Коментари - Китай не приема санкции на бизнеса му, наложени от САЩ, ЕС и Острова заради Русия | Бизнес.dir.bg
назад

Китай не приема санкции на бизнеса му, наложени от САЩ, ЕС и Острова заради Русия

Търговското министерство на страната обяви, че ще защитава легитимните права на своите компании

Обратно в новината
| Редактор : Ива Капкова

Коментари - Китай не приема санкции на бизнеса му, наложени от САЩ, ЕС и Острова заради Русия | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БРИКС ще скрои голям номер на "цивилизования запад" ! :))

БРИКС е като социализма ...недоносче.

Брикс е алтернатива на евроатлантиците

Оризоядите се оядоха и взеха да надигат глава и да се опитват да хапят ръцете, които ги измъкнаха от блатото преди повече от 30 години. За това - на комунисти никога не трябва да се помага.

В по-голяма част тези компании са специално създадени само за търговия с РФ, имат фиктивни собственици и прехвърлянето на собствеността им плюс преименуването им отнема няколко подписа и печата, един ден на службите и край, вече няма санкции. Начините за заобикаляне са десетки. Колкото може да се спре вятъра да духа, наркотиците или проституцията, толкова и тези санкции ще проработят. Илюзии за побъркани евроатланичета и русофобчета, да има нещо да ги топли, иначе ще откачат :-)!

Допълнително към вече казаното, търговията между Китай и Русия, имат обща граница и търговията е в собствени валути! Тоест цялата информация за фирми, обеми, цени и там каквото се сетите е вътрешна и само те си я знаят. ЕС, нито има достъп до тези данни, нито могат да спрат нещо! Тези санкции ще проработят точно толкова колкото вие можете да контролирате жената на ваш приятел живеещ с нея в Китай примерно. ЕС бюрократите са тотални идиоти.

нямаш на представа за какво тролиш. На,-големият икономически партньор на Китай е ЕС. Съвсем по-ниско стои САЩ. Китай не търгува в чувствителни обени с Индия. Всички останали държави са с обени десетки пъти по-малко спрямо ЕС и САЩ. За сравнение: Мала,зия има 5 ПЪТИ по-голям оборот с Китай, отколкото Русия с Китай. Бягай да гледаш РТ и да пиеш бояршник.

Епъл Златен часовник се продава за 20 долара в китайската Мека за електроника. Разбира се, няма лого на Епъл и скоростта е по-бавна. Но за чалготека или предизборна агитация е идеален.

Точно като теб!

10 години вече гледаме адски супер мега дупер санкции срещу Русия че и срещу Ктий. Резултата-запада се свива и смалява все повече потъва в рецесии ,инфЛации дефицити , декапитализация, защото няма реална икономика, а другите растат и генирират все повече пари. На всичкото отгоре 2/3 от световната икономика вече се махна от суифт и долара в големите си търговски транзакции. Запада е едно военно и вече икономическо джудже.Факт