Азиатската икономика е във възход: Котировките отчетоха рекорди

Втората и третата икономики в света отбелязаха добри резултати и възстановяване от здравната криза

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всякакви конспирации сме склонни да хванем и да пропуснем "дребния" факт, че азиатецът всъщност работи 2-3 пъти повече от седния европеец и американец.

Ще са във възход като цяла Европа и половината Щати се управляват от техни агентури ! От десетилетия умишлено мачкат промишлеността на цивилизацията в полза на жълтите. Що не бяха във възход по времето на ген. Макартър ? Световната конспирация успешно за сега осъществява плановете да лиши от всякаква индустрия цивилизованият свят за сметка на жълтите роботчета. Как иначе да разрушиш демокрацията ако не я съсипеш икономически и чрез дивашки мигранти.Тръмпа правилно ги беше подпукал за нелоялните им търговски практики.

Северна монголия на путин не се споменава в статията. Защо?

Не напразно наричат Китай поднебесната империя. Това е държава оцеляла над 4000 години. коя друга има такава в света?

Един китаец ял препечен прилеп. После заразил града си, Китай, целият свят, Слънчевата система, Галактиката ...

С тази коронавирусна пандемия, жълтите доказаха че са най-доброто от човечеството. Такава дисциплина, съзнание и воля са недостижими за разлигавените и нефелни бели, черни и латиноси. Най - многобройни, най - интелигентни, най работливи, най-дисциплинирани - те са бъдещето.

Има и друга истина,а тя е че учудваащо Китай знаеше още от началото какво да направи.И го направи наистина перфектно.Логичен е въпроса,как така бързо решиха за печелившите мерки..?

След вече ТРИ биологични атаки, Китай вече е повече от подготвен за подаръците на САЩ. Това е, нема кво толкова да се учудваш.

Не са решили бързо, просто са имали 6 месеца преднина, първите им случаи са август месец, официално признават за вируса февруари. Долни мизерници са, крили да не им пострада имиджа на комунистическа държава.

Schilo

Бе то, нашите имаха 8 медеца, ама кво направиха? Нищо!

Я гл,ей тиа Тръмп и Байдън се джанкат за власт !?! У нас пък икономиката процъфтява под вещото ръководство на ръководителите. Всичко е точно!

Темата ли е скучна, или страха от Азия, та никой не коментира ??

Е какво има да се коментира за първите заразили целия свят, постигнаха си целта и са във възход.

Schilo

Аха...Всеки китаец с епруветка в джоба и айде, обикаля света! Така ще да е. Ама за по-сигурно, почнаха от себе си.