Коментари - Китай увеличи темпото и отчете растеж от 5,3% на БВП | Бизнес.dir.bg

Коментари - Китай увеличи темпото и отчете растеж от 5,3% на БВП | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дам ама не Китай в момента толкова да го закъсали, че не е истина...

закъсали? Повече или по малко от САЩ и Европа? Поне имат реален растеж, който се дължи на реални производства а не на печатането на фалшиви хартийки и на казината на Уолстрийт.

Китай имаше двуцифрен разтеж на БВП последните 20 години

Това е четиво за български дебили, станали между другото политици.

И тебе лично бай Си ли ти се обади да те увери, че вервАй ми, чеСна дума, тва е? А пък излиза, че и ти лично въртиш печатницата за хартийки на западО, та си толко наясно от къде точно взимат данните за статистиката.... Келеш, за разлика от тебе еднокнижнико, некои поживехме и у светлото бъдеще на плановата соц икономика и сме се нагледалЕ и наслушалЕ на велики цифри, петилетката за 3 години, и венсеремос и как запада ей ся че умре от глад..... доде ние стоехме гладни, и се радвахме като деца на тайно внесено от вън кенче с пепси примерно, ходехме да гледаме видео в приятел с баща тираджия или моряк и т.н. Вашата работа е като Вуте, не е важно Я да съм добре, че се радвам Вуте колко е зле.... пък си бройкаш стинките и смърчаш по закъсалия западен начин на живот..... ма сте кухи лейки, деа..... бунаци

Шолц и Йелън бяха в Китай за да се молят на китайците да пощадят икономиките им... така че тези денни сигурно са верни.

Наистина трябва да се има предвид, че растежът им е леко изкуствено напомпван - определено свръхпроизводството води до това. Китай има някои сериозни проблеми, но е напълно утвърден като световен лидер и не виждам област, където да имат много за догонване. Само всички се молете дружно да не трябва да работим скоро под техен диктат, защото тогава ще има много рев и доста хора ще има да се търсят лошите американци...Същото се отнася и за Индия, направо ще ни се стъжни, когато те и Китай управляват света, а това време сякаш не е далеч.

Умре циганката дет ги фалеше и започнаха сами да се фалят. Нищо че икономиката им отива в киреча.