Китайската БайтДенс няма да продаде на САЩ алгоритъма на ТикТок

Компанията вече е уведомила американските власти и потенциалните купувачи за решението си

Обратно в новината

Коментари - Китайската БайтДенс няма да продаде на САЩ алгоритъма на ТикТок | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С две думи няма да си продаде ноу хауто, ами нормално

Абе къде се врат и тези китайци... Всички знаем, че само американо-еврейските компании имат право да събират и препродават честно откраднатите от потребителите си данни!

А ти мамуно знаеш ли, че в Китай са забранени примерно Google търсачка, Gmail, Maps.. Почти всички продукти на Google и други технологични доставчици са недостъпни, дори неизвестни в Китай. Блокирани са и недостъпни. Средностатистичен китаец може и идея да няма какво е това Гугъл. Те си имат търсачка Baidu (百度), но Гугъл е табу. До там се стига, че дори защитата reCAPTCHA (провери в нета какво е това), която е индустриален стандарт, не може да се ползва за сайтове, които се очаква да се ползват и в Азия. По същата причина на американците сега им се налага да забраняват някои популярни китайски услуги. Пазят се от шпионаж.

тъпунгер, reCAPTCHA е гугълски продукт и както всичко гугълско е ташак в коя инсдустрия си ми е интересно до момента доказваш, че си в забавната само сигурно пишеш вицове

Значи признаваш, че еврейските компании като Гугъл и Фейсбук и всички останали те крадат, насилват и дерат до голо? :)

Какъв е този алгоритъм и изходен код, сигурно говорят за билднатото асембли. То е безплатно. Но виж сорса е нещо друго. Статията е пълна неразбория. Що ги пишете като разбирате точно нищо.

те защо "пишат" е ясно - за пари ма ти без да знаеш, за какво става въпрос що въобще се обаждаш алгоритъм за AI е нещото, което няма начин да продадат щото са с години пред краварите в тая област

Напред били...мокри комунистически сънища

Китайците напред в AI? За сега са напред в ментета и копирането на западни технологии. Не говорете така наизуст ако не работите в тази област.

Естествено. Инак веднага ще се види, че алгоритъма е краднат и че има препратки към китайските власти за шпиониране..

Толкова с капитализма. Ако американците толkова искаха честна игра, можеха да на napравят по-добра аlтернатива от китайската и да завземат пазара по честен начин. Както във май всяко отношение обаче, силата е единствената им сила

Честна игра??? Ама моля ви се.....Китай никога не е играел честно.....няма ни една западна софтуерна компания, която свободно да може да предложи софтуера си в Китай......на разбираем език няма гугъл, фейсбук, туйтър....бе всичко какво се сетите....И хамериканците кво направили...осетили се, че е крайно време да променят това?

Na koi mu puka za kitaiskia TikTok!!!!!

На Тръмп като за начало

Алгоритмии , матрицата написа К.Р....