, щом са склонни да слушат подобни простотии. Първо бюджета при Винету е copy - paste всяка година с малки корекции. Кой ще напише истински коректен бюджет ? Погледнете членовете на бюджетната комисия. Най-вече ПРЕЦЕДАТЕЛКАТА. Погледнете екипа на министерството. Има ли нужда да коментираме ?

Има ли идиоти които членуват в казионните синдикати. Тяхната роля е да пречат на хората да протестират. Трябват нови синдикати.

НАРОДЪТ ЩЕ БЛАГОДЕНСТВА- НАЙ-ПОСЛЕ!!!

пропусна да напишеш, "благодариме ти и се гордееме с теб", подлого неграмотна.

Доволният синдикалист е като доволното прасе ! КНСБ са предатели, хора на хранилка на олигархията !

Само 1млрд от сивата икономика, че толкова, че и повече са само фактурите за гориво с които изпращат всеки трети на бензионостанция у нас... 1млрд са само данъчните загуби от неправомерни фактури, то не може всяка трета кола Н1, всеки пети телевизор, лаптоп и тостер да е служебен... Да не говорим, че поне 100 000 са в сивата икономика с минимални осигуровки от там годишно има още поне 1 млрд, ако не и повече, сивата икономика у нас е над 5млрд лв, минимум

Радеф к'о чакаш Немедленно едно вето! На ко прилича това, ще ми правят те бюджети без да питат

ЗЛАТО ДА ПАДА ОТ НЕБЕТО ПРИ БОЙКО,ПАК НЯМА ДА СТИГНЕ ЗА АЛЧНИТЕ ПАРЯСНИЦИ МУТРЕСИ НА СЕСТРА ГАЛЕВА!

Възможно ли е по-добрия бюджет за 2019 г. да е като спасителната риза за коалиционните партньори в управлението ? Времето ще покаже !

И на този нещастник успяха да му затворят устата!!!! Нека народа да каже дали е доволен!!!!!!

НАП и Митница по - голям членски внос ли плащат , че само за тях трябва по - голямо увеличение ?? Този докога ще е на хранилка ??

Работодателите са доволни, синдикатите са доволни, учителите са доволни. А троловете на дпс пак искат да бутат правителството.