Китай е проникнал в компютърните мрежи на 8 големи фирми за технологични услуги

През декември САЩ определиха случая като операция за кражба на западна интелектуална собственост

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не, не, не и не! Това не е вярно! Китайците нали са прости и ако не беше Западът, щяха да са гола вода. Как така ще нахлуят в компютърните мрежи на американски фирми. Още малко и ще кажете, че американските компютърни фирми все още виреят на пазара, защото в тях работят умни китайци. Като видиш един китаец 70 килограма 1/50 от тях мозък, значи 1,4 килограма. Като видиш един американец 200 килограма 1/50 от тях мозък, значи 4 килограма, ум ви казвам, та дрънчи

Ами да! Те хакерите стана ясно, че са китайци щото каквото и да натиснат на клавиатурата на звездички го изкарва. Щом чичо Сам казва така, няма да лъже я!

Ми като може, що да не "проникнат". Демек лабава им ги е защитата. Ако не можеше, нямаше да "проникнат".

също построи но взе че падна а парите ги духна вятъра на някъде! Затова в България всичко се знае!?

вие за това сте си построили най дългия дувар в света 5000км за да не може никой да наднича у вас, Респект!!!

ама не взели предвид 3-тото измерение, демек - от космоса. Та затова през тогавашните времена никой не е могъл да надникне, обаче сега ги гледат отгоре като на тепсия... Пък Интернета можем спокойно да го смятаме за 4-то измерение - откъдето и да се прикриеш в другите 3, все ще влиза някой кабел вътре в укрепленията ти! :)

tonk11

Хитро а? Значи когато фащ проникнат в системите но Иран няма проблем. Даже си признават с гордост. Щом Китай, не доказано от никой, проникнат в системата на някой - голям ужас. Ама че няма доказателства-няма значение. Ама това че го казва най-големия лъжец фащ, няма значение.

как медиите "НИ" отразяват тези факти... Наистина, за ФАЩ е "похвално", а за Китай е едва ли не осъдително и престъпническо...

Ужаст. Тези ще се окажат по страшни дори от хакерите на Путин. Като си помисля,че всичката елекроника в къщи е китайска, веднага зарязван всичко и отивам на село. И крушки няма да си купя ще карам на газова лампа

Напараво да се чудиш - как една социалистическа държава, управлявана от комунистическа партия, е придобила такива високи технологични възможности, че да цака вездесъщия и незаменим капитализъм. Замислете се сериозно, апологети на капитализма (разбира се ако има с какво)

Напараво да се чудиш - как последните години все един комунист управлява БГ толкова добре, че тя все е наай-бедната държава в Европа. Как така всички капиталистически държави са по-богати от държавата на тиквите?! Пък само какви министри има! Особено високо-технологичния кривосъден такъв! Хич и не се замисляй!

Бедните американци....все някой ги гърби, а те горките, никак не могат да отвърнат.

Една жена каза...

Да обвиняват другите в това, което американци вършат от много години - тени следят през компютърните им програми и Интернет, който е измислен и създаден от американското разузнаване.

Скоро, всички ще работим за китайците!

великите кравари пак са се усрали

Сега пък крадците ли защитаваме? Ако са мангали - на бесилото, но щом е Китай - аплауз ...

Шушляк, само "кравари"са ти в главата, не виждаш ли че в списъка има фирми от Европа, Япония, Индия...